User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İzmİr emre kirali otomotİv hakkinda

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation İzmİr emre kirali otomotİv hakkinda

Geçen hafta perşembe günü İzmir'de bulunan bu galerideki 300c için pazarlığımızı yaptık anlaştık. Bana şase no vs verdiler kaskocuma gerekli sorgulamaları yaptırdıktan sonra galeriyle tekrar görüşüp bakın yarına uçak biletimi alıyorum dediklerinizin dışında birşey yok değil mi dedim yok dediğimiz gibi araba boyasız hatasız masrafsız servis bakımlı biz sonuna kadar kefiliz dediler ve ben cuma günü 13:05 e uçak biletimi aldım.
    Cuma sabahı tel da tekrar konuştugumuzda aracı yetkili servise götüreceğimi saat 15:00 a randevu aldığımı havalimanına iner inmez servise geçeceğimi ordaki ekspertizden sonra hemen havalesini yapıp notere gidip aracı alacağımı vaktimin çok kısıtlı oldugunu satıştan hemen sonra Antalya'ya döneceğimi söyledim. Tamam abi bir aksilik yok biz aracımızın arkasındayız biz seni havalimanından alırız dediler. Sabahtan bütün işlerimi bu plana göre ayarladım öğlen tam havalimanına giderken uçağımın kalkmasına 1.5 saat kala tel açtılar. Abi bu araba ilanda 128.000km yazıyor ama geçen sene 198.000km de serviste bakıma girmiş sen servise götüreceğini söyleyince bizde servisten sordurduk yeni öğrendik çok özür dileriz sen bize hesap numaranı yolla uçak bileti paranı hemen yollayalım bizde km düşürme falan olmaz biz öyle bir galeri değiliz vs vs bir ton açıklama yaptılar. Bende oldukca anlayıslı karsıladım burdaki bütün işlerimi onlara göre ayarladığımı söyledim doğal olarak sinirim bozuldu ama gene de bunu uçağa binmeden söyledikleri için teşekkür ettim ve hesap numaramı yolladım. Bu olayın üzerine en az 4-5 defa tel la konuştuk işlerim yoğun havale yapıcam vs dediler fakat ortada havale falan yok. Ben 150-200lira uçak bileti parası peşinde değilim ama bana karşı söylenen hiçbir sözün karşılığı yok. Yapılan ticaret hiç etik değil. Bu galeriden araç almayı düşünen arkadaşların bilgisine...

Araç ilandan kalkmış tekrar ilana düşerse diye burdan bilgilerine bakabilirsiniz.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar en azından bunu söylemiş çok takılmayın 100 tllik uçak biletine bence. Bir de oraya gidip çileden çıkmak var.

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesele parası değil anlatamadım sanırım. Ortaya söylenen laf. Olayı oldugu gibi yazdım.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Servise gittiğin anda da km'yi öğrenebilir, sonrasında "bilmiyorduk" cevabıyla da karşılaşabilirdin.. Bu devirde böylesine bile "iyi esnaf" deniyorken, çok da zorlama bence.. Evet haklısın, havale yapıyoruz dendi ise yapılmalı ama o beklediğin davranış milyarda 1 anca olur..

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi bir uçak biletine yırtmışın bence galeriden beklenmicek bir hareket yapmış zaten adamlar, havale falanda yalan işler bunlar

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam merhametli çıkmış.

Alp'R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeyde vardır bir hayır iyi yırtmışsınız yine, bide İzmir'e gidip geri dönmesi vardı
    I love my Honda

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşünürsen dayımda siyah 2007 dizel var
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence adamlar doğrusunu yapmış, onların iyi niyetine karşı onlardan senden o parayı istememni beklemişlerdir ( ben olsam istemez birde teşekkür ederdim ). orlara gidipte çileden çıkmak vardı birde ...şansılsınız kontrol etmişler .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte sırf bu yüzden şehirdışı alışverişlerini sevmiyorum... Hevesin kursağında kalmış ona mı yanarsın, bilet havaya uçmuş ona mı yanarsın.
    Bu arada pek de doğru söylediklerini sanmıyorum. Bana kalırsa yerse yapmışlar biraz. Sen servis falan karıştırınca doğruyu söyleyip boşver bir gelip bakayım dersin diye beklemişlerdir.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acaba araç servise gittiğinde 98 bindeydi de 198 mi yazdılar yanlışlıkla
    Adamların yaklaşımından anladığım onlarda mağdur olmuş gibi.
    200+ km de olsa anlaşılırdı herhalde
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke bütün hepsi böyle olsa.
    IN BOOST WE TRUST

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gene insaflı davranmışlar, oraya gittiğinizde bizde bilmiyorduk diyebilirlerdi, 70k inmişler artık böylesine süper diyebilecek hale geldik, gülermisin ağlarmısın, bununla yırtmışsınız, geçmiş olsun.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence teşekkürlük bir durum yok. Neden mi? Servise götüreceğim demeseydiniz bunların hepsini orada yaşayacaktınız, onu da geçtim servise götüreceğinizden haberleri olmasa belkide iteleyeceklerdi bence 100-200 bile olsa paranızı almaya çalışın
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre iyidir dürüsttür. Kendi bildiğini saklamaz müşteriden. O da büyük ihtimal o gün öğrenmiştir. Zaten direk aramış söylemiş başkası olsa servise giderdiniz aaa böyle miymiş derdi.

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene yine izmirde bir galeride f10 kasa 520d için anlaştım. Telefonda titiz olduğumu, tamponunda bile taş izi varsa söylemelerini istedim. Tamponunda bile taş izi yok dediler,ilandaki km 96bindi. Aynı güne uçak bileti alıp gittim, kilometre 126 binde, bırakın tamponu ön cam ile tavanın birleştiği yerde bile onlarca taş izi vardı, arabanın 4 köşesinde sürtme çizikleri vardı.
    Kilometre için galeride çalışan eleman ilana yanlış girmiş dediler, kaporta kusurları için de "abi olur o kadar ikinci el" diye geçiştirdiler. Bunları konuşurken de galerinin diğer ortağı gelip arabayı sattık deyince iş zaten çığırından çıktı.
    Yorgunluğum, giden 500tl uçak biletim, boşa giden bir günüm de cabası. Sahibindende ilanlarını gördükçe hala tek tek beddua ederim hepsine.
    Siz yine daha iyi bir esnafa denk gelmişsiniz, bununla geçmiş olsun.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galeriden araba almak mı!.. Aman aman.. Mesleğini iyi yapanların nadir olduğu bir sektörle hiç işim olmaz..
    Allah galericilerin eline düşürmesin kimseyi..

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert,oraya gidip yol masrafı,riski ve orada öğrendikten sonra sinir,stresi de var
    Bunda da var bir hayır de geçiştir

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede adamlar bu dürüstlük karşısında bilet parasını almamanızı bekleyip söylediler onu. Bence bu devirde iyi esnaf denebilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)