Bmw'den dolayı borusanı tercih ettim
Kışın incek
Yazın incek..Çoğu özel mülkiyet ama çevrelerde güzel yerler var
Eve yakın olsun spot ışık benim işimi görür diyosan 365
![]()
Bmw'den dolayı borusanı tercih ettim
Kışın incek
Yazın incek..Çoğu özel mülkiyet ama çevrelerde güzel yerler var
Eve yakın olsun spot ışık benim işimi görür diyosan 365
![]()
Aslinda ufak capli bir bulusma yapsak. Resim - muhabbet vs guzel olmaz mi?
Prof. Makinesi olanlarda bi kac poz ceker.
3 hazirandan sonra bi tarihte etkinlik yapalim bende prof Canon var makina guzel ancak daha acemi sayılırım ama en azından herkesin aracının 3 5 güzel pozu çıkar,seve seve çekerim hemde kendimi geliştirmiş olurum.ne dersiniz ??
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Alican götürmüştü bizi, gümrük gibi biryerdi sanırım tren vagonları arasında çok güzel fotolar çekilir
![]()
gümrüğü merak edenler şaşmazda türk hava kurumu üniversitesinin orda çekebilir
tam profesyonel çekim için mekan ikinci planda kalıyor fakat amatör başlayanlar için gölbaşında birçok mekan mevcut
550 D var bende de diğer makinalarda güzel. Buluşma olursa güzel pozlar çıkar diye düşünüyorum
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Bende fuji s4000 makina var cok iyi bir makina degil ama isik guzel gelirse iyi resimler cikar
arabayı yıkadım cilaladım kapının önünde ,,,dedim güzel bi mekana gidiyimde şu araçın fotosunu çekiyim aklıma köprü geldi köprüyede böle hafif bi rampa var uzun ama,,arabayı bi salladım orta şeritteyim tabi ,,bi baktım kaput oynuyo hızda normal o arada,,hızımı kesmeye kalmadı kaput çapa bi yapıştı pat diye,,cam catlamadıg yer kalmadı,sanayide son buldu işte,konuyu görünce aklıma geldi ,,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)