bizim şoforler bugun topkapıdan 4 te çıkıp sefaykoye 6.30 da varabildiler![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
2 saat 40 dk dir tarfikteyim. Sagolsunlar tunel + 3. kopruyu yapmislar. Radyo trafikte kadin yeni yapilan yollari kullanabilirsiniz diyor ama tunel 15 tl. 3.kopru 24 tl + 70km yol farki. Tesekkurler ibb
Ne yani dünyanın kıskandığı projelerimiz trafiği rahatlatmadı mı diyorsun? Hangi ülkenin ajanısın? İftira haramdır. Milli Piyangoya devam![]()
![]()
Şaka bir yana da istanbul cidden yaşanmaz oldu. İstanbuldan gece 2 den önce hiç geçesim gelmiyor mecbur kaldığımda. Bu kadar proje yerine imarları kapatsalarda göç almasa artık.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Kopru, tunel hikaye toplu tasima kullanmaya devam.
az once arkadas kadıkoyden başaksehire gidecekti tabi kopru pert avrasya tüneliyle 30 dakikada gitmiş![]()
Valla 4. kopruyude 5.kopruyude yapsalar bu istanbul'dan bir cacik olmaz. Toplu tasima iyi hosta 50 kisilik otobuse 150 kisi biniyor. Birde is aksiyor. Gun icinde 5 6 yere gidilecekse anca 2 yere gidebiliyoruz.
Bugunki trafigin nedeni anadolu avrupa gecisinde kopru girisinde yolu daraltmislar.
atasehir sisli 10 da ciktim saat oldu 12 . Yaklasik 2 saat. Sosyal deney yapiyorlar. Kim hangi kopruyu gecidi kullaniyor diye. Ek seritler iptal..
her sabah aynı vakitte evden çıkarım bugünde öyle yaptım 1. köprüden Avrupa yakasına gitmek için
6:20 çıkış 7:30 varış olan mesafe 8:15 varış olarak değişti. ek şeritlerin her iki köprüde olmaması bağlantı yollarındaki polis ve eds'nin olmayışı en büyük etkenlerdi.
çoğu kişinin ortak fikri insanlar tünele ittiriliyor.
servisçi olan arkadaşlar kendileri düzgün servis kullanıyorlarsa üstüne alınmasınlar ama, SAbahları Anadolu Avrupa geçişi yapan servislerin %80i ahlaksız insanlarla dolu. çoğunuzun kızdığı taksıcı minibüsçü esnafı bunlardan çok çok ahlaklı insanlar.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Geçen hafta başlayan şerit vermeme mevzusu anadolu yakasında köprüye yakın olan bölgenin içine etti resmen. İşyerim Altunizade'de evde Ümraniye'de olunca mecburen köprü trafiğine girerek işe gitmem gerekiyor. 12 km olan mesafeyi öncesinde 35dk ortalama sürede geliyordum ama şimdi daha erken çıkmama rağmen temiz 1 saat sürüyor ve aynı yoldan da gelemiyorum her sabah farklı sokakları dolaşıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)