uyumayanlara bişey olmuyormuymuş o nu anlamadım bu akşam uyku yok diyor herkez![]()
uyumayanlara bişey olmuyormuymuş o nu anlamadım bu akşam uyku yok diyor herkez![]()
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
Deprem olcak diye soleyen arkadasına bi sorsana ya seneye haziran 15 te düğün yapıcam yagmur falan yagcak mı
deprem bir olursa hep beraber çok feci g.t oluruz ama.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Bende lokal cevremden duydum acaba gerceklik payi nedir? Bunu bilmek yurek ister ama herkes konusuyor inanamadim.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
beyler buyuk deprem zamanı kullanılan deprem programı vardı anlık olan depremlerı gosteren. aynı programı kurdum sımdı. bakıyorumda saroz korfezınde ufak ufal artcılar var hep 2 şiddetinde.
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
hayatımda hiç deprem yaşamadım yaşamam umarım![]()
...
az önce okudum burayı..balkondayım sokakta bir köpek havlamaya başladı 10 dakikadır köpeği gözlemliyorum bir belirti vericekmi diye.(nasıl anlıcaksam artık)algıda seçicilik işteuyku yok gece .
Twitterda okudum Deprem olsada komşunun kızı çıplak dışarı çıksa diye yazmışlar gece gece cok güldüm
En son 99 depremınden sonra Antalyada yarın deprem olucak dıye megafonla anons geçen bir ekip aynı gece 8 evi kamyona sokup goturduydu![]()
DR. OWL
Beyler Dünya'da depremi önceden belirleyecek bir sistem yok şimdilik.. 2 kişi bu gece deprem olacak diye bir söylenti çıkartmış..
Duanızı okuyun yatın uyuyun.. Allah'ın izniyle bişi olmaz.. Böyle safsatalara da kanmayın..
Dip not : Köpekler depremi sadece 4-5 saniye önce hisseder.. Ve hissettiği an havlayıp abuk subuk koşmaya başlar.. Şaşırıyor çünkü amaçsız bi biçimde sağa sola koşuyor..
Hadi Allah rahatlık versin.. Yatın uyuyun boş yere uykusuz kalmayın..
Olur da sallanırsak vs camdan falan da atlamayın.. Sene olmuş 2014 hala camdan atlayan insnalar var..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)