User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
106 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Beylikdüzü Nasıldır ?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam bende yanlış bildiğnin doğrusunu anlatmaya calısıyorm. senin bildigin olmayınca orda yok demek değil. senin gibi zannedilsin diye tam tersine
    cümleyi tamamlamamısım

tam tersine senin sandıgın gibi zannedilsin diye ordalar aile mekanı ıvır zıvır güzel gizlenme
    1881 - 193

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep esenyurt bölgesinin özellikleri bunlar. Beykent tarafında benim gördüğüm bildiğim yok bu tür şeyler, yuva kurma arifesinde olduğum için didik didik araştırdım yaşayacağım yeri. Zaten e5in altında 400bin olan daire öbür tarafında 250 300bin. İnnovia vs gibi sitelerde kiralar çok uygun beykent tarafına göre. Çekmece daha güzidedir, insanı vs daha bellidir tabi hem eski olmasından hem küçük olmasından orası ayrı ama malesef istanbulun her yerinde olduğu gibi çekmecedede başladı yaz akşamları sahilde içip sapıtanlar kendini bilmezler.
    Sen öyle san kardeşim , bir tane yol ayırmıyor iyiyle kötüyü beylikdüzünün %70 i aynı terane. Düzgün siteler var tabi tek tük iyi seçmek lazım.

Beykentte de gayet her türlü muhabbet var...

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen öyle san kardeşim , bir tane yol ayırmıyor iyiyle kötüyü beylikdüzünün %70 i aynı terane. Düzgün siteler var tabi tek tük iyi seçmek lazım.

BeyKonaklar , Carmen Villaları , Hilal Konakları benım gorebıldıgım nadir kalmış kaliteli yerler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ihlas hacı hoca tayfası yeri değil mi ya , orada fuhus isi pek olmaz gibime geliyor
    arz talep meselesi tabi , talep çok olursa arz da gelir ayağına Hiç duymadım ama inanırım olduğuna. 4 yıl ihlas kolejinde okudum orta okulu. İhlasın tayfası haram diye içki içmez ama herkes ot takılır. Ottur günahı yoktur hesabı

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    ihlas hacı hoca tayfası yeri değil mi ya , orada fuhus isi pek olmaz gibime geliyor
    Aaaa deme böyle. Ummadık taş baş yarar..

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yazık hakkaten anlatılanları hayretlerle okuyorum
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cümleyi tamamlamamısım

tam tersine senin sandıgın gibi zannedilsin diye ordalar aile mekanı ıvır zıvır güzel gizlenme
    Doğrudur valla nerde çokluk orda derler ya. Büyük bir kaç sitelede yönetim aydatı çifter çifter alıyomuş daireyi ticari kullanandan ,sesini çıkarmıyormuş, duyunca hayret ettim.
    Benim orası site değil yakın zamanda müteahitliğinide kendimiz yaptığımız her ne kadar 20 küsür daire olsada aile apartmanı formatında. Otopark var havuz yok en ideali

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görende yolda kolundan bacağından tutan fahişeler torbacılar var zannedecek
    Her yerde var bu tarz olaylar ki ayrıca çoğu Esenyurt tarafında oluyor.
    İnşaat yığını demişsiniz de İstanbul'da bu kadar fazla site yerleşimi park ve bahçeleri açık çay bahçeleri vs olan bir semt var da biz mi bilmiyoruz?

Neyse beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez hatta kimse beğenmesin bu konuda google da araştırılsın ki kimse gelmesin zaten nüfus aldı başını gidiyor.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    20 sene M.köy'de oturduktan sonra son 5 yılımı Adakent-Yakuplu ve Parsellerde geçirdim.

Son zamanlardaki fiyat artış sebebini anlayamadım. Yani şehir merkezine yakın evlere yakın fiyat çekiliyor. Parsellerde 300-400binlere ev satılıyor, keza B.düzü-Yakuplu tarafları da böyle.

Ben şahsen buralarda bu fiyatlara ev almam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mimarobada sinanobadada 2000lerde varmış ama şimdi yok biliyorum mesela ben böyle şeyleri varmı bizim oralarında öyle bir meşhurluğu? Varsa cidden yazık

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _AS_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görende yolda kolundan bacağından tutan fahişeler torbacılar var zannedecek
    Her yerde var bu tarz olaylar ki ayrıca çoğu Esenyurt tarafında oluyor.
    İnşaat yığını demişsiniz de İstanbul'da bu kadar fazla site yerleşimi park ve bahçeleri açık çay bahçeleri vs olan bir semt var da biz mi bilmiyoruz?

Neyse beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez hatta kimse beğenmesin bu konuda google da araştırılsın ki kimse gelmesin zaten nüfus aldı başını gidiyor.
    ben gördüğümü söylüyorum vallahi , köşebaşları e-5 cıkıslar falan heryer travesti zaten, geçen bi internet cafeye gittim büyükşehir tarafında yanında bi kuafor vardı. Sözde bayan kuaforuydu ama anlayın işte

