Test aracı bayiide mi yoksa şahısta mı kanka?
Bakalım inşallah kardeşim.
Printable View
Kardeşim dediğim birisinde arabayı aldı getirdi abi bak diye herşey güzel ama yürümüyor. Seni az çok bildiğimden arada sırada denk gelirsem piste çıkarım yolda yeri gelir yapıştırırım diyorsun ama kesmedi kanka müsait olduğunda konuşalım çocuk 100 m. yanımda bi telefona bakar her yerini incele bin kullan.
Şimdi aradım konuştum abi ne zaman isterseniz gelin alın bakın gezin diyor,.
140lık olanın mı perf. begenmediniz?
140LIK TSI, Yazılımlı 1.6TDI ile aynı gidiyor. Denendi.
140 BG
250 NM Tork
1156 KG
0-100 8,2
0-1000 Metre 29,3
Daha ne olsun.Bir GTI değil tabikide.Bence yeterli bir değerlere sahip şehir içi otobanda kullanımda.
Soner abi Rapid Spaceback'te güzel alternatif bu arabaya.
Yüce Auto, Škoda, Superb, Yeti, Yeti Greenline, Octavia, Fabia, Fabia Combi, Roomster, Citigo, Rapid, Orjinal Yedek Parça, Periyodik Bakım, Yaz-Kış Bakımları, Orjinal Aksesuar, Yüce Auto, Škoda Auto, Kampanyalar
http://www.skoda.com.tr/Rapid-Spaceback/gorunum.html
Ahmet naptin sen yaa :) rasim kutahyali gibi bagiracam simdi haeeydeaaaa diye :))
Aaahaah :D Leon kadar güzel değil ama derli toplu bir araba. Dizel Otomatik avantajı var :)
+Punto'yu Dod'a verme derim elden satmakta sıkıntı çekmeyeceğin bir araba sonuçta, Doğuş inanılmaz öldürüyor fiyatları kendi markalarında dahi.
Yakışır amirime :D
Valla rapid isleri karistirdi.. Hanim cok begendi arabayi
Yanılmıyorsam "Orhan Güney" abi Skoda bayiinde idi istersen bir konuşup fiyat al abi. Rapid Spaceback Elegance cam tavan+17" parlak siyah jantla çok güzel olur. :) Hayırlısı olsun inşallah
Örnek olması açısından rapid spaceback elegance .
Connecting site...
rapid peugeot 301'in leon ise 308'in dengi değil miydi? Arada sınıf farkı olması lazım. Leon'a denk octavia bakılabilir, rapid leondan iyi olmaz herhalde.
Rapid bir alt sınıf Polo gübü düşünün :)
Rapid, Polo gibi aynen yazılmış B sınıfı.
Güzel araba ancak, arka çaprazdan bakınca Yavuz abinin kasa A3'e aşırı benziyor Rapid. Bir de xenon donanımı gelmiyordu TR'ye, ancak cam tavan ve 17 jantlı donanım güzel olur dıştan.
Ama yine de Leon derim ben, en azından tepesindeki camı açılıyor..
Rapid b sınıfı bir araç.Görünüşe aldanmayın indiğiniz puntodan pek bir farkı olmayacak.Madem 60bine kadar çıktınız yeni ve c sınıfı bir araç almak daha mantıklı bence.
Soner boşver rapid falan,al leonu abi heveslenmişsin ne güzel.
Ya olm hani motor aliyoduk sana?? Ayrica sen o arabayi al, Tahsin de aynini almazsa adimi degistiririm. Motor al motor araban var zaten. Motur al.
Aynen yaw , leon fr mis gibi araba işte , ne sokuyorsunuz aklına şimdi durup duruken b segmenti rapidi falan.
Rapid çok güzel gerçekten ama sadece dışı.
TRdeki en dolu rapidlerden biri bi-xenon falan dahil Tekirdağ Skoda bayisi kardesimizde var.
İçerisi görüntü olarak iyi olsa da dokunduğun an tahta resmen. Sert plastik heryer.
Bundan kaybediyor yoksa motoru gidisi görüntüsü cok güzel. O yeni Octavia RS dizel siparisi verdi, o da beklenebilir fena birşey.
Rapide göre Leon daha iyi bence de, kırmızı cam tavan 18 jantlısı çiçek ;)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...95140680_n.jpg
@Dragger
%100 katılıyorum.
Yavuza katılmadığım tek nokta skoda alınır ama sadece alınır satamazsın
Yeni modellerde özellikle de Octavia da satış problemi çok olmaz en azından 2000 model felicia sattım 6 ay da anca gitti. Bu kadar süreceğini sanmam.
Bende gidip bakıyorum b sınıfı dolu dizel mi? Yoksa c sınıfı benzinli mi? Gibisinden. Rapid spaceback çok beğendim. Tarz bir araç olmuş spaceback. B sınıfı araçlar içinde kendisini ayırıyor direk. Leon'nun ise sadece göğüslüğün üstün de kalite farkı sezdim. Diğer bir çok alanda kalite olarak çokta iyi seviyede değil bence. Giderken yolda mekanik aksamların seslerini duyuyorsun. 98 hp lik araçtan sonra bana ciddi hızlı gelmişti Leon FR. Kullandığım en hızlı araçlardan biriydi. Alt devirleri filan çok doluydu. İç mekanı daha geniş ancak oturuş pozisyonu alçak Leon'un. Arkada kapı/cam oranı yüzünden yeni nesil bir çok araçta olduğu gibi klostrofobik hissetiriyor. Oturuş pozisyonu filan güzel aracın. Clio da sandalyede oturuyor gibi kullandığım için çok hoşuma gitti. :D Leon illa ki sınıf farkının verdiği bazı avantajları sunacaktır. Leon dolusu her zaman tercih edilecek bir araç bence.
Yeni Leon FR'larda ACT 150'lik motor gelmiş. 71K TL :D
Tabi bu arada yılbaşından önce 61500TL olan araç 63500TL olmuş :p
http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi...t-listesi.aspx
Haziran gibi indirirler fiyatları geçen sene öyle yaptılar bakalım ne olucak