Askere gitmeden başlayayım en iyisi
Askere gitmeden başlayayım en iyisi
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
1 ayda bitti![]()
Sonunda bitti ama askere gidecek olanlar okumasınlar ben okudum çokta iyi olmadı![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
bu konuyu tekrar guncel tutan arkadasa tesekkurler. gormemısım. sımdı bende baslıyorum . mumkunse konu sabitlensinki benım gıbı gormeyenler gorsun
Paylaşım için teşekkürler abi.Hikaye içindeki müzikleri de dinleyerek soluksuz üç buçuk saattir okuyorum sanırım, yarıya geldim ve devamını da merak ediyorum...Gözümün önünde az da olsa canlandıkça psikolojik olarak reset attı resmen hikaye...Okuması bizler için basit ama yaşaması hayat boyunca ağır...
''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''
Sabah 6 15 yeni bitirdim. Kaç gündür uyku muyku bırakmadı neler yaşamış adam hiç kolay değil ağlattığı da oldu güldürdüğü de mutlaka okuyun
YAzi ne kadar uzun bilmiyorum ama mail adresi versem kopyalayip bana gonderirmi birisi ?
Acamiyorum sirkette yasakliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)