edit: 6 dedim gozum kapandı 25.sayfada bırakbildim bukadar harika yazılır
Printable View
ya bu adam bir sürü fotoğraf paylaşmış ama hiçbiri gözükmüyor nasl grecez fotoları ?
Kan Uykusu Belgeseli - HD Tek Parca - Osman PAMUKOĞLU - YouTube
Bu belgeseli ve Kan Uykusu 2 - yayinlanmayanlar - Osman Pamukoglu adina olan butun teror ve baskin videolarini izlemenizi tavsiye ederim. Tek kelimeyle mest oldum adamin strateji politikasina.
15. sayfadayım dağıttı beni.
incir reçeli 2 resmen dağaldım yaw
42. sayfadayım 2 gündür okuyorum. bugün sonunu getiririm heralde :).
Bir aztek olarak yazilari okurken asiri duygulaniyorum
Heyecanli yerlerinde bazen bogazim dugumleniyor
Arkadaşlar hikayeden birinin ölümünü soracağım, 50 sayfa yazı, tek tek bakmak 1 günümü daha alır. En az 40-45. sayfalara gelenlerden yada bitirenlerden biri özel mesaj atabilirmi spoiler vermek istemiyorum.
Kardeşim okuyabilirsen daha güzel olur :) Uygun olunca felan oku ama oku.
Sunucu silme olayı değil kendi kaldırdı diye okumuştum, fotoğraflar özel olduğu için başka yerlere çekildi konu.
Haklısın abi, oradan dönenlerin hayatları hep eksik, hep yarım..
He şimdi çok mu iyi herşey değil tabi ama bir şehit haberine daha tahammülüm yok. Hiçbir annenin kapısı oğlun şehit oldu diye çalınmasın artık..
Ben milliyetçi ruha sahip bi insanım. Siyaset yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. 2 dakka düşüncelere dalıp kendi içimde patlama yaşamam mümkün. Bu vatan Atatürk ve Silah arkadaşlarının sayesinde kazanıldı. Bu vatanın her karış toprağı kandır kan..
Bi oturuşta 37 sayfasını okudum ve mest oldum...
yarın okuycam baştan sona mesajım bulunsun :)
Resim olayını abarttıkları için üyeler,kaldırdı o yüzden. Yanlış hatırlamıyosam en son Yağmurun mezarının fotoğrafını istemişti birisi,ondan sonra vazgeçti fotoğraf koymaktan.
3 günde okudum... Hem intikal sayısı hemde sevdiğin kızın ölümü haricinde benimde az çok başımdan geçen hayatıma benzer. Bende Tunceli Hozattaydım. Bir kaç sefer ufak birer ikişer günlük intikale çıktık sadece. Nazımiye karakolunda 7 arkadaşımı şehit verdim. Sevdiğim kızda 3 hafta kala terketti iyi mi. Allahıma çok şükür kurtulmuşum nasıl da iyi olmuş... Evlendik barklandık çok mutluyum. Allah kimseyi böyle şeyler yaşatmasın... Ben halen mecliste cirit atan şerefsizlere, askerimizin kanlarının hiçe sayılmasına karşıyım. Bunlara alkış tutanlara sebep olanlara ise tümden uyuzum... VATAN SANA CANIM FEDA... Tanrı Türk'ü Korusun...
Kendi askerliğimi hatırladım "askerliğimi hiç anlatmayayım", bende Babamı kaybetmiştim Akciğer kanserinden, ben askere giderken 85 kiloydu, ben geldiğimde ebedi yolculuğa çıkmıştı, ablamların dediğine göre 25, 30 kilo civarı vermişler toprağa, bana ulaşmak istemişler ama ulaşamamışlar, cehennemin dibiydi zaten, 15 günde bir sıra gelirse görüşebiliyorduk"kızamadım onlara hiç" İstememişti hiç gitmemi, gidişimi hep uzatmamı istiyordu, meğer sebebi buymuş.