Ooo o zaman sıradaki ilk dizim banshee oldu :D
Printable View
Buradan görüp bansheeye başladım 4 günde bitirdim diziyi o derece sardı ama şimdi boşluğa düştüm :D
"Banshee" tavsiye edenlere teşekkürler.. :D
Banshee çok iyi ya, 3. sezon hele efsane. Clayton'ın karakolu bastığı sahnede gti'a bağlamış 2 de 60 da sıkacak gibi hissettim :)
https://i.kinja-img.com/gawker-media...1evxnqvu0u.jpg
https://indianautosblog.com/wp-conte...aked-image.jpg
Lucifer adlı diziyi şiddetle tavsiye ederim, geçen gün şans eseri fragmanına denk gelerek başladım ve zevk alarak izliyorum.
Entrikası bol dizi sevenlere Homeland tavsiye ederim.
Dün 4. sezonu bitirdik muhteşemdi 5. Sezon'a bugün başlıyorum
Kayıtdışı dizisi fena sardı ama hiç bir Türk dizisi İçerde' nin yerini tutmayacak gibi...
Hayatımda izlediğim en iyi dizilerden biri.. Sırf senaryo değil sinematografik açıdan da öyle.Çekimler , renkler , ksotumler, sahneler, dekor mükemmel.. Hele 80 lerin cocuklarıysanız hasta oluyorsunuz diziye.. Evet Stranger Things den bahsediyorum.. Ama asıl konu bu adamların ülkeye göre yaptıkları reklam olayı.. Bir dizinin yeni sezonunun reklamı bu kadar mı iyi yapılır.. Ve cidden adamı götürmüşler oralara belli :) Çok güldüm ya
https://www.youtube.com/watch?v=Hn8uUVekres
Banshee tarzı akıcı dizi tavsiyesi olan varsa dinliyorum. :)
+Bu iki konuyu birleştirmek gerekli.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...a-alan-11.html
zaman geçirmelik 2 dizi blue mountain state= üniverste amerikan futbol takımının hayatını anlatıyor partiler maçlar falan
brooklyn nine-nine= new yorkda bir polis karakolunun dedektiflerinin hikayeleri ikisi de eğlencelidir tavsiye ederim
Birçok dizi önerim olacak hangisi yazıldı Daha önceden bilmiyorum . Çok bilinen dizileri de yazmadım. Arrow Lost Brakıngbad Westworld Soprannos Flash vs gibi
Beğendiğim dizileri yazdım
Bilim kurgu sevenler için The Gifted 5. bölümünde X-men serisi devamı gibi şuanlık iyi gidiyor.
Legıon Yine x-men serisi benzeri 6. bölümden sonra ne oluyor ne bitiyor anlaşılıyor.1 sezon bitti..Arrow flash Daredevil gibi olur. The gifted le birleştirirler
Mini dizi olarak 11.22.63 benim efsanelerimden
Yine mini dizi Lost room yine efsanelerden :)
Polisiye sevenler için Bron/Broen biraz yavaş ilerliyor ama
Stranger Things yukarıda yazılmış gerçekten iyi bir dizi ...Stranger Things 2. Sezon Tanıtımı | Barış Manco'nun Donence Şarkısıyla - YouTube
American Good ..Yeni ve eski tanrıların savaşı bana fena gelmedi 1. sezon bitti.
Suits: Avukatlıkla alakalıbirçok terimi anlamasam bile bittiğinde salak bir gülümseye neden olluyor. Harvey specter için izlenir sadece.
Shooter : Filminden uyarlanmış iyi dizi.
Kethal Weapon Cehennem silahı serisine benziyor.
Lucifer : Yoklukta gider
Travellers : Zaman makinasıyla tarihteki önemli anlara gidiyorlar
The Last man on earth .. Dynode trek kalan adamın hikayesi yeni lişiker keldikçebiraz bozdu ama 20 dakika ben 6 dakikada izliyorum fena değil.
Death Note , Sward Online Attack of titans ..Anime sevmeseniz bile Death Note çok iyi .
Black sails . Korsanlı dizi sevenler izlesin.
24 : yıllardır eski cnbce de bölümlerini görürdüm izlemek nasip olmamıştı. Bitirdim gerçekten güzel dizi. Ayrıca her sezonun 24 saati konu alması çok güzel
How ı meet your mother.. Efsanlerden Friends den bence daha iyi
Heroes Eski dizilerden yine xmen benzeri yukarıdaki dizileri izediyseniz başlayabilrisiniz.
True Detective ..Polisite sigarayı bırakmaya çalıyorsanız başlamayın :)
Shameless
banshee
Yoruldum herhalde bi 15 tane daha vardır. Kesin izlemdiğiniz bir kaç tane vardır. sizi 1-2 ay kitler :)
Prison Break-her sezon bir hapishaneden kaçması bir klişe olsa da olayların akışı heyecan verici
Son iki favorimi yazayım çok keyifliydi.
The Following - Polisiye Entrika
Designated Survivor - FBI- CIA - Gizli servis ne ararsanız var işin içinde. Ilk sezonu bitirdim harika gidiyor. Kimin eli kimin götünde belli olmayan merak uyandıran tarzda
Shamless 8. Sezon 5. Bölüm düşmüş dün izledim yine harikaydı :)
Dark diye alman dizisi başladı hatta netflix oldugu için ilk sezon yayınlandı, vurdu kırdı olmayan ağır bilim kurgu sevenlere tavsiye ederim
The Punisher netflix yapımı ilk sezon bitti.
İlk sezon olayları anlama üzerine kuruluydu ve biraz ağırdı. 2. sezon daha hızlı geçebilir ki ilk sezonda bir kaç enstantane gördük yada ben öyle sandım. bilemiyorum
Black Mirror - tavsiye ederim.
Her bölüm farklı bir hikaye var. Teknolojinin gelecekte hayatımızı nasıl değiştirebileceğini ele alıyor. Distopya - Bilim Kurgu çizgisinde.
Gülmeye ihtiyacı olanlar Blue Mountain State izlesin. :)
vakit geçirmelik dizi izleyenler için değil de harbiden kafalık dizi izlemek isteyen için ben mr.robot u tek geçerim
3.sezon her bölüm bundan daha iyisi yapılmz dedikçe yönetmen daha da zirveye çıkarmış
2 gecede 1. sezon 10 bölüm bitti. Black Mirror yeni sezonu beklerken ilaç gibi geldi. Şimdiden 2. sezon ne zaman düşer derdine düştüm. Başlayacak bilim kurgu sever arkadaşlar sindire sindire izlesin.
Zamanda yolculuğu ana temalı bir dizi. Çekim kalitesi çok güzel. Cast seçimi, dizi müzikleri müthiş seçilmiş. Ayrıca görsel efekt olmadan nasıl bilim - kurgu çekebiliriz demiş birileri heralde :)
Ozark'a başladım dün ilk iki bölüm bitirdim hemen, bugünde izlerim bi 2 3 bölüm. Güzel dizi tavsiye ederim.
Bu ara Darkı izliyorum netflix den baya iyi çıktı tavsiye ederim