User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
106 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Beylikdüzü Nasıldır ?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    olay yatırım ise yani kiraya veririm olayı ise benim beylikdüzünde iki evim var doktor bir arkadaşım var onun bir evi var bir başka arkadaşımın evleri var ben birinden 8 aydır kira alamıyorum ve mahkemeliğiz adam evden çıkmıyor yapıştı resmen diğerinden 4 aydır kira alamıyorum ve mahkemeliğiz doktor arkadaşım 6 aydır kira alamıyor ve mahkemelik diğer arkadaşımda kira alamıyor ... önceki kiracılardanda doğru düzgün adam gibi düzenli kira alamadım hiç bir zaman istisnasız ..

bunu şundan yazdım kira veririm ve kirası evi öder mantığına gitmeyin kira alamassanız o krediyi her ay cepden vermek zorunda kalırsınız ve bir o kadarda kiracı ile uğraşırsınız..

lüleburgazdan arsa alan arkadaşım bu arada on numarada iş yapmışsın farkında değilsin ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beylikdüzü nasıldır ; yakında insan fazlalığından patlayacak durumdadır , aklı fikri olan gelmez buraya. 3-5 seneye arap saçına dönecek iyice.

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzaktır, kalabalıktır, trafiktir.
    men dakka dukka.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bunu şundan yazdım kira veririm ve kirası evi öder mantığına gitmeyin kira alamassanız o krediyi her ay cepden vermek zorunda kalırsınız ve bir o kadarda kiracı ile uğraşırsınız..
    anladım..o zaman biraz daha kasıp yaşça daha eski ama masrafsız bir daireye bahçelievler tarafında bakmakta yarar var. arkadaşımda kaldığım dönemde sanki bana her yere yakınmış gibi gelirdi..

NOT: İstanbul'u pek bilmem
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

BEEPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gel gel bizde varız . avrupa yakasının en güzel ilçelerindir . Avcılar - beylikdüzü
    Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    2 sene önce arkadaşım Beykent Kolan Hastanesinin oradan 160bin TL'ye ev aldı.
    Aldığı apt.'da oturan diğer arkadaş o daireye 250bin TL teklif etti satmadı.

2 senede çok güzel kâr etti, daha da edecektir. Şehir merkezinde oturan-büyüyen insan için zor bir yer bana göre.. Ben de 5 senedir o tarafta oturmama rağmen alışamadım Ev'i alayım kâr etsin diyorsan mantıklı.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beylikdüzü kalabalık vs diye yorumlar yapılmış, istanbulun neresinde yaşıyor bu yorumu yapanlar? Tenha yerleri varda merkezi bizmi bilmiyoruz? Beylikdüzü kalabalık olsada daha yeni kentleşme olduğu için istanbulun bir çok yerinden daha yaşanabilir bence. Haznedar-beylikdüzü ikileminden beylikdüzünü seçtim şahsen, işimide buraya aldım çok rahatım şuan. Çoğu evin otoparkı var, caddeler geniş geniş akşamları beykentteki ışıkların trafiği dışında dur kalka girmiyorum orasıda 5 dakika zaten. Ama işi uzakta olan için çekilmez tabi.

İstanbulun herhangi bir yaşanabilir semptinden 10 20 yıllık binada alıcağınız daire parasıyla beylikdüzünde sıfır daire alırsınız.

Aman dikkat e5in altı esenyurt olarak geçiyor tavsiye etmem, renk ortalaması biraz kararıyor o tarafa doğru

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beylikdüzü kalabalık vs diye yorumlar yapılmış, istanbulun neresinde yaşıyor bu yorumu yapanlar? Tenha yerleri varda merkezi bizmi bilmiyoruz? Beylikdüzü kalabalık olsada daha yeni kentleşme olduğu için istanbulun bir çok yerinden daha yaşanabilir bence. Haznedar-beylikdüzü ikileminden beylikdüzünü seçtim şahsen, işimide buraya aldım çok rahatım şuan. Çoğu evin otoparkı var, caddeler geniş geniş akşamları beykentteki ışıkların trafiği dışında dur kalka girmiyorum orasıda 5 dakika zaten. Ama işi uzakta olan için çekilmez tabi.

İstanbulun herhangi bir yaşanabilir semptinden 10 20 yıllık binada alıcağınız daire parasıyla beylikdüzünde sıfır daire alırsınız.

