User Tag List

Sayfa 57/77 İlkİlk ... 747555657585967 ... SonSon
1447 sonuçtan 1.065 ile 1.083 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    caddebostanda oturuyorum, sokağımızda geçen sene 7 tane inşaat vardı, bitti etti dedik, yenileri yıkıldı bu yaz da 5 inşaat var..
    tam da saydığınız bu sebeplerle ciddi ciddi izmir'e taşınmayı düşünmeye başladım.. artık yaşanmaz bir yer oldu göztepe-erenköy-suadiye...aa ama kadıköy belediyesine hiç şikayette bulunmayın, onlar anca instagramda abidik gubidik fotolar paylaşsınlar..altına haklı yorumlar yapınca da bir kaç kere siliyorlar, sonra engelliyorlar.. çok komik insanlar
    şakasız söylüyorum, sırf bu vizyonsuzlukları yüzünden, ilk belediye seçiminde akp'ye oy vereceğim. zaten bizim vatandaşımız öpülmeyi seviyor, öpsünler anasını satayım kadıköylüyü de, gücü kaybettiklerinde anlarlar ancak yaptıkları denyolukları.
    Merak etme ötekiside kendisini reklam etmekten öteye gitmiyor. Akp'li belediyelerde belediye sarayı diye bir laf var birde o binayı komple evden getirdiklerini kendilerinin yaptığını falan sanıyorlar.

Ayrıca, adam sanki shrek'in yönetmeniymiş gibi shrek afişinin kenarına kocaman yazılırla kendi adını yazıyor. (Diğer tüm tiyatro...vs afişlerinde de aynı haltı yapıyor.) Hem belediye başkanı hem de film yönetmeni herhalde anlamadım gitti. Hergün cebime mesaj, bugün bilmemne muhabettleri, bugün bilmemne savaşı, bugün hiç adını sanını bilmediğiniz sakallı biri sizin hiç ama hiç ilgilenmediğiniz saçma sapan bir konu hakkında görüşlerini sunacak diye mesajlar gönderiyor üstelik çoğuda ismi lazım değil belediye başkanı adı altında gönderiliyor. Mesajların altında link olsa çıkarın beni saçma sapan mesaj listenizden diye tıklayacağım o derece bunaldım. Adam belediye başkanlığını yapmıyor sürekli sms'den taciz. Ama en basitinden senelerdir olan çukurlara asfalt döktüğü yok. En sonunda otomobilin bakımlarını ve arızalarını size fatura edeceğim dedim hiç ses çıkarmadılar. Bakarsan ama geldiklerinden beridir heryere orantısız hız tümseği koydular, her yer köstebek yuvası ve toz toprak. Hiç kimsenin yürümediği otoban kenarında kalmış kaldırımdan hallice yeri hergün yıkıyorlar.

Neyse ya yazmayayım destan olur. İkiside birbirinden beter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak etme ötekiside kendisini reklam etmekten öteye gitmiyor. Akp'li belediyelerde belediye sarayı diye bir laf var birde o binayı komple evden getirdiklerini kendilerinin yaptığını falan sanıyorlar.

Ayrıca, adam sanki shrek'in yönetmeniymiş gibi shrek afişinin kenarına kocaman yazılırla kendi adını yazıyor. (Diğer tüm tiyatro...vs afişlerinde de aynı haltı yapıyor.) Hem belediye başkanı hem de film yönetmeni herhalde anlamadım gitti. Hergün cebime mesaj, bugün bilmemne muhabettleri, bugün bilmemne savaşı, bugün hiç adını sanını bilmediğiniz sakallı biri sizin hiç ama hiç ilgilenmediğiniz saçma sapan bir konu hakkında görüşlerini sunacak diye mesajlar gönderiyor üstelik çoğuda ismi lazım değil belediye başkanı adı altında gönderiliyor. Mesajların altında link olsa çıkarın beni saçma sapan mesaj listenizden diye tıklayacağım o derece bunaldım. Adam belediye başkanlığını yapmıyor sürekli sms'den taciz. Ama en basitinden senelerdir olan çukurlara asfalt döktüğü yok. En sonunda otomobilin bakımlarını ve arızalarını size fatura edeceğim dedim hiç ses çıkarmadılar. Bakarsan ama geldiklerinden beridir heryere orantısız hız tümseği koydular, her yer köstebek yuvası ve toz toprak. Hiç kimsenin yürümediği otoban kenarında kalmış kaldırımdan hallice yeri hergün yıkıyorlar.

