cümleyi tamamlamamısım :)
tam tersine senin sandıgın gibi zannedilsin diye ordalar aile mekanı ıvır zıvır güzel gizlenme
Printable View
Yazık hakkaten anlatılanları hayretlerle okuyorum :)
Doğrudur valla nerde çokluk orda derler ya. Büyük bir kaç sitelede yönetim aydatı çifter çifter alıyomuş daireyi ticari kullanandan ,sesini çıkarmıyormuş, duyunca hayret ettim.
Benim orası site değil yakın zamanda müteahitliğinide kendimiz yaptığımız her ne kadar 20 küsür daire olsada aile apartmanı formatında. Otopark var havuz yok en ideali :D
Görende yolda kolundan bacağından tutan fahişeler torbacılar var zannedecek:)
Her yerde var bu tarz olaylar ki ayrıca çoğu Esenyurt tarafında oluyor.
İnşaat yığını demişsiniz de İstanbul'da bu kadar fazla site yerleşimi park ve bahçeleri açık çay bahçeleri vs olan bir semt var da biz mi bilmiyoruz?
Neyse beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez hatta kimse beğenmesin bu konuda google da araştırılsın ki kimse gelmesin zaten nüfus aldı başını gidiyor.
20 sene M.köy'de oturduktan sonra son 5 yılımı Adakent-Yakuplu ve Parsellerde geçirdim.
Son zamanlardaki fiyat artış sebebini anlayamadım. Yani şehir merkezine yakın evlere yakın fiyat çekiliyor. Parsellerde 300-400binlere ev satılıyor, keza B.düzü-Yakuplu tarafları da böyle.
Ben şahsen buralarda bu fiyatlara ev almam..
92 yılından beri beylikdüzü'ndeyim. açıkçası 95-96 yılları olan insan profili daha fenaydı.kaçak,göçek, çakal,sırtlan hepsi buralardaydı o dönem çünkü şehirden uzak, kontrol sisteminin zayıf olduğu zamanlardı. 1996-1997 yılında büyükşehir bölgesinin içerisinde ki yollar yapılamaya başlandığında ne 3 beldenin birleştirilerek 1 ilçe olması (2009) bekleniyordu ne de sadece Kavaklı Belediyesi'nin (2002 isim değişikliği Beylikdüzü Belediyesi) 12.000 nüfusunun bugünkü şartlarda 100.000 üzeri olması beklenmiyordu. bu sebepten yollar sadece Beylikdüzü beldesi için ortalama 55-60,000 kişilik bir nüfus artışına göre dizayn edilmiş idi. Ama ne yazık ki beldeler birleşerek ilçe daha sonra da komşu ilçelerinde kuvvetli yapılaşması ile birlikte bölgede içinde çıkılmayacak bir trafik keşmekeşi baş gösterdi. Gelelim fuhuş işine. İlk cafesi 2000'li yılların sonuna doğru açılan beylikdüzü gençliği bu işten faydalanıp ilçe içerisinde kalmaya karar verdi.adam 50 mt ilerde oturup mekanın önüne arabayıda dayamaya başladı eee zaten cadde ve sokak dar o da trafiğe tuz biber oldu. son yıllarda 1+1 ve 1+0 daireler revaçta malumunuz. Yurdum vatandaşı saksıyı çalıştırdı başladı alıp günlük kiralamaya. Ne bekleniyordu ki fuhuş olmaması mı. ? Bu arada Büyükçekmece'de ikamet eden kardeşime Büyükçekmece'nin yerleşik nüfusu hakkında hak versemde (nezihlik konusunda) fuhuş ve uyuşturucu satılmaz konusunda kesinlikle katılmıyorum :) İşin özü 5 yıla b.ku çıkar 8 yıla kalmaz benden söylemesi ;)
E-5 çıkışlarında genelde oldukları yer en fazla Avcılar Koskanın ve Avcılar BP'nin orası bir tarif edin bildiğimiz Beylikdüzün'de neredeler merak ettim gerçekten. Kuaför muhabettide doğrudur vardır yoktur demiyorum zaten ama az çok hangi semtte varsa (belli başlı muafazakar birkaç ilçe hariç olabilir) burda da o kadardır.
Bizimkent arkası Yılmaz Konutların yanında ki yan yoldalar :)