User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
106 sonuçtan 96 ile 106 arası

Konu: Beylikdüzü Nasıldır ?

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _AS_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beylikdüzünü'de bozan Esenyurttur (E5 kenarınıda demiyorum bildiğiniz içi mahalleleri köyü vs.). Her şeyin başı orası..
    Beylikdüzünün o tarafa doğru büyüyeceği zaten belliydi , sadece belediyeyi esenyurt yaptılar yani zaten iç içeler her türlü bozacağı kesindi zaten. 99dan beri de esenyurttayız iş yerimiz burda , tam bir PKK yatağı ağırlıkta yaşayan nufusun nereden olduğunu söylememe gerek yok heralde.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _AS_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beylikdüzünü'de bozan Esenyurttur (E5 kenarınıda demiyorum bildiğiniz içi mahalleleri köyü vs.). Her şeyin başı orası..
    Ne lanet bir yer bu esenyurt. Başı bozuk bir kere belediyesindeki rant Türkiye toplamında yoktur. İmar desen çeşit çeşit, dosya sokarsın kaybolur, işine gelenin dilekçesini onaylamaz işine geleni vermediğin dilekçeyi onaylar işleme koyar.. patlayacak inşallah ama ne zaman

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 sene M.köy'de oturduktan sonra son 5 yılımı Adakent-Yakuplu ve Parsellerde geçirdim.

Son zamanlardaki fiyat artış sebebini anlayamadım. Yani şehir merkezine yakın evlere yakın fiyat çekiliyor. Parsellerde 300-400binlere ev satılıyor, keza B.düzü-Yakuplu tarafları da böyle.

Ben şahsen buralarda bu fiyatlara ev almam..
    yakuplu cok fena cosucak demedi deme

(heleki ambarlı gümrüğü ordan silivrie dogru kaydırırlarsa ki oyle birseyler vardı.)

esasıda west istanbul marina acaip hoş bir yer oldu ve acaip kalite getirdi oraya şuan bir yunan tarzı balıkcı ve pastanemsi 1-2 yer var, 1 adet spor/fitness salonu geliyor eğerki planalana dogru orantıda giderse birde kocamaan beach gelicek oraya marinaya inerkenki yolda saglı sollu inceleyin çok güzel siteler/villalar var değerlenmeyi bekleyen başta eston olmak üzere
    1881 - 193

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat-m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yanlış Büyükçekmece'yi bozan asıl Komşu ilçelerden gelen tüm başıboş ve kopuk gençler ve dahasıdır.Sadece Beylikdüzü sakinlerini suçlamak büyük bir yanlış olur.
    Sakinlerini suçlayan yok zaten B.düzü ve çevresi ucuz olduğu için, köyünden gelen, istanbula ilk kez ayak basan herkes oraya taşınıyor(du) , e aynı zamanda uğursuzu ipsizi sapsızıda geliyor 400-500 tl ye ev kiralanınca. Nerde çokluk orda bokluk hesabı yani sakine bir şey diyen yok zaten de ben beylikdüzü yokken de biliyorum B.çekmeceyi şu anki hali de ortada uzaktan yakından alakası yok. O beykentin tepeleri hasbahçe jetkent fln derken bi dolmaya başladı çekmecenin de anası ağlamaya başladı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakinlerini suçlayan yok zaten B.düzü ve çevresi ucuz olduğu için, köyünden gelen, istanbula ilk kez ayak basan herkes oraya taşınıyor(du) , e aynı zamanda uğursuzu ipsizi sapsızıda geliyor 400-500 tl ye ev kiralanınca. Nerde çokluk orda bokluk hesabı yani sakine bir şey diyen yok zaten de ben beylikdüzü yokken de biliyorum B.çekmeceyi şu anki hali de ortada uzaktan yakından alakası yok. O beykentin tepeleri hasbahçe jetkent fln derken bi dolmaya başladı çekmecenin de anası ağlamaya başladı.
    beylikdüzü felan neysede az kaldı tepecik kumburgaz doluyor rengi güzel vatandaşlarımla onların küçük çocukları büyüyecek genç delikanlı olacak o zaman yalan olcak büyükçekmece. Kumburgazı kaybettik zaten çekmece bize kalsaydı iyiydi

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakuplu cok fena cosucak demedi deme

(heleki ambarlı gümrüğü ordan silivrie dogru kaydırırlarsa ki oyle birseyler vardı.)

esasıda west istanbul marina acaip hoş bir yer oldu ve acaip kalite getirdi oraya şuan bir yunan tarzı balıkcı ve pastanemsi 1-2 yer var, 1 adet spor/fitness salonu geliyor eğerki planalana dogru orantıda giderse birde kocamaan beach gelicek oraya marinaya inerkenki yolda saglı sollu inceleyin çok güzel siteler/villalar var değerlenmeyi bekleyen başta eston olmak üzere
    Ben Eston Villarının üstündeki Kavaklıkent sitesinde oturdum. Nalet bi yer ama manzara güzel. Yola bakan ile denize bakan daire arasında 50k oynuyordu bundan 3 sene önce

Ben taşınırken İhlas 3.kısımı yapmaya başlamışlardı, bitirdiler.
    Yine taşınmaya yakın Gül Yapı " Yakuplu Konakları " mı ne yaptılar, piyasayı şişirdiler.

