Dogs ıf Berlin
Tipik Netflix Gay dayatması dışında izlenilesi bir dizi.
Printable View
Dogs ıf Berlin
Tipik Netflix Gay dayatması dışında izlenilesi bir dizi.
Suits öneririm. Kafa dağıtmalık güzel dizi. Abi ve ablalarımızın şekilleri de baya yüksek :)
50 states of Fright kısa ve fena değil
Monsterland 2 bölüm sonrası direk baydı
The Haunting of Bly Manor iyiydi.
7 bölüm mini dizi.
https://www.netflix.com/tr/title/80234304
akıyor.
Blu tv de Saygı var. Güzel dizi tavsiye ederim.
Banshee, the boys, warrior, the gift, the mandalorian, the umbrella academy, ozark, fargo ve american gods bunlar iyidir fazlasıyla
Amazon Prime'da "Sneaky Pete" güzel dizi tavsiye ederim, Banshee'yi izleyenler özellikle sevebilirler. :)
Sneaky Pete (TV Series 2015–2019) - IMDb
Star wars sevenler varsa , the mandolorian'ı tavsiye ederim. 2. Sezon finali efsane.
ne zamandır izleyecek birşey bulamıyorduk , vallahi bii - iki ayımı kurtardın , çok teşekkürler.
walter white'da dizide :) buda benden spoiler
benim gibi beleşçilerede link ;
Sneaky Pete | Turkce Altyazılı Yabancı Dizi izle | Dizigom
öncelikle linç yiyebilirim ama, queens gambit bence inanılmaz kötü bir dizi.
Belki iyi olacakmış ama,daha ilk bölümden bu kadar ilerletmeleri bütün heyecanı olayı kaçırdı.
Son dönemlerde waov diyebileceğim bi diziye rastlayamadım.Heyecanla Vikings'in son sezonunu bekliyorum.
Netflixde izlenecek dizi kalmadı var mı öneri yapabilecek ? Bilim kurgu, korku, drama olmasın mümkünse :)
lupin fena değil omar sy hatrına izlenir.
bu herifin bide şu filmi vardı izlemeyen kalmasın ; The Intouchables (2011) - IMDb
50m2'yi izliyorum da yoklukta gideri var yoksa çok da sarmadı
Sopranos dizisini izlemiş olan var mı ? Toplamda 6-7 sezon olması lazım ben 2.sezondayım ama daha vurucu bir noktası olmadı çok durgun ilerliyor. Devamını izlemeli miyim hala karar veremedim
The sınner tavsiye ederim biraz ağır seyrediyor ama baymıyor.
perdida izliyorum nfx de fena değil.
Güzel oyunculuklar, konu değişik,
https://youtu.be/gSK28W65LuU
Dün "Your Honor" u bitirdim. Öneririm, güzel dizi. (Bein)
Netflix'te de zaman geçsin diyorsanız "Snowpiercer" izlenebilir.
Amazon Prime'da "Preacher" güzel bir dizi olmuş, tavsiye ederim.
Preacher (TV Series 2016–2019) - IMDb
Disney+ da wanda Vision çıktı. Torrentten indirip izlenebilir. Marvel dizisi
İzlemeyen varsa amazon prime'dan the man in the high castle tavsiye ederim. İlk iki sezon biraz sıkıcı gelebilir ama kalanı gerçekten efsane olmuş.
Aynı şekilde Jack Ryan (Tom Clancy's Jack Ryan) Amazon Prime üzerinden izlenebilir. Çok sarıyor.
Netflix veya amazonda yok ama Gang of London a bir göz atsın. Adının hakkını veriyor.
True Detective mutlaka izleyin, özellikle de 1. sezonu... neredeyse figüranlar bile oscarlı oyuncular... inanılmazdı...
Enson Resident Alien izlemeye başladım. yalnız altyazı kıtlığı yaşıyorum. Divx planet'tan sonra tüm altyazı işleri yavaşladı
blutv'de handmaid's tale izliyoruz.
ulan ÇOK *****I
ben sıkıldım sizde izleyin sıkılın diye yazıyorum :)