User Tag List

Sayfa 71/77 İlkİlk ... 21616970717273 ... SonSon
1447 sonuçtan 1.331 ile 1.349 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tünel bomboş hiç araba geçmiyor . yazık olmuş

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sabah 8.30'da Küçükyalı'dan çıktım, Ataşehir'e varmam ( önce E5, sonra 2. köprü yolu kullandım. Ataşehir içerisinde trafik yoktu ) 1 saat sürdü..

3. köprü açılsın, Avrasya açılsın trafik olmayacak diyen bir boktan anlamazlar elbette ortada yok

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imkanınız varsada kullanmayın şu tüneli.Bakın osmangazi kullanılmadı neydi ücreti ne oldu.

Kimse bu yapay trafiği hakedecek birşey yapmadı dalga geçer gibi eziyet çektiriyorlar insanlara hepsi aynı hikaye para için,başarısızlıkları,saçmalıkları örtmek için.

Araştırmadım hesap kitap yapmadım,sosyal medyadan duyum tamamen.İsteyen araştırır.tünelin 2 ayda vatandaşa zararı 34 milyon tl imiş.
    Dr.Ecu

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum farkeden oldu mu ben her gün keşmekeşin içinde olduğum için yine harika icraatlardan biri

Yeniyüzyıl üniversitesinin önünden davutpaşanın oraya kadar inen yolu tek şerite çevirdiler, akan trafiğin içine sıçtılar, 10 mt ötemdeki e5 e çıkmak için 1.5 km yol yapıyorum, trafik olmayan yerde trafik kilit olmaya başladı, bunu nereye yazsak?

Aynı zamanda istinye üniversitesinin önündeki yoluda aşağıya kadar tek şerite çevirip mobil eds dikmişler bir tane, her akşam ters şerit olduğunu bilmeyen 100 kişi kaza tehlikesi atlatıyor

Bu 2 durumdanda şikayetçi olan bayağı bi kişiyiz beyaz masaya falan mı yazmak lazım bunu?

Hangi akla hizmet yaptılar acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    8.15 te küçükyalı dan çıktım
    Esentepeye varış zamanımı 10.00 gösteriyor yandex

Köprü ve tünel bitince trafik kalmayacak diyen vizyonsuz yalakaların kulakları çınlasın

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8.15 te küçükyalı dan çıktım
    Esentepeye varış zamanımı 10.00 gösteriyor yandex

Köprü ve tünel bitince trafik kalmayacak diyen vizyonsuz yalakaların kulakları çınlasın
    sabret 2023 e ne kaldı. uçan araba yapıcaz.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir Ankara'lı olarak İstanbul trafiğine olan bakışımı güncelleyeyim...

4.Levent Harp Akademileri Komutanlığında 5-6 ay sürecek bir iş aldım, uçak kullanmayı seven biri değilim, hele ki İstanbul için, çünkü Ankara'da havaalanına gidip uçağı beklemek için yaklaşık 2 saat önceden yola çıkmak gerekiyor, Atatürk havalimanına indik, oradan da istediğin yere varmak 1 saat etti mi uçuşla beraber 4 saat, eh zaten ben o sürelerde rahat rahat geliyorum... geliyorum da asıl sorun orada, hanımı arıyorum 'geldik gişelerdeyim' diye, 1,5 saat sonra da 'Akademiye giriyorum' diye haber veriyorum... Akşam 6'da işim bitiyor, gişelerden çıkışım 8:30... 5. Levent diye bir semt uydurmuşlar, bildiğimiz Alibeyköy, orası bittiğinde 2. köprü trafiği işte tam oradan başlayacak çünkü 5-6 bin konut yapılıyor şu anda daha da etapları var... bir gün arabayı bırakıp otobüsle döneyim dedim, Alibeyköy'den bindim, çok yorgundum uyumuşum hemen uyandım baktım 2 saat geçmiş oh dedim baya yol almıştır, bir baktım Gebze'deyiz, yok artık dedim... 3. köprüden karşıya geçmek 1,5 saat??!!! geçtikten sonra da yine aynı hengamenin içine Dudullu'ya atıveriyor sizi...

