aleyküm selam abi 2.jandarma komando asayiş bölük komutanlığı Güçlükonak/Şırnak
vay be dün gibi...
Printable View
2. okuyuşum bu hikayeyi her defasında bildiğin gaza geliyorum.
okula giderken hergün bdplilerin oturduğu mahalleden geçiyorum bi gün arabayla tapa gaz dalacam aralarına :)
Okudum bitti sonunda ama son sayfa,son cümlelerde beni bitirdi . :(
Cok güzel yazmış etkilenmemek elde değil
2 gündür ara ara okuyorum daha bitmedi ama şehitleri ve kız arkadaşının hastalığını falan okudukça gözlerim doldu tutamadım kendimi.. Acayip etkilendim :/
bir bu hikaye , birde yaprak seven kelebek... beni dağıtan iki hikaye.
Senden Ayrı - Erkin Koray - YouTube
bu yazının resimleri varsa paylaşırmısınız birde bu tarz hikaye varmı başka?
Hikayeyi daha önce 5-6 sayfa okuyup yarım bırakmıştım burada konuyu okuyunca h.sonu baştan sona soluksuz okudum ve adam yaşadıklarını o kadar güzel aktarmış ki benim de piskolojimi geçici de olsa bozdu ve askerlik yaptıktan sonra değişen arkadaşlarımı daha iyi anlamaya başladım.
Dogru duzgun sinavlara calisamadim gercekten etkileyici birakamadim bitirdim. Insani bosa yasadigini dusunmeye itiyor. Hatta okumaya basladigim gun yaklasik 15 kilo buyuk sirtcantami otobus beklerken ne oturmak nede cantayi sirtimdan indirmek istemedim 15 dk bekledim
Telden acamiyorum baska link varmi acaba ?
Edit: buldum. http://ccc.incisozluk.cc/w/1995-şırn...nersikenjackal
askerlik yapan var, yapan var,3 gündür okuyorum simdi bitırdım
O zaman paylaşılan fotoğraflar artık yok maalesef benim bildiğim.
Buna benzer bi hikaye okumadım ama inci sözlük hikayeleri var bunun yerine tutar mı bilemem :)
Ben Tankcıydım genel olarak ilçedeydim ama Yenibaş ve Sütlüce ye gitmiştim. Sarıyaylaya ben gitmedim ama arkadaşlar vardı geçici görevde. Ben o dönemde belimden fizik tedavi görüyordum Elazığda. Bi haber geldi ki şehitler var diye. Ertesi gün yaralılar yan odada kalmaya başladı. Tam tarih aklımda değil ama 2010 Mayıs başlarıydı.
Şimdi bitirdimde fena dağıttı be :(
az önce bitirdim kaç gündür okuyup bitiricem diye buraya bakamaz oldum, geceleri uykusuz kaldım ama değdi
25.sayfaya geldim acayip bi hikaye..bazen gerçekten gözlerim doldu bazendr cok güldüm..sirasimiydi
]http://i61.tinypic.com/rbx3.jpg
2 tim arkadaşını şehit vermiş birisi olarak çok iyi bilirim oralarda askerlik yapmanın ne kadar zor olduğunu.
Aramızda Şırnak Beytüşşebapta görev yapmış arkadaşlar varmı.
Beyler ıncıye uye olan varsa yazan arkadasa ozel mesaj atıp resımlerı ısteyebılır mı 43.sayfadayım okudukca zıhnımde canlandırmaya baslıyorum. Bende bır asker oglu olarak sene 2001 2003 arası sırnakta kalmıstık cudı gabar vs cakırsogut hep aklımda canlandı