User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Mazda Familia 1.8 Hakkında Bilgi

veliazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir de cam düğmeleri meselesi varmış.Kaporta parçası sorunu Practica için mi vahim yoksa sedanlar da mı aynı durumda?
    Kronik olarak lpg teklemesi var, bu sorunu da iyi bir lpg ustası rahatlıkla çözebiliyor, fakat ben cam düğmeleri ve parça sorunu ile ilgili sıkıntı yaşandığını sanmıyorum... Çıkma veya yan sanayi rahatlıkla bulunabiliyor, çok elzem olduğunda yetkili servisler aracılığı ile Avrupa'daki depodan olmadı Japonya'dan parça temini yapılabiliyor... 1993 Model Mazda 626 aracımın bir çok parçası bulunabiliyordu, gerçi bana parça gerektirecek masraf açmadı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu hort olucak ama arkadasımıza aldık 1.8 97 model. Kesnılıkle bugun alınabılıecek en ıyı f/p aracıdır. Sedanın arka koltugundakı dız mesefesı C sınıfında lıderdir. Ben daha genısını gormedım acıkçası. Mazda sorunsuzlugunu dıle getırmeye bıleene gerek yok. O fiyatlara alınabılecek en ıyı gıden aracçlardan ayrıca. Stok yazılımsız felan 7.700 donebılen gayet ısteklı bır motora sahıp. 7.700 boş donumuyor yalnız. Dolu dolu guzel bır grafıkle donuyor bunu hıssedebılıyoruz.

Bilgi edınmek ısteyene cok daha detaylı bılgı verebılırz. Kendım Honda kullanıyorum. Bugun param 14 15 lira param var ne alayım dersenız. 1.8 Mazda dıyebılırım cok cok buyuk samımıyetle.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba bu araçların otomatiği alınırmı aklımda otomatik var sanzuman sıkıntı cıkarırmı v.s
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bymurat___61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu hort olucak ama arkadasımıza aldık 1.8 97 model. Kesnılıkle bugun alınabılıecek en ıyı f/p aracıdır. Sedanın arka koltugundakı dız mesefesı C sınıfında lıderdir. Ben daha genısını gormedım acıkçası. Mazda sorunsuzlugunu dıle getırmeye bıleene gerek yok. O fiyatlara alınabılecek en ıyı gıden aracçlardan ayrıca. Stok yazılımsız felan 7.700 donebılen gayet ısteklı bır motora sahıp. 7.700 boş donumuyor yalnız. Dolu dolu guzel bır grafıkle donuyor bunu hıssedebılıyoruz.

Bilgi edınmek ısteyene cok daha detaylı bılgı verebılırz. Kendım Honda kullanıyorum. Bugun param 14 15 lira param var ne alayım dersenız. 1.8 Mazda dıyebılırım cok cok buyuk samımıyetle.
    Konuyu hortlattığınız iyi olmuş Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bende almayı düşünüyorum ciddi anlamda fakat şu sıra aklımı 145' lerde kurcalamaya başladı 1.7 boxerlar çok iyi diyorlar fakat 79 model bir 250 Mercedes var 123 kasa çok çok istiyorum ama bakalım. Kısmet. Tekrar teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    97 senesinde 1.5 i vardi bizde... civic'e cok cok daha guzel bir alternatif...

Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Practicanin tutuşu şuanki çogu arabayi cope atar oyle diyim ama amortisorleri sert bununda etkisi yuksek. pistte hic denemedim mesela leonla virajda gote pamuk aklimiza gelirken practicayla cool ateist moduna girebiliyoduk
    yorum super ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)