Power, peaky blinders, ray donovan bu 3 lüyü tavsiye ederim. yeni başladığım punisher var
Printable View
Power, peaky blinders, ray donovan bu 3 lüyü tavsiye ederim. yeni başladığım punisher var
la casa de papel - tüm sezonu izledim şimdi, güzel baya tavsiye ederim
La Casa De Papel - ilk sezonu bitirdim, ikinci sezona başlıcam şimdi. Güzel gidiyor dizi, tavsiye edilir.
Altered carbon ve counterpart yeni çıkan en iyi dizilerden ikisi bence çok farklı konulara ve senaryoya sahip özellikle counterpart
Breaking Bad izlememiştim yeni izlemeye başladım (3 sezona geldim :D ) ben çok beğendim, konusu kurgusu çok güzel. Tavsiye ederim :)
Onun dışında "CHUCK" izlenmeli :)
La case de papel cok guzel sürükleyici 1.5 sezonluk dizi kesinlikle izleyin
dün dark'ı bitirdim @XoR abi güzel öneri yaptın hakkaten. İzlemeyen varsa düşünmeden başlasın
yıllardır türkçe dublajdan nefret ettim ama darktan sonra inglizce dizi iğrenç gelmeye başladı almancasını aradım durdum
şimdi la case ye başlıyorum
Altered Carbon çok iyi diziymiş gerçekten, sırf bu yüzden tekrar netflixe döndüm. Acaip sarıyor tavsiye ederim.
bende punisher e basladım fena değil polisiye aksiyon hersey var...
grimm izleyen varmı ? 5 sezon yayınlandı 6 yolda
bilimkurgu + arka sokaklar karışımı polisiye bir seri ilk 2 sezon dan sonra bayağı sarıyor
Amerikan dizilerinden baygınlık gelen arkadaşlara bazı alternatif diziler;
-4 Blocks:Berlin'deki Arap uyuşturucu mafyasının başına gelenler.
-Im Angesicht des Verbrechens :Yine Berlin'deki Ukrayna mafyası ve polis vaziyetleri.
-Fauda:İsrail ile Filistin arasındaki mevzular.Bol aksiyon.Arapça ve/ya İbranice bilenler özellikle seyretmeli.Netflix dizisiymiş.
Aksiyon-mafya-gizli operasyon tarzı seven arkadaşlara çok tavsiye ederim.
la casa de papel netflixte 2. sezon yok wtf???
dark güzeldi.
OA ' ye başlamayı düşünen varsa , boşa zaman kaybı..
Punisher gelmiş geçmiş şuanda en iyi anti super kahraman dizisi hatta süper kahraman dizilerinin en iyisisi 2. olarak daredevil geliyor zaten daredevilin 2. sezonda ki rakibi punisher. Punisher izleyecek olanlar önce dare devile başlasın. Punisher baba kraldır iyidir fena yapar adamı :)
Çok bilinmedik 1080p ve üstü yabancı dizi sitesi bilen varmı aramızda ?
beyler dizileri nerden izliyorsunuz varsa bir dm atsanız :)
1. bölümü izleyip 2. bölüme geçmek istediğimizde link ölü oluyor öylece kalıyor her siteden izlenmiyor film.
9 gündür Kuveytte iş gezisindeydim izleyemedim tavsiye ettiklerimi :) herkes bitirmiş :D :D
@XoR
Homeland başladı altyazı yok. El at abi
Frontier şahane dizi, tavsiye ederim. Khaleesinin kocası başrolde :D ( adını unuttum reyizin)
Altered Carbon efsaneymiş ya son zamanlarda izlediğim en iyi dizi.
Dirty Money 6 bölümlük bir mini dizi. :o
dark 7 bölümdeyim beynim yanmak üzere ark yapmaya basladı :D
La Casa De Papel'den sonra ne izlesem diye düşünürken kuzenimin tavsiyesi üzerine Black Mirror'a başladım. 4.sezondayım. Çok değişik bir tarz dizi, her bölüm birbirinden bağımsız ve kaliteli. Başlamayanlara tavsiye ederim.
altered bitti neye başlasam la casa overrated diolar
Son bölüme geldim bugün de hani sırf sonunu merak ettiğimden.. Bölümler ilerledikçe uzattıkça uzatmak için gereksiz duygusal sahneler boş muhabbetler vs Türk dizisi gibi atlaya atlaya izlemeye başladım. İlk defa yabancı bir dizide sıkıldım açıkçası. :) Çok boş vaktiniz varsa izlenebilir yoksa hakikaten "ne diziymiş bee izleyelim bakalım" diye merak ederek başlamıştım ben de
Stranger Things bitti yeni sezonu beklicez, La Casa De Papel ilk iki bölüm izlenimim şuan için iyi ilerliyor.
Geldi gönlümün sultanı;
Ash vs Evil Dead 3.Sezon 1.Bolum - DiziBOX
popüler dizileri ingilizce altyazı izleyeceğim bir platform biliyor musunuz ? bir şeyler arattım ama çıkmadı ingilizcemi geliştirmek adına izlediğim bir yol yoksa Türkçe altyazıda kitap okuyormuş gibi hissediyorum ve olaylar kaçıyor.
Netflix'de var sanırım Ingilizce dil ve Ingilizce alt yazı seçeneği.
Çok faydasını görürsün geliştirmek adına. 1999'da dil eğitimi için Ingilterede yaşarken yeni nesil bilmez pek ama Teletex diye bir hadise vardı :) teletex aracılığı ile TV'de izlediğim neyse alt yazısı Ingilizce olarak veriliyordu. Sürekli ingilizce alt yazılı olarak izliyordum çok faydası olmuştu özellikle FCE sınavında
DARk bitti 2. Sezon beklemedeyiz, altred carbon 5. Bolume geldim baya iyi bi dizi tavsiye ederim.
Aslinda ingilizcem çoğu arkadaşıma göre iyi akıcı konuşabiliyor yazabiliyor ve okuduğumu dinlediğimi %80 anlayabiliyorum ama bı Türk gibi :D belli bir süreden sonra (karşılıklı sohbet değilse) iş duyulani Türkçeye çevirmeye dönüyor bunu yenmem lazım bu sebepten istiyorum birazda tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim :)
Kafanda Türkçeye çevirip sonra onu Türkçeden İngilizceye çevirmeyi bıraktığın an iş tamamdır :) Bunu yapmak hem yoruyor insanı hemde akıcı konuşmanın önüne geçiyor. Ingilizce izleyip ingilizce alt yazı okursan müthiş faydasını görürsün. O an duyup anlayamadığın (aksan sebebiyle) kelimeyi alt yazıdan çözersin