Aman dikkat e5in altı esenyurt olarak geçiyor tavsiye etmem, renk ortalaması biraz kararıyor o tarafa doğru
    Herşeyi sen çok iyi biliyosun biz hiç bir şey bilmiyoruz değil mi , her konunun altında girip muhalefet yapıyorsun ,

Onu diyen nerde yaşıyor diye soruyosun , ben 1996 dan beri B.çekmecede yaşıyorum. Beylikdüzü o zaman bildiği çamur deryasıydı, tarlaydı. Doğma büyüme de istanbulluyum. Yani herşeyi bir tek sen çok bilmiyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşeyi sen çok iyi biliyosun biz hiç bir şey bilmiyoruz değil mi , her konunun altında girip muhalefet yapıyorsun ,

Onu diyen nerde yaşıyor diye soruyosun , ben 1996 dan beri B.çekmecede yaşıyorum. Beylikdüzü o zaman bildiği çamur deryasıydı, tarlaydı. Doğma büyüme de istanbulluyum. Yani herşeyi bir tek sen çok bilmiyorsun.
    Büyükçekmeceden daire almak dahamı mantıklı yani? 96daki beylikdüzünden sanane banane 2014teyiz. Büyükçekmecede sıkıntılı şuan her akşam tüyaptan aşağı şişiyor trafik, çekmecenin içi karışıyor. İstanbulun bir çok yerine göre iyi durumda dedim beylikdüzü çok bilmişlik vs neresinde bunun? 96da mimaroba sinanobada komple kavun tarlasıymış şimdi çekmecenin en elit yeri ona bakarsan. Amacım bilmişlik vs değil konuyu açan arkadaş beylikdüzü kalabalık yorumlarından sonra bahçelievlerden daire almaya karar vermiş, sana itafende sormadım ben o soruyu.
    başka ne gibi muhalefetlerim olduda sana rahatsızlık verdim ben merak ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyükçekmeceden daire almak dahamı mantıklı yani? 96daki beylikdüzünden sanane banane 2014teyiz. Büyükçekmecede sıkıntılı şuan her akşam tüyaptan aşağı şişiyor trafik, çekmecenin içi karışıyor. İstanbulun bir çok yerine göre iyi durumda dedim beylikdüzü çok bilmişlik vs neresinde bunun? 96da mimaroba sinanobada komple kavun tarlasıymış şimdi çekmecenin en elit yeri ona bakarsan. Amacım bilmişlik vs değil konuyu açan arkadaş beylikdüzü kalabalık yorumlarından sonra bahçelievlerden daire almaya karar vermiş, sana itafende sormadım ben o soruyu.
    başka ne gibi muhalefetlerim olduda sana rahatsızlık verdim ben merak ediyorum
    Trafiğe göre mi daire almak mantıklı oluyor ? O zaman Etiler levent şişli falan istanbulun en dandik yerleri 5 para etmez.

B.çekmeceden daire almak mantıklı diye bir şey de demedim zaten. B.çekmece ile Beylikdüzünü kıyaslamam bile. B.düzünde insanlar 30 katlı her katta 4-5 daire olan dev gibi bloklarda oturuyor. Biz büyükçekmecede deniz manzaralı 3.5 katlı dairelerde yaşıyoruz. Kar ettiriyor diye beylikdüzü hemen nezih mi oldu yani. Ben yaşamak için oturuyorum evde kar etmek için değil. Herkesin refah anlayışı farklı oturduğum evden kar etmek gibi bir ihtiyacım yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafiğe göre mi daire almak mantıklı oluyor ? O zaman Etiler levent şişli falan istanbulun en dandik yerleri 5 para etmez.

