Abi ayni kedi kopek gibi bu fotodaki turu eger ufakken alirsan sahibine baglaniyor elinden yemeginide yer suyunuda icer yeterki yaninda ol oyle devasa boyutlarada ulasabilen bi turde degil bakilabilcek bi tur yani kukumav diye geciyor
hayvanat bahcesine ver bence enazindan buyutur ciflestirirler
DR. OWL
Maşallah umarım bir gün bana da denk gelir
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
şimdilik önüne solucan koy ve karanlıkta tut hareket eden cisimlere karşı tepkililerdir iç kanama olabilir düştüğü için bilemeyiz İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi ne götürmeni tavsiye ederim yeri avcılarda bana ulaş yardımcı olurum msj yoluyla
The King Of Reptile
"Ev ortamına girdiğinde son derece dost canlısıdır" yazıyor.
Kukumav - Vikipedi
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
Ben 2 ay süre gibi baktım yavru baykuşa.
Sürekli et yedirin kırmızı et
Su içmesinizor ögrenmişti bi kase ye su doldurup kafasını zorla suya daldırıyodum oyle zorla zorla ögrenmişti![]()
![]()
Genellikle gece ayakta sabah uyuyo oluyolar gece yüzüne ışık tutmayın gözler şeytan gibi oluyo![]()
..
onun dısında eger ucamazsa evde bakabilrisiniz . uçarsa zaten kendi gidecektir
Elleme Sekelesin...
eğer bakamazsanız bende bakabilirim yerim müsait müstakil yıllardır hep hayalini kurarım![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
Baykuşu ben alır bakarım. istanbuldayım
Edirneden gelen biri varmıdır aramızda
Turbo Rider
Yamaha 1000r
hani böyle adres yada çapulçu birisini sormak için çarşıda ufak dükkanların arkasında arada bir yerde kıraathane benzeri mekana girersin de masalarda oturanlar , elinde tespih sallıyanlar "ne arıyor bu yumuşak" gibilerinden bakarlar kendini hiç o kadar yabancı hissetmetsin bir ortama , ha işte o bakış içimi ürpertti ama güzelmiş
eve , iş yerine alsak gereksiz insanlar kendiliğinden gider![]()
Evet az önce vedalaştık Rıfkı ile.. ***** müdürlükte gerekli işlemlerin yapılması için veteriner arkadaşa teslim ettim.
Yalnızca 3 gün vakit geçirmiş olsak da, seslenince ''ne bakıyon aq '' der gibi baksa da, arada solucan niyetine parmaklarımı yemeyi denese de sevmiştim keratayı, içim burkuldu verirken. Öyle işte.. Neyse..
Oha cok tatlı ama buPost 15
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)