Doğma büyüme bu ülkede yaşıyosanız eğer,bu duruma bu kadar şaşırmanıza anlam veremedim.
Doğma büyüme bu ülkede yaşıyosanız eğer,bu duruma bu kadar şaşırmanıza anlam veremedim.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
istasyonlardaki yıkamacılar genelde bahşişe çalışır maaş almazlar servis minibüsleri ve ticariler araçları her gün yıkatmak gerektiğinden yıkamacı pahalıya gelir buralarda 10-15 tl ye komple yıkatırlar günlük siz sürekli gidiyorsanız bahşişde hiç vermiyorsanız yokuş yapmış olabılırler
ha doğrumu yaptıkları değil ama sistem böyle
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
shellin şikayet hattı var orayı arayın bence fişte yazan şirket ismini söyleyerek durumu anlatıp şikayet edin elinize bişey geçmez belki ama shell muhtemelen uyarıcaktır en azından daha sonra daha dikkatli olurlar
Oradaki shellde bende benzın sorunu yaşamıştım. adama 50 tl doldur dedim adam depoyu fulledi. bin turlu bahane ürettiler. sinirlendik çıktım gittim..
AYRICA İMES YOLUNUN ÜST TARAFINDA UFAK BİR SHELL VAR TEME DOĞRU GİDERKEN.ORADAKİ BENZİNDEN MÜMKÜNSE UZAK DURUN S2000 ZAMANINDA 100 TL ALDIM ORADANDA 217 HP ÇIKTI DYNODA,ARABA NAPTIYSAK DUZELMEDİ. BENZİNİ KUMBURGAZA KADAR SIKA SIKA BİTİRDİM.DÖNDÜM MASLAKTAN ALDIM. DYNOYA ÇIKARDIK HİÇ BİRŞEY YAPMADAN ARABA 233 HP ÇIKTI.
Resimdeki yerde dediğim shell. hayatımda aldığım en kötü benzindi.
![]()
Scorpion TypeR
Alayı çakal yıkamadakiler o kadını niye aldı biliyormusun kesecek çünkü abla silecek suyun farın için dışın derken alacak 10 15 lirasını akacak. Valla bizim istasyonda bir iki kişi yıkamacılardan şikayet etti mum ettim ikisinide çakallık yapmak günümüz türk insanın içine muhlanmış her fırsatta söylüyorum nerde türk var kaçacaksın kimse kusura bakmasın.
demek artık yakıt alma sonrası yıkama yapılması olağan bir kural halini aldı?
yani bu hayatınızda var artık, benzin aldıysan istasyon arabanı yıkamak zorunda
benmi yanlış anladım?
yoksa sıraya uyulmadı haksızlık yapıldı sizin yerinize başka araba yıkandı diyemi bunlar?
bence, zaten o köpüklü yıkamalarda aracınızı yıkatıp yeterince zarar veriyorsunuz
birde bunu büyütüp kendi kendinize zarar vermeyin, strese girmeyin.
bir daha oraya uğramayın
firma yıkama yaparak müşteri kazanacağını düşünsün ama kaybetsin.
sizlerde, bir benzin istasyonundaki kalitenin önce yakıttan başlaması gerektiğini anlayın.
Öyle deme üstat ,75 krş maliyeti kolonyalı mendile gelende var tüm durak araçlarına gps taktırıp araçlarını o istasyona bağlayanda neler var neler yeterki beleş olsun ,yıkama mecburu değildir zaten 1 tl ye köpük atıp kabasını alırlar kurulamazlar bile bu yıkama işide şirket otomobili verilmiş kişilere taksicilere vs.vs.arabasına değer vermeyenlere yarar. Yoksa kimse cilasını atıp tertemiz baktığı arabasını komancerolara teslim etmez.
1- çogu istasyonda marka fark etmeksizin: abi fiş lazımmı ? sorusuna ayarım nedemek lazımmı olmasa vermicenmi hayırdır ?
2-hangisi shellin kendi istasyonlarını nasıl anlıyoruz![]()
1881 - 193∞
Oncelikle moral veren tum arkadaslara tesekkur ederim. Abi mesele siramin gaspedilmesi yoksa aracimi yikatma gibi bi derdim yok. Uzun yol yaptim on tampon full sinek.. kuruyup boyaya zarar verir diye oyle bi yikasinlar dedim. 100 kere benzin aldiysam 7-8 kere yikatmisimdir zaten.
men dakka dukka.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)