B.çekmeceden daire almak mantıklı diye bir şey de demedim zaten. B.çekmece ile Beylikdüzünü kıyaslamam bile. B.düzünde insanlar 30 katlı her katta 4-5 daire olan dev gibi bloklarda oturuyor. Biz büyükçekmecede deniz manzaralı 3.5 katlı dairelerde yaşıyoruz. Kar ettiriyor diye beylikdüzü hemen nezih mi oldu yani. Ben yaşamak için oturuyorum evde kar etmek için değil. Herkesin refah anlayışı farklı oturduğum evden kar etmek gibi bir ihtiyacım yok.
    İstanbulun bir çok yerinde ki bitişik nizam imarlı daracık sokaklı semptlere göre, caddelerinin genişliği binaların arsalarındaki boş alan oranının fazlalığıyla nezih bana göre beylikdüzü karında zararında değilim ben işin. Çocukluğum çekmecede geçti benimde, o eski havası güzelliği yok malesef park, ulaşım sıkıntısı çekmecedede başladı istanbulun içlerinde olduğu gibi. e5in deniz tarafında 7 kat civarında imarlar ,esnyurt bölgesini beylikdüzü olarak baz almayın esenyurt belediyesinden alabilen 10 kat imarıda alıyor 20 katıda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulun bir çok yerinde ki bitişik nizam imarlı daracık sokaklı semptlere göre, caddelerinin genişliği binaların arsalarındaki boş alan oranının fazlalığıyla nezih bana göre beylikdüzü karında zararında değilim ben işin. Çocukluğum çekmecede geçti benimde, o eski havası güzelliği yok malesef park, ulaşım sıkıntısı çekmecedede başladı istanbulun içlerinde olduğu gibi. e5in deniz tarafında 7 kat civarında imarlar ,esnyurt bölgesini beylikdüzü olarak baz almayın esenyurt belediyesinden alabilen 10 kat imarıda alıyor 20 katıda.
    Büyükçekmece hiç bir zaman bir Beylikdüzü olamaz kalabalıklık keşmekeşlik bakımından. Zaten oturmuş bir bölge , inşaat bitmiş , alan almış satan satmış.
    B.çekmecede oturan kesimin düzeyi belli memleketi belli , Beylikdüzünde kimse karşı komşusunu tanımıyor. Fuhuş , uyuşturucu ticareti almış başını gitmiş, cafeler bile kadın pazarlıyor. B.çekmece de bunların hiçbirini görmene imkan yok. Karşı apartmanında kimse uyuşturucu satmaz , kimse kalkıp kadın satmaz , kumar oynatmaz. Gecenin yarısı kavşakta dönen apaçiler göremessin bir ton sayarım böyle gider uzar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyükçekmece hiç bir zaman bir Beylikdüzü olamaz kalabalıklık keşmekeşlik bakımından. Zaten oturmuş bir bölge , inşaat bitmiş , alan almış satan satmış.
    B.çekmecede oturan kesimin düzeyi belli memleketi belli , Beylikdüzünde kimse karşı komşusunu tanımıyor. Fuhuş , uyuşturucu ticareti almış başını gitmiş, cafeler bile kadın pazarlıyor. B.çekmece de bunların hiçbirini görmene imkan yok. Karşı apartmanında kimse uyuşturucu satmaz , kimse kalkıp kadın satmaz , kumar oynatmaz. Gecenin yarısı kavşakta dönen apaçiler göremessin bir ton sayarım böyle gider uzar..
    Hep esenyurt bölgesinin özellikleri bunlar. Beykent tarafında benim gördüğüm bildiğim yok bu tür şeyler, yuva kurma arifesinde olduğum için didik didik araştırdım yaşayacağım yeri. Zaten e5in altında 400bin olan daire öbür tarafında 250 300bin. İnnovia vs gibi sitelerde kiralar çok uygun beykent tarafına göre. Çekmece daha güzidedir, insanı vs daha bellidir tabi hem eski olmasından hem küçük olmasından orası ayrı ama malesef istanbulun her yerinde olduğu gibi çekmecedede başladı yaz akşamları sahilde içip sapıtanlar kendini bilmezler.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizimkent - beykent tarafında hiç yok deme bel fıtığının membagı orası . simdi simdi daha kaymaya basşlıyor ucuz yerler cıktıkca
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizimkent - beykent tarafında hiç yok deme bel fıtığının membagı orası . simdi simdi daha kaymaya basşlıyor ucuz yerler cıktıkca
    benim bildiğim yok diyorum, varsada innovia vs kadar meşhur değil demekki ben duymamışım Beykentten kastım adnan kahveciye doğru iç taraflar, aile ortamları daha baskın gibi geldi bana akşamları kafeler olsun yürüyüş yolları olsun

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşaat yığını bi semt. Uyuşturucu ve fuhuşun istanbul merkezi oldu artık.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim bildiğim yok diyorum, varsada innovia vs kadar meşhur değil demekki ben duymamışım Beykentten kastım adnan kahveciye doğru iç taraflar, aile ortamları daha baskın gibi geldi bana akşamları kafeler olsun yürüyüş yolları olsun
    tamam bende yanlış bildiğnin doğrusunu anlatmaya calısıyorm. senin bildigin olmayınca orda yok demek değil. senin gibi zannedilsin diye tam tersine
    1881 - 193

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşaat yığını bi semt. Uyuşturucu ve fuhuşun istanbul merkezi oldu artık.
    O konuda İhlas Marmara 1.sırada

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O konuda İhlas Marmara 1.sırada
    ihlas hacı hoca tayfası yeri değil mi ya , orada fuhus isi pek olmaz gibime geliyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)