Şehir içinde ise toplu taşıma kullanmayanlara eziyet var, ama ben metro, marmaray,vapur, dolmuş, metrobüs kullanıyorum araba hemen hemen hiç kullanmıyorum ve de yoğunluk haricinde rahat oluyor, bazen bekleme süresi biraz fazla ama yine de rahat.. asıl sıkıntı trafikteki araç sayısı, çok fazla taksi, kiralık araç ve şirket aracı var, Ankara'da arabasız hiç bir yere gitmeyen ben, bildiğiniz toplu taşımacıyım İstanbul'da... yine de Allah hepinize sabır versin...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Dynatech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de Ankara lıyım, İstanbul da alışılacak yada sabır edilecek bir trafik durumu yok maalesef..
    Tek kişi iken motosikletten gerisi yalan istanbulda...Toplu taşıma da yoğun saatlerde bildiğiniz çin metrosu gibi oluyor.. Kar harici motordan vazgeçmem.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçen gün And. yakasından Güneşli'ye gitmem gerekiyordu baktım 3 yerde kaza var yol kilit olmuş, 1.köprüye gitmekte ayrı dert, zamanım fazla yok çünkü Güneşli'den sonra Çorlu'ya da gitmem gerekiyordu, mecburen 3.köprü yoluna girdim. 40km gideceğim yol olsu sana 80 km fazladan gittiğim 40 küsür km yol için 25 TL bayıldım. Bir bölgede Jandarma yolu kukalarla çevirmişti ve mecburen yeni yapılan akaryakıt istasyonun içinden tek sıra halinde geçtik. Sonrasında tam yerini aklımda tutmadığım bir noktada karşı yönden gelenleri benim gittiğim yöne çevirmişlerdi. Tam 1km boyunca yol 2 şeride düşmüştü. Tamamlanmayan ve halen eksikleri olan bir yola 25 TL vermek paha biçilmez. Tükettiğim yakıt ve fazladan yaptığım yolda cabası oldu. Dönüşte ise baktım bütün yollar yemyeşil hiç 3.köprüye bulaşmadan eve varmıştım.

Yanlız, İkitelli tarafıdna nedense tepede 3 adet ogs,hgs okuyucuları vardı. Yol boyu 3 defa daha para mı alıyorlar? Aha çıktı, aha girdi, aha bir daha çıktı ekle 25 TL'ye bunları, sizin hesap 30 TL oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gün And. yakasından Güneşli'ye gitmem gerekiyordu baktım 3 yerde kaza var yol kilit olmuş, 1.köprüye gitmekte ayrı dert, zamanım fazla yok çünkü Güneşli'den sonra Çorlu'ya da gitmem gerekiyordu, mecburen 3.köprü yoluna girdim. 40km gideceğim yol olsu sana 80 km fazladan gittiğim 40 küsür km yol için 25 TL bayıldım. Bir bölgede Jandarma yolu kukalarla çevirmişti ve mecburen yeni yapılan akaryakıt istasyonun içinden tek sıra halinde geçtik. Sonrasında tam yerini aklımda tutmadığım bir noktada karşı yönden gelenleri benim gittiğim yöne çevirmişlerdi. Tam 1km boyunca yol 2 şeride düşmüştü. Tamamlanmayan ve halen eksikleri olan bir yola 25 TL vermek paha biçilmez. Tükettiğim yakıt ve fazladan yaptığım yolda cabası oldu. Dönüşte ise baktım bütün yollar yemyeşil hiç 3.köprüye bulaşmadan eve varmıştım.

