@gece8
Kardesim sen cok yanlis girmissin olaya.
Demissin ki benim aracim benzinli.es deger dizel bi aracla denedim 5 boy gectim yani torku yuksek olan gecemez gibisinden konusmussunda.
Biraz alakasiz olmus.
Agirlik jant ebatlari aerodinamik, kullanim hepsi buna etki.
Biraz duz bakmissin sen olaya.
İnstagram:
guven_arabacioglu
yok hayır aslında onu demek ıstemedım tork tabı cok onemlı ben sadece şu algının bence dogru olmadıgını denemelerdede bunun gorulebılecegını soylemek ıstedım ; her zaman yuksek tork olan dızel arac dusuk torklu olan benzınlı aracı gecemeyebılır dedım yaptgımız denemede bence bunu gordum a3 15jant taksada bence 5boy ılerı gıdemıcektı dızelde tork aralıgı daha kısa ve anlık dıye bılıyorum degerler bazen yanıltabılıyor,devirde bıraz cabuk bıttıgı ıcın vs.. benım gorduklerım bunlar tabı benden cok daha tecrubelı olabılırsınız fıkrınıze saygım var...
Ne 118 miş beBizdeki 226 yapamıyor, yandan lineayla geçiyorlar çevre yolunda
![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
f20 1.18 i allta uste yuksek hizla roll yokus yukari assagi her kosulda daha hizlidir...
tecrube ile sabittir. denedik.
320d torklu ewt ama eski teknoloji motoru f20 ye gore.
bircok etken var isin icinde...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
şanzıman eski teknoloji daha doğrusu eski tip denirse bir nebze toparlanabilir abi o cümle![]()
1881 - 193∞
Bu ne at yarışı yorumu gibi? Arabaların başında dururken aklımıza takıldı sizin de kafanızı açalım dedik diyosun yani. Arabanın başındasınız madem çıkın gece 20 liralık yakıt tüketin kafanız rahatlasın.
e92 basınc falan kaçırmıyorsa geçer.
118i rahat alır, şöyle ki;
320i ed aracım ile aynı motoru kullanıyor, benim araç 118 den daha ağır olmasına rağmen 320d yi 2 boy geçiyor, gerisini siz düşünün artık (320ied her türlü denemeye açıktır)
Yazılımlı 320d ile denemek isterseniz dostane bir şekilde denemek isterim.. Kimseyle denemedim şu ana kadar.. Jantlarım 19 bu arada![]()
f20 118 ile e90 320d ile denedik arkadaşların 163 lük olanıyla f20 baya bi önde oluyo +200 km ye kadar . e92 177 liğin de o arayı pek kapatabilceğini sanmıyorum yani 1-2 boy gerisinde kalır f20 nin..![]()
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)