Geçen hafta perşembe günü İzmir'de bulunan bu galerideki 300c için pazarlığımızı yaptık anlaştık. Bana şase no vs verdiler kaskocuma gerekli sorgulamaları yaptırdıktan sonra galeriyle tekrar görüşüp bakın yarına uçak biletimi alıyorum dediklerinizin dışında birşey yok değil mi dedim yok dediğimiz gibi araba boyasız hatasız masrafsız servis bakımlı biz sonuna kadar kefiliz dediler ve ben cuma günü 13:05 e uçak biletimi aldım.
Cuma sabahı tel da tekrar konuştugumuzda aracı yetkili servise götüreceğimi saat 15:00 a randevu aldığımı havalimanına iner inmez servise geçeceğimi ordaki ekspertizden sonra hemen havalesini yapıp notere gidip aracı alacağımı vaktimin çok kısıtlı oldugunu satıştan hemen sonra Antalya'ya döneceğimi söyledim. Tamam abi bir aksilik yok biz aracımızın arkasındayız biz seni havalimanından alırız dediler. Sabahtan bütün işlerimi bu plana göre ayarladım öğlen tam havalimanına giderken uçağımın kalkmasına 1.5 saat kala tel açtılar. Abi bu araba ilanda 128.000km yazıyor ama geçen sene 198.000km de serviste bakıma girmiş sen servise götüreceğini söyleyince bizde servisten sordurduk yeni öğrendik çok özür dileriz sen bize hesap numaranı yolla uçak bileti paranı hemen yollayalım bizde km düşürme falan olmaz biz öyle bir galeri değiliz vs vs bir ton açıklama yaptılar. Bende oldukca anlayıslı karsıladım burdaki bütün işlerimi onlara göre ayarladığımı söyledim doğal olarak sinirim bozuldu ama gene de bunu uçağa binmeden söyledikleri için teşekkür ettim ve hesap numaramı yolladım. Bu olayın üzerine en az 4-5 defa tel la konuştuk işlerim yoğun havale yapıcam vs dediler fakat ortada havale falan yok. Ben 150-200lira uçak bileti parası peşinde değilim ama bana karşı söylenen hiçbir sözün karşılığı yok. Yapılan ticaret hiç etik değil. Bu galeriden araç almayı düşünen arkadaşların bilgisine...
Araç ilandan kalkmış tekrar ilana düşerse diye burdan bilgilerine bakabilirsiniz.
![]()