Yanlız, İkitelli tarafıdna nedense tepede 3 adet ogs,hgs okuyucuları vardı. Yol boyu 3 defa daha para mı alıyorlar? Aha çıktı, aha girdi, aha bir daha çıktı ekle 25 TL'ye bunları, sizin hesap 30 TL oldu.
    Abi o ogs hgs okuyucularına dikkat etti isen hep yol bağlantılarından sonra var, sanırım yola dahil olanların hangi sapaktan girdiğine göre para kesiyorlar.

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah 10:00 evden çıktım ( B.evler-Yayla ) saat 10:24'te Kadıköy-Rıhtım'a geldim. Trafik varmıydı ? E-5 kilitti mesela. Tam bir keşmekeş idi. Bazı yerler var her daim kilit fakat son zamanlar da belirli saatler hariç trafik biraz rahatladı gibime geliyor. Ayrıyetten her yerde çalışma var bu da trafiğe bir etken.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı golgeoyunu03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi o ogs hgs okuyucularına dikkat etti isen hep yol bağlantılarından sonra var, sanırım yola dahil olanların hangi sapaktan girdiğine göre para kesiyorlar.
    Köprüyü kullandın, yol bitti mecburen çıkış yaptın bir güzel 25 TL bayıldın sonrada 2.köprü yoluna bağlanırkende para mı çarpıyorlar, oh ne güzel iş ya.

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence şirket arabası ve kiralık arabaları bir filtre getirmek lazim. Arabalara bakiyorum bilmem ne city, bilmem ne filo... hepsi kiralik, hepsi sirket araci. İse yeni giren genclere bile aninda araba veriyolar altina. Durum boyle olunca, hani su internette dolasan toplu tasima vs. şahıs aracı gorseli gibi oluyor. Fabrikaları, şirketleri kendi büyesine ait topli taşımalı bir araca yönlendirilmeli. Ceo, müdür vs. kim varsa servis aracına binsin. Nedir bu ego? Hayır bide sirket arabası kullananlarin o arabayi nasil kullandiklarini goruyoruzn. Bedava ya umrunda degil lavugun (istisnalar haric)

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence şirket arabası ve kiralık arabaları bir filtre getirmek lazim. Arabalara bakiyorum bilmem ne city, bilmem ne filo... hepsi kiralik, hepsi sirket araci. İse yeni giren genclere bile aninda araba veriyolar altina. Durum boyle olunca, hani su internette dolasan toplu tasima vs. şahıs aracı gorseli gibi oluyor. Fabrikaları, şirketleri kendi büyesine ait topli taşımalı bir araca yönlendirilmeli. Ceo, müdür vs. kim varsa servis aracına binsin. Nedir bu ego? Hayır bide sirket arabası kullananlarin o arabayi nasil kullandiklarini goruyoruzn. Bedava ya umrunda degil lavugun (istisnalar haric)
    Ondan sonra şirket bakıyor eksi yazıyor ya geçmiş senelere göre, başlıyor işçi çıkartmaya. Sonra da ne oluyor, beyaz yakalı kardeşlerimiz yeni iş araken arabasız işe girmek istemiyor, aylık şu kadar yemek çeki istiyor. Sonra işsizlik oluyor. E tabi kolay değil 1500Tl'ye çalışıp İphone 7 almak. Zengin göstermek lazım etrafındaki insanlara kendini. Şirketin verdiği boşline Golf ile hava atmak gerek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şu muhteşem projeleri kullandım bu hafta..

Küçükyalı'dan halkalıya gidecektim,
    Yandex 1,5 saat verdi, tüneli kullanayım dedim..
    Tünel süper, 5 dakika sürdü karşıya geçmem.. Ama Tünele kadar 50-55 dakika sürdü E5 trafiği
    Tünelden sonra da 15 dakikada vardım ulaşacağım yere.. Toplam kazancım 15-20 dakika ya oldu ya olmadı... Tünele girerken ücret göstergesi kalkmış, ne kadar ödedim bilmiyorum ama 17 TL sanırım..