Neyse ya yazmayayım destan olur. İkiside birbirinden beter.
    olsun ben çok kırıldım tatlış kadıköy belediyesine instagramdan beni engellemiş aşkitom.. sebebi de kozyatağı inönü caddesine yaptıkları bazen yoldan giden bazen kaldırımdan giden, ucu hiç bir yere bağlanmayan, arasına arabaların park ettiği, kışın buz tutan kaldırımlar yerine ilk önce kürenmesi gerektiklerini düşünüp şov amaçlı ekip yollayıp karları kürettikleri bisiklet yoluna laf etmem görürsün sen aşkitom akp'ye vericiğim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Canlarım benim ya, bak ne de güzel sokağı kilitlemişler, boncuk boncuk dizilmişler, maşallah maşallah ya. O sokaklar ölü sokaklar zaten, apartmanlarda bomboş, dolayısıyla da acil işi olup o sokaktan otomobiliyle geçmeye kalkışanda çıkmaz zaten.
    Böyle sokakta kamyonu bırakıp gitmek en doğal hakları zaten, kimse de birşey demiyor oooh ne güzel dünya.

Bak bunu çektiğimde hayrettir trafik polisi ceza kesiyordu ama yine tınlayan yok. 1 saat sonra git yine aynı manzarayı seyredersin.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hafriyat kamyonlarına özel bir detailing ıvır ıvır bişey bulsak bu işi paraya çevirsek ya
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bak buda yeni adet oldu. Kaz, işini bitir sonra üstünü böyle bırak git. Otomobili ben zaten doritostan kazandım ya çukura düşmüş kalkmış hiç dert değil.

Ama yol kimin umrunda inşaatlar devam etsin yeter. Birde her sene bozulsun bozulmasın kaldırım yenileyelelim ama bir sokaktaki taş ile diğer sokaktaki taş birbirini tutmasın. Park etmesinler diye birine mantar koy diğerine metal direk sapla, bu arada o yenilenen kaldırımları 1 mt yüksekliğinde yap ve hiç sarı kabartmalı taşlardan koyma ki ara sokakta oturan engelli vatandaşlar evinden dışarı çıktığında yedi sülalene küfür etsin, kulakların çınlasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hafriyat kamyonlarına özel bir detailing ıvır ıvır bişey bulsak bu işi paraya çevirsek ya
    Onlar yola çamuru, tozu ve toprağı döke saça giderek self detailing yapıyorlar zaten sen hiç zahmet etme. Ama sürücüsü o kadar kendine müslümandır ki, kamyonuna bindiğinde içeride terlik giyer, canım benim kamyonun içi kirlenmesin. Dışarısını *** götürmüş kimin umrunda; kamyon onun evi ya, ucu dantelli kırmızı perde bile takar.
    Tekerleklerinden yola düşen çamuru, taşı, toprağı alıp kabinin içine boca edeceksin bunlar ondan anlar, belki o zaman çevresini de düşünür.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ethem efendiye siyah arabayla girdim, bağdat caddesine sarı tozla kaplı olarak girdim kamuflajda son nokta

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ethem efendiye siyah arabayla girdim, bağdat caddesine sarı tozla kaplı olarak girdim kamuflajda son nokta
    Yine iyi toz olmuş; birde yıkım esnasında su tutuyorlar ya, bütün sokak yüzücü yetiştirecek kıvamda olimpik havuza dönüyor, yavaş geçeyim diyorsun arkandaki kornaya asılıyor aklınca iki tampon arasında sıkışan hava basıncı ile beni hızlandıracak, hızlı geçsen otomobilin heryeri çamur oluyor ama en kötüsü de otomobili yıkadıktan 30dk sonra böyle bir manzara ile karşılaşmak oluyor zaten o zaman ölü diri bütün akrabalarına selamlarımı iletiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Trafik nedir, neden olur sorusuna belki cevap olabilir.
    P.S: Fotoğraftaki yeşil alanları işaretleyiniz.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik nedir, neden olur sorusuna belki cevap olabilir.
    P.S: Fotoğraftaki yeşil alanları işaretleyiniz.

