User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: pert kayıtlı araç hakkında

junicb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Param kadar temiz araç bakardım ben olsam. İlla yüksek model olup pert veya hasar kayıtlı olacağına eski olmasında sakınca yok.
    Drive to win!

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla pert kaydı olmayıp iki üç Parca boyalı diye ilanı olan, ve siteden arkadaşların
    Resimlerini koyduğu Typer lardan standart otomobillere kadar goruyorken, boyasız alırken 3000 fazla verip site otoparkında bir cocuğun ufak tas parçası ile bile sanatsal calışması sonucu 3 parca boyatarak araci satarken 4 bin lira zarara gireceğiniz (ki boyatma parasıda hariç) bir ortam oluşacağına .....piyasanın 6-7 milyar belkide daha fazla altında kaydı olan bir arabayı (tabiki nceleyerek) uygun maliyete alıp ufak surtmelerin hiçbir zarara ugratmayacagi bilinciyle şahsen kayıtlı araba alırdım.
    Benimde sıfır aldığım araca bu tarz bir olay geldi

Bir daha sıfır almadim boyasiz araba ilede isim olmaz

Istanbul burasi.kansız serefsizlerin cirit attığı şehir

Kasko yapan firmalar var ama rakam yüksek cikar

Emin olun kullanimi cok rahat boyali arabanin birsey olursa nasilsa boyali diyorsun

Ucuza alıp ucuza veriyorsun.

Boya muhabbeti galericiler yüzünden çıktı bu ulkede zaten

Herseyi calissin masrafi olmasin araba duz gitsin iyi dursun görüntü olarak gerisi önemli değil

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj ugurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana göre de pert aracın şasesinde kulesinde bir problem olmadıkça binilebilecek gibi geldi. Sonuçta araç giderken sağa sola kayma olmasını istemem. Polonun da orta kasa olması biraz canımı sıktı. Alternatif olarak 03-04 citroen c3 bakiyorum. 1.4 hdi sx lerinde paketine gore 6 airbag abs asr celik jant yagmur sensore far sensoru vs vs bayagi dolu geldi fiyatlari da 16-17. Sunroof tercih edilirse fiyat 19-20 lere kadar cikiyor.
    Murat abi gönul ister ki tertemiz bir vtec ama maalesef cikamiyorum onlara var mi senin cevrende bu paralara mantikli araclar. Aldigim arabayla 10 ayda 25 bin km yapmisim dizel olmasi onemli benim icin
    aklımda olsun kardesım bakacağım
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj ugurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana göre de pert aracın şasesinde kulesinde bir problem olmadıkça binilebilecek gibi geldi. Sonuçta araç giderken sağa sola kayma olmasını istemem. Polonun da orta kasa olması biraz canımı sıktı. Alternatif olarak 03-04 citroen c3 bakiyorum. 1.4 hdi sx lerinde paketine gore 6 airbag abs asr celik jant yagmur sensore far sensoru vs vs bayagi dolu geldi fiyatlari da 16-17. Sunroof tercih edilirse fiyat 19-20 lere kadar cikiyor.
    Murat abi gönul ister ki tertemiz bir vtec ama maalesef cikamiyorum onlara var mi senin cevrende bu paralara mantikli araclar. Aldigim arabayla 10 ayda 25 bin km yapmisim dizel olmasi onemli benim icin
    C3'de 4 airbagdır ve asr yoktur bilginize

2 kez C3 sahibi oldum.. O paralara alıncak en iyi araçlardan biridir ayrı mevzu donanımı güzel 92 hp canavar gibi gidiyor emsallerine göre
    - Bize Her Yer TRABZON

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar için teşekkür ederim 4 kapisini bulmama rağmen vazgectim. 3 arac arasinda kaldim 2000 model polo. 2001 model clio rxt(cift airbag abs sunroof) citroën c3 (4 airbag abs asr dijital klima vs vs) bu araclar hakkindaki yorumlariniz ne olurdu polo ve clio benzin+lpg. C3 ise dizel

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C3'de 4 airbagdır ve asr yoktur bilginize

2 kez C3 sahibi oldum.. O paralara alıncak en iyi araçlardan biridir ayrı mevzu donanımı güzel 92 hp canavar gibi gidiyor emsallerine göre
    Arkadasim 2004 ünü aldi. 92 hp soft yazilimla 115 hp. Bugun abs sini denedim gerçekten cok iyi 2007 den beri ayni lastik var. 2 ve 3. Viteste de sariyor.

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C3 bence en mantıklısı bunlar arasında yakıt olarak da kalite olarak da donanım olarak da.
    Lpg'yi arabayı benzinli şekilde alıp kendiniz takacaksanız neyse de Lpgli araba alıcağıma C3 gibi bi dizel almayı tercih ederim şahsen abi ayda 2500 km yol yapıcaksam eğer.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)