User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: camping yeri bilgi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozellikle bu sene yer bulmak dert oldu atalay filiz teror vs. Arttigi icin kamp sahipleriyle telefondan gorusunce guzelce bir sorguya cekiliyorsunuz.tum malzemelerim hazir bagajda duruyor karadenize çikicam ama nereyi aradiysam gelin bi goruselim diyorlar

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fırtına_siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izninizle konuyu güzelce bir hortlatayım yeni konu kirliliği yapmadan bilgisi olanlara sorum olucak 2 arkadaş 13-17 temmuz arasında 4 günlük bir tatil düşünüyoruz düşüncemiz çadır tatilinden yana ve ilk kamp deneyimi olucak internette akyaka'yı gördüm biraz inceledim, kafamız karışık biraz açıkcası yer bulmak denizi nasıl ortam nasıl konu 2 sene öncenin konusu yakınlarda veya geçen sene gidip yorum yapabilecek olan varsa sevinirim teşekkürler.
    Akyaka da orman kampı var gayet güzel ve temiz bir alan, çadır günlük 35 tl, yanlız internet sitesinde başvuru formu diye birşey gördüm açıkcası saçmalamışlar altı üstü çadır kurucaz neyin başvurusu akyaka genel olarak çok güzel biryer, sakindir, çok fazla eğlence ortamı bulamazsınız, ufak bir kumsalı mevcut ordan hiç denize girmedim fakat orman önünden denize girdiğiniz zaman denizi derin ve oldukça soğuktur, kumsalın biraz daha sıcak olduğunu söylerler

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bende 15 temmuzda gökçeada ya gidicdm kamp için geçen sene çok güzel bir koy görmüştüm sadece büyük arazi araçlarının inebileceği bir yolu var orda 4 kişi kafa dinliycez, zıpkınlar, oltalar, mangal herşey hazır zaman geçmiyor

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    datça çubucak
    bördübet palamutbükü
    kızılcabük

hepsi datçada memleket işte özledik
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)