merhabalar benim sorum klima doldurulurken önce vakum yapilip sonra biraz yag konup sonra gaz konmuyormu aracin klima gazi doldurulan yerinden?
merhaba abi benimde bi sorum olucak şimdi bizde 2000 model clio var klimalı ama klimanın polen filitresi yok araca hiç konulmamış oyle bi parça. bu durumda bi sıkıntı olur mu ilk çalıştırmalarda içeriye bi miktar toz atıyo ama 1 2 mesaj üstte torpido sökülür felan demişsiniz gerekir mi böyle bi durumda ?
cliolarda pollen filtresi var diye biliyorum benimde clio 2 aracim vardi 2000 model onda vardi mercekli farkli olanlardan hb modeli asagidaki videoda nerde oldugunu gosteriyor
http://www.youtube.com/watch?v=sMIG8mfOTGw
evet otomatik klima alleti ile doldurdular laguna aracim lagunada tek klima gaz girisi var benim klima gazi sifirdi yani hic yoktu önce renkli bir gaz verip 7 bar baktilar kaciriyormu kacirmiyormu diye 7 barin altina dusmedigi icin kacirma yok dediler sonra verdikleri gazi bosaltip makineyi bagladilar makine yarim saat dan geri saymaya basladi tum adimlari kendi yapiyormus sanirim sonundada 650 gr gazi koydu ok dedi fis cikarti yani bahsettiginiz bu makineler dimi
Avrupa yakasında özellikle ikitelli civarında iyi bir klimacı var mıdır?
Geçen sene tanıdık aracılığıyla ikitellide bir yere gittim. Kaçak olup olmadığını kontrol et dedim. Abi makina kontrol ediyor dediler. Makinayı bağladılar 10dk bekledik tamam abi çalıştır bak dedi. Çalıştırdık 5dk bekledik soğutma yok normal üflüyor. Abi normal bu bu kadar soğutur diyor. Kavga dövüş bir daha bağladı makinayı 2.kez bağladığında bu sefer oldu soğuttu. Ama 2 gün sonra gaz kalmadı arabada. Sanırım bir yerde kaçak var. 90 tl de paramı aldılar. Böyle at hırsızlarına para kaptırmak istemiyorum. Tavsiye edeceğiniz yer varsa makbule geçer.
hocam 2002 model orta kasa palio 1.2 klimalı arac polen filtresi varmı, varsa yeri nerdedir ?
Klima acikken sorun yok, klimayi kapatip fan üflerken koku gelmeye basliyor. Polen filtesi yeni. Kokunun gecmesi icin illaki borularin sokulup temizlenmesimi gerekiyor?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
merhabalar, manuel klimada-havalandırmada sıcak soğuk arası değişim olmuyorsa sebebi nedir bilginiz var mı? ortalama maliyet ne kadar tutar acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)