Abi geçen ay istanbuldayken kocaman reklam afişlerinde avrupanın en yeşil şehri filan yazıyodu
    Sonra araştırdım bizimkiler kavşak içlerini üst geçitlerin altındaki otları nerdeyse saksılarıda dahil etmiş
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi geçen ay istanbuldayken kocaman reklam afişlerinde avrupanın en yeşil şehri filan yazıyodu
    Sonra araştırdım bizimkiler kavşak içlerini üst geçitlerin altındaki otları nerdeyse saksılarıda dahil etmiş
    ne yapsınlar başka yeşillik yokki

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu trafik hep sana bana var. Bakınız İzmirli bir arkadaşımız aynı saatlerde Bahçeşehir'den bindiği helikopteri ile taş çatlasa 1 saatte caddeye gelip, park yeri bulup, kaşarlı pidesini yiyebiliyor
    Şimdi gelir yazar, İzmir'de trafik var der adam fitil eder. Yarın öbürgün İzmir'i de İstanbul gibi hafriyat kamyonlarına boğarlarsa bende o zaman aynı şekilde yazacağım; ya Çiğli'den çıktım önce Karşıyaka'ya uğradım aradaşı aldım sonra Alsancak'a geçtim hatta inanmazsın Pizza Venedik önüne park ettim; dana carpacciomu löp löp götürdüm... (Bak kesin ayar oldu bana )
    Yanlışın var Hakan abim. İstanbulda trafik yok.
    Cuma günü akşam 17.30 gibi beylikdüzünden çıktım 15dk'da caddedeydim. Hemen caribouda check-in'imi attım, +9 caddeci çocuk itemlerimizi masaya koyduk. Ardından 20.00'da caddeden hareketle beşiktaşa 7-8dk da geldim.
    Beam me up scotty dediğim gibi istediğm yere trafiksiz yara yara gidiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulda yaşaya yaşaya alışıyoruz trafiğe kesinlikle, Ankara'lı arkadaşlarım buraya gelir gelmez; "yol yorgunuz o kadar saat yol geldik bi dinlenelim moduna giriyorlar."

Ben Ankara'ya gidince daha eve girmeden, 15 dkya evin önündeyim ininde hadi bir şeyler yapalım diyorum çocuklara. Yorgunluk, huzursuzluk olmuyor resmen.

Ankara'da yaşarken, Giresuna gitmek o kadar gözümde büyürdü ki, bir de çok yol gitmiyorsun, Kırıkkale-Çorum-Amasya-Samsun-Ordu-Giresun. 7-8 Saatte Giresundayım.

İstanbul'dan çıkıyorsun, Gerede,Çankırı,Osmancık-Merzifon-Samsun-Ordu-Giresun derken ediyor sana 1000-1100 KM; durdun, kalktık, ettin en az 12-13 Saat. 13 Saat gidiyorum ama Ankara'dan gitmiş kadar yorulmuyorum , gözümde de büyümüyor yol.

İzmir'e yerleşicem diyen forum üyeleri; bekara karı boşamak kolay gelir denir.;

Ankara-İstanbul-İzmir'in üçünde de yaşadım, İstanbul'a alışan adamın yapabileceği yer değil, o sakinlik, huzur falan kısa süreli güzel geliyor sonra adam o hengameyi, koşturmayı arıyor.

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya trafik çok böyle bitik,öldük, kaldık gibi değil.

Ama senin yerinde olsam, Sabiha Gökçen-Alemdağ gelirdim şile yolundan nevzat demire kadar trafiksiz gelirsin sonrasında 40-45 km ile ilerleyen trafik olur, altunizade üstünden Üsküdar-Sirkeci(Arabalı Feribot) ile eminönüne geçip arabayı parkedip, topkapıya taksi vs. alternatifle gidilebilir.

İstanbullu olarak bizde abartıyoruz trafiği, yada ben alıştım artık 2-3 saatlik trafikler bile normal geliyor bana.
    Sanırım Şile yolunu kullanarak S. gökçenden 7:10 da çıkıp 9:00 civarında pazartekke civarındaki otelimize vardık... Yandex navi nerden git diyorsa oradan gittim. 3 gün sonra yani dün, dönüşte yine yandex feribota yönlendirdi. Feribotla döndük. Herkese teşekkürler.
    ///M Rulez...

