User Tag List

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arasý

Konu: Ankara; Yine Beyaz Otobüs Dehþeti

Yaþ
    30
    Þehir
    Türkiye
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaz otobusler bildiðin katil

ozankaya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    35
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý ghibli06 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ankara'da özel halk otobüsüyle beton mikserinin çarpýþtýðý kazada 25 kiþi yaralandý.

Akyurt'tan þehir merkezine gelen Ýsmail Yýldýrým'ýn kullandýðý özel halk otobüsü, 5'inci kilometredeki kavþakta, Satýlmýþ Düzdere'nin idaresindeki çimento mikseri kamyonuna takýlý römorka çarptý. Kazada, halk otobüsünün sürücüsü Ýsmail Yýldýrým'ýn da aralarýnda bulunduðu 25 kiþi yaralandý.

Olay yerine çok sayýda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Yaralýlar, ambulanslarla Ankara'daki çeþitli hastanelere kaldýrýldý. Kazaya karýþan otobüs daha sonra çekiciyle kaldýrýldý.

bu kaçýncý yeter artýk! demokratik bir ülkede olsak gider gösteri yapar tepkimizi belli ederiz ama bu otobüslerin kime ait olduðunu Ankaralý iyi biliyor! yetti gerçekten yetti, her gün en az 50 tane de katliam teðet geçiyor bunlar yüzünden!!!

Abi ne yazikki halkimiz bu kafada gittikce bu kisiler basta oldukca bu tur kazalar basimizdan eksik olmayacak insanlarin hayatini hice sayip 2tl pesinde olan insanlar yuzunden ben topli tasimaya mumkun oldukca binmiyorum metro disinda.
    06 KYA 77 - 2013 Ibýza Cupra / 1.4 TSI Stg2 - Kýrmýzý / Cam Tavan

06 KYA 64 - 2013 Astra J / 1.3 CDTI 95 HP - Mineral Beyaz / Cosmo + Sunroof

ibozum - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    40
    Þehir
    Ýzmir
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle haberlere hiç þaþýrmýyorum. Bilakis kaza felan olmamasý þaþýrtýr.. Hepsi tehlikeli araç kullanmanýn tüm çeþitlerini sergiliyorlar..

vinz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    33
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolmuþun biraz büyüðünü yapmýþlar içine dolmuþun aldýðýnýn 5 katý insan dolduruyolar içeride nefes alýnmýyo o insanlara da yazýk . zaten çoðu 10 numara yað kullanýyo bi yangýn kývýlcým filan çýksaydý büyük bi facia olabilirdi .

exca- - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    34
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nefret ediyorum beyazlardan da dolmuþlardan da, resmen katiller. Eskiþehir yolunda cepleri var onlara yapýlmýþ, normal þeritten gidip en solda duruyolar. Kaç kere kaza atlattýk. Biþey deðil ben dursam arkadan biri gelse yapýþtýrsa tost olup geberip gidicez resmen. Makas atanlar mý dersin en sol þeride çýkanlar mý dersin bi anda sað þeride sol þeride çýkanlar mý dersin.

En son bi hatta gördüðüm iki tane genç çocukla itiþ kakýþa girdiler, merc. s kullanýyo tipler 200 300 metre geçti geçmedi önünü kesip cama silahla yapýþtý biri. Ýnsaný o noktaya getiriyolar..

muratburunce - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    40
    Þehir
    Türkiye, Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý exca- Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Nefret ediyorum beyazlardan da dolmuþlardan da, resmen katiller. Eskiþehir yolunda cepleri var onlara yapýlmýþ, normal þeritten gidip en solda duruyolar. Kaç kere kaza atlattýk. Biþey deðil ben dursam arkadan biri gelse yapýþtýrsa tost olup geberip gidicez resmen. Makas atanlar mý dersin en sol þeride çýkanlar mý dersin bi anda sað þeride sol þeride çýkanlar mý dersin.

En son bi hatta gördüðüm iki tane genç çocukla itiþ kakýþa girdiler, merc. s kullanýyo tipler 200 300 metre geçti geçmedi önünü kesip cama silahla yapýþtý biri. Ýnsaný o noktaya getiriyolar..
    adamý durduk yere katil ederler bu þöförler... sanýrým hepsi melih baþganýn akarabalarý ehliyeti olmayan bile vardýr içlerinde köyden alýp gelmiþtir...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSÝ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 ÝES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - ÝNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Ahmet Saraçoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    36
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en saðlam kazamý beyaz otobüs sayesinde yaptým ankarada.Tobb etü den çukurambara giderken eskiþehir yolunun altýndan geçiyorsunuz , otobüsü süren zaat ta eskiþehir yolundaki duraða girdikten sorna alttan dalýp tekrar çýkacak yukarýya.Hiç frene basmadan kavþaktan kontrolsüz bi þekilde daldý benim kapýdan bodoz girdi.cidden denetim þart.

drago - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    39
    Þehir
    Ýzmir
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni konu açmak istemedim.

okurken insanýn içi cýz ediyor.

