User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
161 sonuçtan 153 ile 161 arası

Konu: '14 Seat Leon FR Hakkında

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon SC çok satmama sebebi 3 kapılı abi ikinci elde satılmaz yavvvv yorumlarından genç arkadaşlarımız çok tercih etmedi.İkinci elde değer kaybetmeyim hemen satılsın düşüncesinde olanlar clio sümbül fiat albea falan tercih etmesi lazım bence.

Geçen ilanı vardı bir kişi özel siparişle getirtmiş

1.4 TSI 150HP ACT SS DSG SC kırmızı renk.Zamanında bende bir ara düşündüm.1.4 TSI 140Lık manuel olarak geldi.Otomatik istiyordum özel siparişle gelir dediler.O zaman baktığımda getirttiğimizde vw scirocco ile nerdeyse aynı parayı istiyorlardı sonra vazgeçmiştim.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

makyajlı kasa resimleri heralde bunlar tam olarak anlamadım ama ilk resimde çok amatorce photoshop var ön teker anyaya arka teker konyaya bakıyor sis farlarıda kartondan yapılmış gibi. İkinci resimde de perpektif gereği yakın olan cisimler daha büyük olur, bu resimde ön tekerlek taha büyük ve kalın arka tekerlek daha küçük ve ince

Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Leon SC çok satmama sebebi 3 kapılı abi ikinci elde satılmaz yavvvv yorumlarından genç arkadaşlarımız çok tercih etmedi.İkinci elde değer kaybetmeyim hemen satılsın düşüncesinde olanlar clio sümbül fiat albea falan tercih etmesi lazım bence.

Geçen ilanı vardı bir kişi özel siparişle getirtmiş

1.4 TSI 150HP ACT SS DSG SC kırmızı renk.Zamanında bende bir ara düşündüm.1.4 TSI 140Lık manuel olarak geldi.Otomatik istiyordum özel siparişle gelir dediler.O zaman baktığımda getirttiğimizde vw scirocco ile nerdeyse aynı parayı istiyorlardı sonra vazgeçmiştim.
    ben tek kapısını çok beğendim 4 kapılıda güzel ama spor araba tek kapı daha çok yakışmış. İndi-bindi durumları haricinde sorun yaratan bir tarafı yok denk gelirse ilk tercihim tek kapı

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makyajlı kasa resimleri heralde bunlar tam olarak anlamadım ama ilk resimde çok amatorce photoshop var ön teker anyaya arka teker konyaya bakıyor sis farlarıda kartondan yapılmış gibi. İkinci resimde de perpektif gereği yakın olan cisimler daha büyük olur, bu resimde ön tekerlek taha büyük ve kalın arka tekerlek daha küçük ve ince

ben tek kapısını çok beğendim 4 kapılıda güzel ama spor araba tek kapı daha çok yakışmış. İndi-bindi durumları haricinde sorun yaratan bir tarafı yok denk gelirse ilk tercihim tek kapı
    scirocco formunda bir konu vardı bir ara ya bu araba keşke 5 kapılı olsaydı ne kadar güzel olurdu demiş biri vw scirocco için , o mesajı 10-15 kişi beğenmişti ya araba coupe bir araba tasarımı doğuşu coupe bari ona 2 tane daha kapı eklemeyin
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolasın Gökhan kardeşim aklımdaki sorulara tam istediğim cevapları verdin bayramda çaylar baklavalar benden az önce vagcomdan çalışmalarınıda gördüm gayet başarılı hepsi tebrik ederim kısmet olurda alırsam aynaları katlama özelliği için yanına gelebilirim hazırlıklı ol varsa Bursada satılık fr fiyat aralığımı biliyorsun üstte yazdım para hazır anında alırım hoşuma giderse. İlandaki arabanın 2000 lira hasar kaydı çıkıyor sadece bagaj kapağı boyalı denmiş ama detayları karışık olabilir.

