User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Karadeniz Turu için yardım

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Karadeniz Turu için yardım

Arkadaşlar, nişanlımla beraber tur firmasıyla doğu karadenizi dolaşma planımız var. Haziran 20 sinden sonra. 28 inde ramazan başlangıcı olduğu için o arada gitmeyi planlıyorum.(20-28 Haziran arası) 5 günlük veya 7 günlük bir program olacak. Aramızda karadeniz için tur programına daha önceden katılmış olanlar var mıdır ? Hangi firmayla gidilir, öneriler nedir vs. Otobüs ile olan programlar iyi midir? Ekstra ücretler can sıkar mı? Örneğin; Müze ören yeri giriş ücretleri çoğu turda 150-200 tl arası. Bu nedir Turla gitmiş olan arkadaşlardan bu konularda yardımlarınızı bekliyorum.

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı tarihlerde bende araba ile düşünüyorum karadeniz turu takipteyim

alyekrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence arabayla gitmek daha mantıklı istediğiniz zaman istediğiniz şeyi yapabilme imkanınız var ha birde sümelada binek araçlar çok daha yukarı çıkabiliyor bu sayede tüm enerjiniz yolda tükenmiyor.Biz 2 kız 2 erkek gittik samsun,ordu,trabzon gezip döndük sırf sütlaç yemek için hamsiköye gittik (80km gidişdi sanırım sadece) ve yine gitsem yine arabayla giderim hamsiköydede sütlaç yerim.Samsunda günlük kiralanan evler var 1 gece de samsun için yeterli oluyor 1 gece ordu 2 gece trabzon için yeterli olacaktır bence.Araç sizin üstünüze ise gürcistan bile olur sonrasında
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock geyik böyle zıplayamaz, spec leri bilmek lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trabzonluyum bu arada çoğu yere gitmişimdir ama rizeden öteye geçemedim daha bugüne kadar kısmet olmadı. artı kız arkadaşım yabancısı oraların. Kalan yerleri de görmek lazım. Araba tabiki rahat olur ama basık olduğundan dolayı istemiyorum. Yaylalara ve köylere çıkamam aracımla.

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla onu bunu bilmem de ben de nişanlımla ayder yaylasına çıktım. dedik 2 gün kalır döneriz. otel çalışanı ibne bize oda vermedi evli değiliz diye. aynı otele ise tur şirketiyle giden kimseye aynı muamele yapılmadı. ben de sokarım yaylasına dedim.. dönmüştük geri.. sonra utanmadan ağlaşırlar turist gelmiyor diye. hani serseri tayfası da değiliz karı atmıyoruz. ikimiz de devlet memuru tipleriz..

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leylek bi araç bulursan arabayla git derim lazoğlu senin arabayla aman diyim ha aklından bile geçirme

bugün baktığımız benim eski arabayla köyde karter patlatmaca oynuyodum 3,5 yayla
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fussy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trabzonluyum bu arada çoğu yere gitmişimdir ama rizeden öteye geçemedim daha bugüne kadar kısmet olmadı. artı kız arkadaşım yabancısı oraların. Kalan yerleri de görmek lazım. Araba tabiki rahat olur ama basık olduğundan dolayı istemiyorum. Yaylalara ve köylere çıkamam aracımla.
    ankarada yaşayan bir rizeliyim. ankarada yaşayanlar belki bilir, 2 önemli bulvar arasındaki 6 şeritli Türkocağı caddesi, aydere giden yoldan daha berbat. eskisi gibi değil, heryer sıcak asfalt. belki artvin karagöle giderken sıkıntı çekersin, geçen yaz itibariyle tamamlanmayan segmentler var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla onu bunu bilmem de ben de nişanlımla ayder yaylasına çıktım. dedik 2 gün kalır döneriz. otel çalışanı ibne bize oda vermedi evli değiliz diye. aynı otele ise tur şirketiyle giden kimseye aynı muamele yapılmadı. ben de sokarım yaylasına dedim.. dönmüştük geri.. sonra utanmadan ağlaşırlar turist gelmiyor diye. hani serseri tayfası da değiliz karı atmıyoruz. ikimiz de devlet memuru tipleriz..
    Üzücü olmuş abi o kadar gidip otel çalışanın yaptığı yüzünden oraları doya doya gezip görememek. Dikkat etmek lazım da ama oraya gelen turistler ya da turla gelen kişilerden kaçı evli ? Ayrımcılık oluyor bir noktada. Bu olay yüzünden turla gitmek istiyorum bende.
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Leylek bi araç bulursan arabayla git derim lazoğlu senin arabayla aman diyim ha aklından bile geçirme

bugün baktığımız benim eski arabayla köyde karter patlatmaca oynuyodum 3,5 yayla
    kanka nerden bulıyım leylek araç Adamın arabasını alsam benim arabamı isticek sonra uğraş dur Yaysız şekilde sisdağına çıkarmıştım bi öncekini ama marşpyeller arka ek falan patates olmuştu. Buna kıyamam Tur bul bana
    Alıntı cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada yaşayan bir rizeliyim. ankarada yaşayanlar belki bilir, 2 önemli bulvar arasındaki 6 şeritli Türkocağı caddesi, aydere giden yoldan daha berbat. eskisi gibi değil, heryer sıcak asfalt. belki artvin karagöle giderken sıkıntı çekersin, geçen yaz itibariyle tamamlanmayan segmentler var.
    Konaklamada sıkıntı çıkma ihtimali yüzünden ve aracımın durumu yüzünden araçla gitmeye pek sıcak bakmıyorum. Arabanın altını sürttüm mü, vuracak mıyım diye tatili yanımdaki insana da kendime de zehir ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)