Şehit Kızına Büyük Terbiyesizlik ! | HaberDokuz

burakgunay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    31
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sever misin sabaha mý býrakýrsýn.. Sabahlara kadar sevmek lazým bu þerefsiz hayvan oðlu hayvanlarý haysiyetsiz köpekler.. Ne biçim konuþuyosun lan kýzla hayvan desen ya býçaklanýcaksýn ya beyzbol sopasý kafaný 2ye yaracak. Bunlara çekicen belden küteyi, bi daha söyle lan a..... mun evladý diceksin, oturtucan o otobüse fazladan aldýðý 50 kiþinin önünde vites topuzunun üstüne komple. Kýzýn babasý vatana canýný versin, ya vermese ne olur adý üstünde bayandýr. Hayvan.

HellRot06 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    31
    Þehir
    ANKARA
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazartesi sabah iþe giderken protokol yolunda 9 tane ambulans saydým ve tahmin ettim.Akyurt özel halk otobüsü olduðunu.Geçen yýlda devrilmiþti bitanesi yine 20-25 yaralý vardý. Çubuk'ta öðrenci olduðum sýralarda çok gittim geldim beyaz otobüslerle. Resmen ölüme gidiyorlar.Birilerinin engel olmasý lazým...
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

Yaþ
    40
    Þehir
    Türkiye, Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý drago Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yeni konu açmak istemedim.

okurken insanýn içi cýz ediyor.

Şehit Kızına Büyük Terbiyesizlik ! | HaberDokuz
    adamýn kafa yapýsý yobaz karþýsýndaki bayan þehit kýzý fln fark etmez kafa yapýsý yobazlýk olduðu için düþünemez bu varlýklar fotosentez yapiyo tipini s.....ðim...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSÝ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 ÝES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - ÝNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Emre Ekrem - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    44
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zavallý mahluklar, insanlýktan nasibini almamýþ insan taklidini bile beceremeyen insancýklar.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

fast-back - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    46
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada mesele sadece o insancýklar deðil. Biraz da kendimizi sorgulamamýz gerekiyor.
    Peki bizler ne kadar tepki veriyoruz? O dolmuþ ya da otobüsün içindekiler ne yapýyor?
    Benim de baþýma birkaç kötü olay geldi maalesef. Bir olayda Gazi önünde dolmuþu durdurdum ve tahmin edin ne oldu? Ýçindeki yolcular bana tepki gösterdi, oysa þoför beni ve ikiz kýzlarýmý öldürecekti. Allah'tan Polis varmýþ da onu görünce þoför kaçtý.

Bir diðer olayda da Keçiören-Tepebaþý'ndan aþaðý inerken aracýmla, körüklü otobüs döner-kavþakta beni sýkýþtýrdý çok zor kurtuldum. Otobüsü takip edip Þelalede önünü kestim ve yine yolcular tepki gösterdi?

Biz gazeteci yazmýþtý, Ankara'da dolmuþta giderken þoför pet þiþeyi camdan atmýþ ve Konya yolunda giden aracýn camýna çarmýþ. Araç þoförü haliyle tepki göstermiþ. Dolmuþ þoförü ne yapsa iyidir? Bozuk paralarý alýp adamýn arabasýna atmaya baþlamýþ. Yolcular ne yapýyor peki?! Evet , susuyor ve izliyor.

Biz birçok þeyi hak ediyoruz maalesef...

Yaþ
    32
    Þehir
    Ýst53
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý fast-back Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Burada mesele sadece o insancýklar deðil. Biraz da kendimizi sorgulamamýz gerekiyor.
    Peki bizler ne kadar tepki veriyoruz? O dolmuþ ya da otobüsün içindekiler ne yapýyor?
    Benim de baþýma birkaç kötü olay geldi maalesef. Bir olayda Gazi önünde dolmuþu durdurdum ve tahmin edin ne oldu? Ýçindeki yolcular bana tepki gösterdi, oysa þoför beni ve ikiz kýzlarýmý öldürecekti. Allah'tan Polis varmýþ da onu görünce þoför kaçtý.

Bir diðer olayda da Keçiören-Tepebaþý'ndan aþaðý inerken aracýmla, körüklü otobüs döner-kavþakta beni sýkýþtýrdý çok zor kurtuldum. Otobüsü takip edip Þelalede önünü kestim ve yine yolcular tepki gösterdi?

Biz gazeteci yazmýþtý, Ankara'da dolmuþta giderken þoför pet þiþeyi camdan atmýþ ve Konya yolunda giden aracýn camýna çarmýþ. Araç þoförü haliyle tepki göstermiþ. Dolmuþ þoförü ne yapsa iyidir? Bozuk paralarý alýp adamýn arabasýna atmaya baþlamýþ. Yolcular ne yapýyor peki?! Evet , susuyor ve izliyor.

Çok doðru yazdýklarýnýz.Ýnsanlar tepkisini göstermiyor veya yanlýþ yönde gösteriyor.Yolcularýn bu þekilde haksýzýn yanýnda olmasý durumunda "ulan siz hakkediyorsunuz kötü þartlarý" demek kalýyor.
    Ama istisnai durumlar var tabiki.

Yaþ
    40
    Þehir
    Türkiye, Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý fast-back Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

aynen katýlýyorum sustuðumuz ses çýkaarmadýðýmýz için bu hale geldik ztn herkes istediði gibi davranýr oldu kimse ses çýkarmayýp sulçunun bize bulaþmasýn diye sýrtýný sývazladý suçlu olan kendini haklý gördü ve yaptý hatayý hiç bir zmn hata olarak görmemeye baþaldý... herþeyi hak ediyoruz bencede

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)