this is us 3. sezon başladı 2. bölümü geldi hatta, iki gözümün çiçeği.
tabisi..
Printable View
Peaky iyiymiş,izlenir.
Manifest de güzel geldi bana :)
1.5 saatlik uçuşta bi şimşek ile 5.5 yıl ileri gittiler, olanları anlatıyor
Buradaki tavsiyeler üzerine "The 100" başladık. 2inci sezona geldik gayet iyi gidiyor. Sevdiğim tarzda. "Terranova" vardı bide ama iptal ettiler ilk sezon sonrası. :(
Dizi de açık noktalar ve saçmalıklar gırla var, kimin eli kimin cebinde belli değil ve bir çok şey tahmin edilebilir gidiyor buna rağmen heyecanlı; dün gece 2. sezonu bitirdik eşimle çok güzel gidiyor ama sürekli yeni bir ırkın çıkması artık kafamı bulandırmaya başladı. spoiler vermek gibi olmasın ama 2. sezonun sonu işi hepten farklı yerlere götürüyor. Bu akşam 3 ten devam edeceğiz, bakalım görelim.
bir de anlamadığım şu koskoca dünya da yok olmuş yanmış kül olmuş radyasyona maruz kalmış nükleer savaş çıkmış 2 km2 alanda geçiyor tüm olaylar.
Ozark'ı bitirdim, kötü bitti bence daha farklı bekliyordum ama güzel dizi :)
3.sezon gelir mi bilmiyorum.
Peaky blinders'ı izliyorum. 4.sezon 1.bölümü yeni bitirdim,gerçekten şu ana kadar adam akıllı dizi izlememişim dedim kendime.
ne gereksiz aşk entrikaları var,ne de polat alemdar tarzı adamlar. Soft,kendi halinde ilerleyen ,dönemi çok iyi yansıtan bir dizi. 5.sezonla beraber sonlandı sanırım,nasıl sonlandığını okumamaya çalışıyorum :)
Önceki sayfaları okumadım ama 'westworld' 'vikings' 'the handmaid's tale ' i tavsiye ederim, güzel işler
Peaky blinders 5 sezon mu yoksa 4 mü ? ben 4.sezon 4.bölümü bitirdim 5 görünmüyor
bitmiş olamaz :/
Rick and Morty'i tavsiye ediyorum hala izlemeyen varsa :) :D
Netflix -Fauda-'yı seyredin. Homeland'i sevdiyseniz bayılacaksınız.
Shameless 9/6.bölüm efsane bitti :D
Car Masters izleyen oldumu ? Netflix de dikkatimi çekti birinci bölümü izledim izlenir gibi görünüyor.
Peaky bitti, o da güzeldi baya.
Şimdi designated survivor izliyorum. Kiefer Sutherland'i 24 dizisinden zaten severim, bu dizi de güzel ama 2 güne biter :D
Var mı yeni tavsiyeler ?
Baya keyifli o program, çıtır çerez 3 gün de bitirdim sıkmadan akıcı gidiyor.
Fringe, House MD.
Fringe'ın kapağını görünce duygusallaştım bak :'(
Shameless 8. bölüm gelmedi bir türlü.
Norsemen acaip eğlenceli, Vikingleri alaya alan bir dizi. :D
Lilyhammer kadrosundan epey oyuncu var :)
Tavsiye ederim
Biraz Lost, biraz Game of Thrones tadında güzel bir dizi tavsiyesi bırakayım.
The 100 - Sanırım 5.sezon
YouTube
Narcos Mexico başladı.
Titans ı tavsiye ederim. Güzel gidiyor şimdilik..
https://www.youtube.com/watch?v=hKer8HgsNKc
Bende peaky blinders’a basladim gercekten guzel
Narcos / Mexico 5.bölüme geldim güzel gidiyor meksika da Kolombiya ile olan bağlantılarda da eski bölümlerdeki oyuncular var gayet güzel.
Bu arada El Chapoyu izleyenler bilir şu an Narcosta da El Chapo var, baya ezik göstermişler ona şaşırdım nasıl bağlayacaklar bakalım sonunda Chapo ortalığa AMK gazetesi dağıtıp kral oluyor çünkü.
dexter'ı tavsiye ederim, sürükleyici ...
el chapo izlenmez narcos varken chapoda oyunculuk falan 0 narcos mexico güzel 2.sezon acil gelmeli :)
stranger things bitt tavsiye ederim
peaky blinders 4.sezondayım bugün oda biter siddetle tavsiye
the 100 u listeme ekledim peakyden sonra the 100 e gecerim muhtemelen :cool:
Netflix'te Limitless'ı bitirdim. Tek sezon 20+2 bölümlük bir dizi. Tavsiye ederim.
the last man on earth izlemeye başladım ben de, 20 dakikalık çere gibi gidiyor. Biraz "my name is earl" tadında bir dizi kendileri.