murat-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    92 yılından beri beylikdüzü'ndeyim. açıkçası 95-96 yılları olan insan profili daha fenaydı.kaçak,göçek, çakal,sırtlan hepsi buralardaydı o dönem çünkü şehirden uzak, kontrol sisteminin zayıf olduğu zamanlardı. 1996-1997 yılında büyükşehir bölgesinin içerisinde ki yollar yapılamaya başlandığında ne 3 beldenin birleştirilerek 1 ilçe olması (2009) bekleniyordu ne de sadece Kavaklı Belediyesi'nin (2002 isim değişikliği Beylikdüzü Belediyesi) 12.000 nüfusunun bugünkü şartlarda 100.000 üzeri olması beklenmiyordu. bu sebepten yollar sadece Beylikdüzü beldesi için ortalama 55-60,000 kişilik bir nüfus artışına göre dizayn edilmiş idi. Ama ne yazık ki beldeler birleşerek ilçe daha sonra da komşu ilçelerinde kuvvetli yapılaşması ile birlikte bölgede içinde çıkılmayacak bir trafik keşmekeşi baş gösterdi. Gelelim fuhuş işine. İlk cafesi 2000'li yılların sonuna doğru açılan beylikdüzü gençliği bu işten faydalanıp ilçe içerisinde kalmaya karar verdi.adam 50 mt ilerde oturup mekanın önüne arabayıda dayamaya başladı eee zaten cadde ve sokak dar o da trafiğe tuz biber oldu. son yıllarda 1+1 ve 1+0 daireler revaçta malumunuz. Yurdum vatandaşı saksıyı çalıştırdı başladı alıp günlük kiralamaya. Ne bekleniyordu ki fuhuş olmaması mı. ? Bu arada Büyükçekmece'de ikamet eden kardeşime Büyükçekmece'nin yerleşik nüfusu hakkında hak versemde (nezihlik konusunda) fuhuş ve uyuşturucu satılmaz konusunda kesinlikle katılmıyorum İşin özü 5 yıla b.ku çıkar 8 yıla kalmaz benden söylemesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gördüğümü söylüyorum vallahi , köşebaşları e-5 cıkıslar falan heryer travesti zaten, geçen bi internet cafeye gittim büyükşehir tarafında yanında bi kuafor vardı. Sözde bayan kuaforuydu ama anlayın işte
    devlet minübüs gibi hat vermiş onlara sana bana laf düşmez rahatsız olma hakkımız yok Adamlar belgeli çıkıyor o yol kenarlarına. Yani adamlar derken yanlış olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı hoca ayakları her zaman paraya bakar

para varsa fuhuşu uyuşturucuyu geç hristiyan bile olur o tayfa merak etme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E-5 çıkışlarında genelde oldukları yer en fazla Avcılar Koskanın ve Avcılar BP'nin orası bir tarif edin bildiğimiz Beylikdüzün'de neredeler merak ettim gerçekten. Kuaför muhabettide doğrudur vardır yoktur demiyorum zaten ama az çok hangi semtte varsa (belli başlı muafazakar birkaç ilçe hariç olabilir) burda da o kadardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat-m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    92 yılından beri beylikdüzü'ndeyim. açıkçası 95-96 yılları olan insan profili daha fenaydı.kaçak,göçek, çakal,sırtlan hepsi buralardaydı o dönem çünkü şehirden uzak, kontrol sisteminin zayıf olduğu zamanlardı. 1996-1997 yılında büyükşehir bölgesinin içerisinde ki yollar yapılamaya başlandığında ne 3 beldenin birleştirilerek 1 ilçe olması (2009) bekleniyordu ne de sadece Kavaklı Belediyesi'nin (2002 isim değişikliği Beylikdüzü Belediyesi) 12.000 nüfusunun bugünkü şartlarda 100.000 üzeri olması beklenmiyordu. bu sebepten yollar sadece Beylikdüzü beldesi için ortalama 55-60,000 kişilik bir nüfus artışına göre dizayn edilmiş idi. Ama ne yazık ki beldeler birleşerek ilçe daha sonra da komşu ilçelerinde kuvvetli yapılaşması ile birlikte bölgede içinde çıkılmayacak bir trafik keşmekeşi baş gösterdi. Gelelim fuhuş işine. İlk cafesi 2000'li yılların sonuna doğru açılan beylikdüzü gençliği bu işten faydalanıp ilçe içerisinde kalmaya karar verdi.adam 50 mt ilerde oturup mekanın önüne arabayıda dayamaya başladı eee zaten cadde ve sokak dar o da trafiğe tuz biber oldu. son yıllarda 1+1 ve 1+0 daireler revaçta malumunuz. Yurdum vatandaşı saksıyı çalıştırdı başladı alıp günlük kiralamaya. Ne bekleniyordu ki fuhuş olmaması mı. ? Bu arada Büyükçekmece'de ikamet eden kardeşime Büyükçekmece'nin yerleşik nüfusu hakkında hak versemde (nezihlik konusunda) fuhuş ve uyuşturucu satılmaz konusunda kesinlikle katılmıyorum İşin özü 5 yıla b.ku çıkar 8 yıla kalmaz benden söylemesi
    Büyükçekmecede uyuşturucu satılıyor zaten sahil de her köşe başı torbacı olmuş artık. Ama büyükçekmeceyi de bozan beylikdüzüdür bunu çok net söyleyebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimkent arkası Yılmaz Konutların yanında ki yan yoldalar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyükçekmecede uyuşturucu satılıyor zaten sahil de her köşe başı torbacı olmuş artık. Ama büyükçekmeceyi de bozan beylikdüzüdür bunu çok net söyleyebilirim.
    Beylikdüzünü'de bozan Esenyurttur (E5 kenarınıda demiyorum bildiğiniz içi mahalleleri köyü vs.). Her şeyin başı orası..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yanlış Büyükçekmece'yi bozan asıl Komşu ilçelerden gelen tüm başıboş ve kopuk gençler ve dahasıdır.Sadece Beylikdüzü sakinlerini suçlamak büyük bir yanlış olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)