Peaky efsane bitti![]()
Shameless 9/4 cok komik bi mevzu yaşandı ama böyle olacağı belliydi süpriz olmadı.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Bu akşam işten vakit bulursam 3-4 kombin yapacam
3'ü belkide izledim onu bile hatırlamıyorum o kadar yoğun ki uçuşlar tırlatmaya az kaldı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Lucifer izleyen varmı ?
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Manifest de güzel geldi bana![]()
1.5 saatlik uçuşta bi şimşek ile 5.5 yıl ileri gittiler, olanları anlatıyor
Buradaki tavsiyeler üzerine "The 100" başladık. 2inci sezona geldik gayet iyi gidiyor. Sevdiğim tarzda. "Terranova" vardı bide ama iptal ettiler ilk sezon sonrası.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Dizi de açık noktalar ve saçmalıklar gırla var, kimin eli kimin cebinde belli değil ve bir çok şey tahmin edilebilir gidiyor buna rağmen heyecanlı; dün gece 2. sezonu bitirdik eşimle çok güzel gidiyor ama sürekli yeni bir ırkın çıkması artık kafamı bulandırmaya başladı. spoiler vermek gibi olmasın ama 2. sezonun sonu işi hepten farklı yerlere götürüyor. Bu akşam 3 ten devam edeceğiz, bakalım görelim.
bir de anlamadığım şu koskoca dünya da yok olmuş yanmış kül olmuş radyasyona maruz kalmış nükleer savaş çıkmış 2 km2 alanda geçiyor tüm olaylar.
Sel Gider Kumu Kalır.
Instagram: SrtGaraj282
2016 Hyundai i20 Style Pan 1.4 Crdi
2017 Seat Leon Fr Desire Red 1.4 TSI 150 HP W/O ACT
Ozark'ı bitirdim, kötü bitti bence daha farklı bekliyordum ama güzel dizi
3.sezon gelir mi bilmiyorum.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Peaky blinders'ı izliyorum. 4.sezon 1.bölümü yeni bitirdim,gerçekten şu ana kadar adam akıllı dizi izlememişim dedim kendime.
ne gereksiz aşk entrikaları var,ne de polat alemdar tarzı adamlar. Soft,kendi halinde ilerleyen ,dönemi çok iyi yansıtan bir dizi. 5.sezonla beraber sonlandı sanırım,nasıl sonlandığını okumamaya çalışıyorum![]()
imzasız..
Önceki sayfaları okumadım ama 'westworld' 'vikings' 'the handmaid's tale ' i tavsiye ederim, güzel işler
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)