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun aksam 18-18:30 gibi Gunesli'den cikip Bozcaada'ya gidecegim. Arabayla gidip 23:00 Geyikli-Bozcaada feribotuna yetisirim gibi duruyor 380 km, Istanbul'dan cikmadi illa ki cok kolay olmaz ama Cuma gunleri Istanbul'dan Tekirdag'a duzenli gidenler vardir, cok sikinti olur mu? Yolda imkan buldukca yapistira yapistira gitmeyi planliyorum hic durmadan.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Takaşi havalar güzel biliyorsun yazlıkçı trafiği mod.on yolunda en trafikli bölümü ***** 2 şerit 5000hp olsanda basamayacan oyüzden imkan varsa 5-5.30 al enazından 6 daki gereksiz mahmutbey trafiğini atlarsın.
    1881 - 193

Emre Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun aksam 18-18:30 gibi Gunesli'den cikip Bozcaada'ya gidecegim. Arabayla gidip 23:00 Geyikli-Bozcaada feribotuna yetisirim gibi duruyor 380 km, Istanbul'dan cikmadi illa ki cok kolay olmaz ama Cuma gunleri Istanbul'dan Tekirdag'a duzenli gidenler vardir, cok sikinti olur mu? Yolda imkan buldukca yapistira yapistira gitmeyi planliyorum hic durmadan.
    Yollar genelde boş oluyor. Tekirdağ-Malkara arası yol yapım çalışmaları nedeniyle biraz trafik olur. Ayrıca Tekirdağ-Keşan arasında sabit radar var. Bence hızlı gitmeyin. Geçen hafta abim 199 TL ceza yedi çünkü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dün, yüksek dozda trafiğe maruz kaldım. Kırıklareline gidip gelmem tam bir macera oldu. Selimpaşa-Silivri arasında asfalt döktükleri için trafik tek şeritten akıyordu ama onun etkisi geriye doğru yaklaşık 5km'lik bir trafik yaratmıştı, üstelik dur ve kalkama otur işin ne tarzında bir etkiydi. Orada tam 1 saatimi heba ettim. Varmam gereken yere Pınarhisar'dan çıkış yaparak toplamda 1 saat 15dk gecikme ile vardım. 1 saatimi heba ettiğim yerin karşı istikametinde de bir sıkışma olduğunu gördüm ve otoban yerine Pınarhisas-Vize-Saray...vs şeklinde Tayakadın'a kadar gitmeyi planladım. Yol tek şerit geliş gidiş olduğundan ve çoğu yerde de kör noktalar olduğundan oldukça temkinli kullandım ama az kaldı iki ayaklı hafriyat kamyonu şoförü yüzünden eşşek cennetine direkt transfer olacaktım. Hayvan oğlu hayvan göz göre göre sollanmayacak yerde önündeki kamyonu solladı herif geçsin diye önümdeki otomobil ile ben durup yol verdik ona rağmen teğet geçti hayvan.
    Neyse bir şekil Tayakadın'a kadar vardım ama yavaş gitmekten süre uzadı. Saat 18:00'de kağıthane tarafından 2.köprüye bağlanıp yaklaşık 15dk aynı yerde çakılıp kaldım. Ambulans sağolsun ittir kaktır kendine yol açınca bende pembe panter misali emniyet şeridine girmeden ambulansın kendine açtığı yoldan (ama hemen peşinden değil) 1.köprüye bağlantı yoluna saptım.

Neyse özetle, Kırklarelinden saat 15:00'te çıktım saat 19:00'da 1.köprü gişelerdeydim. Sonrası açıktı 19:15'te eve varabildim. Direkt otobandan gitseydim de değişen birşey olmayacaktı çünkü saat 15:00'te 2.köprü trafiği Bahçeşehir'deydi, 1.köprü trafiği de Beylikdüzü'ndeydi. Geze geze gittim ama o yol senin bu yol benim dolanmaktan yoruldum. Eve vardığımda dizden aşağısı kireçlenmiş gibiydi.

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün saat 17.00 gibi Yeşilköy den etiler e gelme maceram yaklaşık 19.40 ta bitti ilk başta sahili denedim ama galata köprüsüne yakın trafikte kontak kapatıldığından bir fırsat bulup geri dönüp vatandan halice bağlandım bu seferde halici geçince Mecidiyeköy e doğru trafik duruyordu yandex in yönlendirmesiyle ara yoldan tem' e bağladı beni ama ne yazık ki orası da kilit vaziyetteydi tam oradan kurtuldum derken levent girişinden girdiğim an gene kilitlendi trafik yani kısacası ben keyfi gezmek için çıkmıştım yola o yüzden çok şikayet edemedim ama her gün bu yolları gitmek zorunda olanlara Allah yardım etsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)