Valla bana tarih saat olarak uyan sadece 194 lira var, 200 lira desen şehiriçi bile 500km yapıyorum o paraya...O nedenle topcular devam![]()
Valla bana tarih saat olarak uyan sadece 194 lira var, 200 lira desen şehiriçi bile 500km yapıyorum o paraya...O nedenle topcular devam![]()
korfezı donersenız ortalama 100km yol yaparsınız topculata göre ve 6 ltreden 30 tl yapar.. 60 tl olduysa gecıs her turlu avantajkı dızel arac varsa hepten avantaj..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Yavuz; eskihisara göre oldukça rahat.
tek dezavantajı her kişi için ücret alıyor olması.
en önemli avantajı ise saatli. biletini internetten alıyorsun; kalmasına 15 dakika kala oraya gidiyorsun. sıra yok, vakit kaybı yok..
google map a göre;
pendik-gebze arası 22 km
topçular-yalova arası da 15 km
toplamda 37 km yolu kısaltıyor.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Kısmetse perşembe günü bende aynı güzergah için yola çıkıyorum, tarihim belli oldugu için yenikapı-bandırmayı 140 liraya aldım 2 hafta kadar önce..
Daha önce Eskihisarı da denedim ama evim avrupa yakasında oldugu için karşı trafigini çekmek mantıklı gelmedi...
Çanakkale tarafını da kullanmıştım, eger duraklamak için zamanınız varsa o yolda çok keyifli.. Ama baya uzatıyor yolu..
Tango-1 never dies.
Bodrum uçaklarına ek seferler açılmış, bakmanızı tavsiye ederim.
Önceden baktığımda THY 1180 liraya geliyordu 2 kişi, şu an 556 liraya aldım bileti...
Onur Air de 650 civarına geliyor.
Süper oldu arabadan daha ucuza geldi, zaten orda Voyage Bodruma gidiyorum 4 senedir arabaya elimi sürmedim.
Guncel durum:
bafa golu civarindaki insaat bitmis durumda, sadece bafa golunden sonra milasa gelmeden olan tunel gecisinde calisma devam ediyor.. O kisim disinda yol cillop..
Yol süper gece gidince tabii kide
Gündüz için full radar mevcut deniyor
Çalışma cok ufak bir kisim var bütün yol boyunca 400 500m
Hersey cok guzeldi yol yormadi.
Yenikapi bandırma candir ya
beyler güncel olsun yolun son durumu hakkında varım değişik bişey cuma 19:00 gibi cıkıcam yola
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
serkan kaçta varman gerekiyo bilmiyorum fakat eğer sabah varman gerekiyosa akşam 11-12 gibi çık benden tavsiye nacizane.Hem hava akşam serinliği oluyo klima derdin olmuyo hem motor randumanlı çalışıyo hem trafik olmuyo,birçok avantajı var kısacası. 7gibi çıksan akşam sabaha karşı orda olcaksın. gece 11-12 gibi çık gene sabaha karşı orda olcaksın birşey değişmicek.
6saat izmir 2.5saat izmir bodrum desen (kişiye göre değişir süreler) 7-9 saat arasında alıcaksın kısacası yolunu iyi düşün planını ona göre yap.cuma günü ist trafiği p.rno biliyosun ki o saatlerde bunuda unutma 2saat trafikte kalman 4saatlik yorgunluk yapıcak sana.
- K -
________
Dr.Ecu
kafama takılan en büyük soruda orada
varıs saatim erken olsn gün ziyan olmasın diyorum 4 günlüğüne gidiyorum
o saatte koprü falan pert oluyorda ben ben anadolu tarafındayım maltepden cıkıcam köprüyle cok işim yok biraz daha rahat geçerim diye planlıyorm 11-12yi beklersem herkes yola cıkms olur feribotta sıra vs. olur en azından onu atlatıyım derdindeyim.
![]()
Bende bodruma gidicem gibi gözüküyor
Yakın zamanda giden arkadaşlarım yolda bir sıkıntı olmadığını söyledi
Bende gece karanlığında çıkarım yola heralde daha rahat olur gündüz sıcakla boğuşmayalım![]()
- Bize Her Yer TRABZON
serkan şöyle bi fikir o zmn hiç eskihisar topçular uğraşma
pendikten ido bilet al geç,bugunden alırsan hem ucuza alabilirsin(bilmiyorum geçirmasyon olurmu)
hem sahile pat diye inersin gene aynı hesap olur.Ama ne olursa olsun o saatlerde çıkarsan 4gün orda olcam diyosun ya akşam 7de yola çıksan en geç 5-6 bodrumda olcan e 12saat yol sorası yorulcan gene günün gitmiş olcak : ) varsın gece çık hatta 12-1 de çık 1-2 de çık uyku uyu sabah orda ol mis gibi güne başla gene karar senin.Hayatımda hiçbiryere gündüz yolculuguna çıkmadım böyle alıştım bilmiyorum herkesin kendi tercihi ama trafikten veya feribottan kazancağını yol yapmadan evde otur kestir dinlen gene aynı şekilde kazancaksın..Körfezi dönerek 9saatte gittim diye hatırlıyorum bundan bikaç sene önce.Feribotla da 7-8bucuk saat sürüyo tercih senin.
- K -
________
Dr.Ecu
aklıma oda geldi ama işin kötüsü bilet kalmamıs eğer yanls bişeye bakmıyorsam 25 temmuzda pendik yalova hiç yok
bende cok uzun yola gitmedim 6 saat üstü bi bodrum yaptım onada sabaha karşı yola cıkıp gündüz gittim gece zevkli olurmu kolay olurmu onunda muallaıkndaym...
12-1 daha makul gibi gözüküyor tek korkum eskihisarda sırada kalmak...
teşekkürler tavsiyen için
ido çalısanı varsa görüselm bu arada belki yardım eder![]()
bence cuma akşamı 3'de çıkıyorum bodruma doğru yola. inşallah feribotta çok sıra olmaz![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)