2 gün önce de Arnavutköydeydim.. 3 . köprüyü kullanayım dedim..
    Köprü yoluna çıkmam epey sürdü, Köprü yolu da git git bitmedi.
    Yine 20 dakika - yarım saat kazancım oldu lâkin köprüde 35 TL aldılar.. Bir de 2-3 noktada kameralar vardı. Sanırım onlar da 3'er 5'er çekti..
    Kısaca yarım saat için 35-40 TL extra ödedim.. Yol boyunca dikkatimi çeken şey ( 16:30 - 18:00 arası ) yolda biraz kamyon / otobüs vardı.. Hususi araç yok denecek kadar azdı ki en yoğun saat İstanbul için.. Mevcut kamyon ve otobüsler de bırakın yoğunluğu, şeritleri 4 araç yanyana dolduracak kadar çok bile değildi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burası bizim sokak.. Sokak yani 4-5m eninde küçükken 11-11 maç yapıp kale direği bile dikerdik.. Bu da bu sabah ki hali.. Ve mütemadiyen böyle.. Sokağın girişinde Zincirlikuyu-Ankara yazıyor fazla konuşmaya gerek yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu muhteşem projeleri kullandım bu hafta..

Küçükyalı'dan halkalıya gidecektim,
    Yandex 1,5 saat verdi, tüneli kullanayım dedim..
    Tünel süper, 5 dakika sürdü karşıya geçmem.. Ama Tünele kadar 50-55 dakika sürdü E5 trafiği
    Tünelden sonra da 15 dakikada vardım ulaşacağım yere.. Toplam kazancım 15-20 dakika ya oldu ya olmadı... Tünele girerken ücret göstergesi kalkmış, ne kadar ödedim bilmiyorum ama 17 TL sanırım..

2 gün önce de Arnavutköydeydim.. 3 . köprüyü kullanayım dedim..
    Köprü yoluna çıkmam epey sürdü, Köprü yolu da git git bitmedi.
    Yine 20 dakika - yarım saat kazancım oldu lâkin köprüde 35 TL aldılar.. Bir de 2-3 noktada kameralar vardı. Sanırım onlar da 3'er 5'er çekti..
    Kısaca yarım saat için 35-40 TL extra ödedim.. Yol boyunca dikkatimi çeken şey ( 16:30 - 18:00 arası ) yolda biraz kamyon / otobüs vardı.. Hususi araç yok denecek kadar azdı ki en yoğun saat İstanbul için.. Mevcut kamyon ve otobüsler de bırakın yoğunluğu, şeritleri 4 araç yanyana dolduracak kadar çok bile değildi.
    İyi o Arnavutköy, Tayakadın civarında kaybolmadın. Dönüşte nereden çıktın? Bir dünya yolda öyle gitmişsindir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burası bizim sokak.. Sokak yani 4-5m eninde küçükken 11-11 maç yapıp kale direği bile dikerdik.. Bu da bu sabah ki hali.. Ve mütemadiyen böyle.. Sokağın girişinde Zincirlikuyu-Ankara yazıyor fazla konuşmaya gerek yok..

Ne bu, açık otopazarı mı, bu ne ya. Adamlar yol açılsın diye kornaya da asılıyordur, sinir stres tavan.

Ben bekliyorum bu 3.köprü ve Körfez Köprüsü etrafını ne zaman dolduracaklar. Deprem olsa toplanmak şehir içinde yer kalmadı. Kavşak içlerinde kalan yeşil alanlarıda imara açarlarsa şahane olur.
    Hastanelik olsan, bu kadar trafiğin içinde ambulansla bile bir yere yetişemezsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi o Arnavutköy, Tayakadın civarında kaybolmadın. Dönüşte nereden çıktın? Bir dünya yolda öyle gitmişsindir.
    Sorma ya, Yandex olmasa yanmıştım
    Saçma sapan bir dünya yerden geçtim. Dünyanın yolunu yaptım. hele o otoban bitmek bilmedi
    2. köprünün devamına, Ümraniye - ataşehir arasına çıkardı yanlışım yoksa
    Konu Evrenoz tarafından (30-03-2017 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)