Bir kaç sorum daha olacak,
    -ön led farları sonradan yapabilen dükkanlar var ortalama 3bin liraya yapılabileceğini öğrendim. Sonradan yaptırılırsa kaybım ne olur?
    -5.8 ve 6.5 ekranların kadran ortasındaki ekran aynı değil sanırım doğru mu biliyorum?
    -muhtemelen 2013 model sc yada fr modelinden alıcam 140-150hp farkında başka hangi özellikleri kaybetmiş olurum 2015 modeline kıyasla?
    Arabayı bilmiyorum ama dediğin gibi iki lira az değil başka şeylerde olabilir. Başka araba denk gelirse irtibata geçeriz 5.8 , 6.5 ekran kadran ortası ekran aynı hepsinin sadece araçta navigasyon varsa renkli mfa geliyor başka bir değişiklik yok led farı bizde yaparız ama otomatik yükseklik ayarı vs maliyetli olur yoksa kolay ledsiz araçla ledli aracın loglarını alır karşılaştırırız sonra lede göre kodlarız çözülür ama dediğim gibi sensörler far stop ayrı almak daha maliyetli olur. 2013'lerde orta kapak var vites önünde ve yolcu koltuğu altında çekmece gibi bir saklama gözü var ve far yıkama var 2013 sonrasında bunları iptal ettiler başka bir kaybın olmaz hepsi aynı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılanlara 1-2 ufak ekleme yapayım.
    SC açılımı sanırım Sport Coupe.
    2013te SC liste fiyatlarında yer alıyordu, SC FR 140lık manuel veya SC Style TDI DSG olarak.
    SC FR 140lıklar standart fr paket vardı, tek belirgin opsiyon sunrooftu.
    SC Style TDI DSG ler ise ya sunrooflu ya da ledli olarak gelmiş, sanırım dogus'un yaptıgı bi sacmalıktı. Ben ilanlarda 4 ay SC dizel takip ettim sadece 2 tane hem sunroof hem led olana denk geldim, birini aldım
    SC nin artı olarak bir avantajı da bence ele ayaga dusmemis olması, sıradışı ve kendinizi özel hissettirmesi. Ayrıca dizel olarak alternatifleri tek kapı alternatifleri arasında da bence en yakışıklısı. (Megane Coupe, Kia Pro Ceed, Volvo C30, Audi A3)

Aşagıdaki arac bence güzel görünüyor, incelemek lazım. Ekstra olarak ekran ve sound system var. Dizel öneremiyorum cunku suan ilanlarda sunroof+led arac yok.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...11300035/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit yok tekrar olcak,

Bu arada bu fiyatlar hem dizelde hem fr da 4 ay önce -5bin idi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılanlara 1-2 ufak ekleme yapayım.
    SC açılımı sanırım Sport Coupe.
    2013te SC liste fiyatlarında yer alıyordu, SC FR 140lık manuel veya SC Style TDI DSG olarak.
    SC FR 140lıklar standart fr paket vardı, tek belirgin opsiyon sunrooftu.
    SC Style TDI DSG ler ise ya sunrooflu ya da ledli olarak gelmiş, sanırım dogus'un yaptıgı bi sacmalıktı. Ben ilanlarda 4 ay SC dizel takip ettim sadece 2 tane hem sunroof hem led olana denk geldim, birini aldım
    SC nin artı olarak bir avantajı da bence ele ayaga dusmemis olması, sıradışı ve kendinizi özel hissettirmesi. Ayrıca dizel olarak alternatifleri tek kapı alternatifleri arasında da bence en yakışıklısı. (Megane Coupe, Kia Pro Ceed, Volvo C30, Audi A3)

Aşagıdaki arac bence güzel görünüyor, incelemek lazım. Ekstra olarak ekran ve sound system var. Dizel öneremiyorum cunku suan ilanlarda sunroof+led arac yok.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...11300035/detay
    2013'te geldiğinde 2014 haziran ayına kadar cam tavan ve led far opsiyondu paket adıda fr plus geçiyordu bize girdi ordan biliyorum 58 normal fiyatıydı 3 lira fr plus paketiyle 60 bin liraya 1 haziran 2014'te sıfır almıştık o zamanlar iç led bile opsiyondu 250 liraydı temmuz ayından sonra fr'larda cam tavan led far ve iç led paket standart oldu

İlandaki aracın fiyatı bence çok yüksek ama kıymetini biliyor adam belli o yüzden çılgın rakam yazmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat biraz yüksek ama sadece jantları sonradan almaya kalkınca 4bin istiyolar hem de 2.eline
    Donanımı düsününce bence 60-61 gibi sıkı bi pazarlıkla alınır diye dusunuyorum. 56-57ye standart donanımda ve jantsız almak yerine..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyat biraz yüksek ama sadece jantları sonradan almaya kalkınca 4bin istiyolar hem de 2.eline
    Donanımı düsününce bence 60-61 gibi sıkı bi pazarlıkla alınır diye dusunuyorum. 56-57ye standart donanımda ve jantsız almak yerine..
    2800 liraya bi arkadaşıma sözledim bi takım 18 30/1 performance jant eğer almazsa düşünürseniz haberiniz olsun ( lastik yok )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)