Her türlü değerlenecek, kaçarı yok zaten..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konuyu açan kardeşime hitaben yazıyorum.. 98 yılından beri bir evim var beylikdüzünde birde 4 yıl önce aldığım bir ev var.. oturmak için almadım kiraya veririm mantığıyla aldım.. ve iki evde bana hep külliyen zarar getirdi.. bir kiracım gecenin bir vakti 3 aylık kirayı taktı kaçtı gitti giderken evdeki küvete mutfakdayı levyeye kadar söküp kaçtı 15 bin tl o zaman masraf ettim eve sonraki kiracı 1 sene oturdu bir ay aldım 3 ay kira alamadım sonra yarım yamalak bir şey yolladı oda mahkemeye verince gece ansızın bastı kaçtı gitti..

bu bana has bir şey değil arkadaşımın evi daha beter yaptılar evde 3 kişi kalıcaz dediler 8-9 kişi kardeşleri bilmemnesi kaldılar apartmanı böcek basmış apartmandan şikayet gelince kavga kıyamet evden çıkarttıldılar fayansın altından böcekler çıkıyordu o kadar pis insanlardı evi ilaçlattı tadilat yaptı arkadaşım üstüne apartmanı komple ilaçlatmak zorunda kaldı karar çıkardılar 8 bin tl parası gitti.. neyse anlatırımda sonu gelmez..

Bunu tekrar ediyim neden yazdığımı beylikdüzünde 160 a ev aldım 200 oldu 250 oldu evi boş tutucaksan güzel bir yatırım gibi görünebilir yada sen oturucaksan güzel.. ama kiraya veririm dersen o 3-5 senede emin olabilirsinki o arada yapacağın rantın karını eve su gibi akıtıyorsun..

çünkü ordaki kiracı profili belli asgari ücretle yada onun biraz üstünde çalışan kesim bu kesim zaten zar zor kıt kanaat geçiniyor en ufak bir ekstra ödeme bir şey çıkarsa bir kere tökezledimi kirayı bir ay ödiyemedimi aksattımı bu katlana katlana her aya yansıyor..
    ve bu illa bir şekilde bir zamanda oluyor..

ben beylükdüzünü kötülemiyorum altını çizerim sadece evi alırım kiraya veririm mantığındaysan beylükdüzü kesinlikle en son yerlerden biri tecrübe ile sabit arkadaşımlarımın tecrübesi ile sabit yok evi alırım bekletirim ben taşınırım mantığı varsa ona bir şey demem ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deve bağırtandan inerken Çekmece-Beylikdüzü karşılaştırmasının ne kadar gereksiz olduğunu anlıyor bence insan Çekmecede yol kenarında travesti, paralı asker vb. fuhuş objeleri göremezsiniz ama uyuşturu konusu büyük bir dert.Ticareti beylikdüzünde kafası çekmecede.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben beylükdüzünü kötülemiyorum altını çizerim sadece evi alırım kiraya veririm mantığındaysan beylükdüzü kesinlikle en son yerlerden biri tecrübe ile sabit arkadaşımlarımın tecrübesi ile sabit yok evi alırım bekletirim ben taşınırım mantığı varsa ona bir şey demem ..
    konuyu ben hortlattım bende sizinle aynı düşünceler içerisindeydim o yüzden yazdıklarınız değerlendirme esnasında benim için çok önemli. bahçelievler tarafını düşünüyorum artık varsın yaşça eski olsun.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wiesmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu ben hortlattım bende sizinle aynı düşünceler içerisindeydim o yüzden yazdıklarınız değerlendirme esnasında benim için çok önemli. bahçelievler tarafını düşünüyorum artık varsın yaşça eski olsun.
    bahçelievlerde 15 20 yıllık binalar beylikdüzündeki sıfır binalardan daha pahalı. Ama şöyle bir avantajı var Kentsel dönüşüm için cazip bir yerse müteahitler için büyük karınız olur. Fazla kat hakkı varsa bedelsiz yapıyor müteahitler binanın yenisini, yoksada bütün bina anlaşabilirse her kes anlaşılan meblayı ödeyebilirse 1 koyup 3 alırsınız.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahçelievlerde 15 20 yıllık binalar beylikdüzündeki sıfır binalardan daha pahalı. Ama şöyle bir avantajı var Kentsel dönüşüm için cazip bir yerse müteahitler için büyük karınız olur. Fazla kat hakkı varsa bedelsiz yapıyor müteahitler binanın yenisini, yoksada bütün bina anlaşabilirse her kes anlaşılan meblayı ödeyebilirse 1 koyup 3 alırsınız.
    valla şimdi ankara' da oturduğum semtte bakıyorum buraya da gücüm yetmiyor. 150ye kadar çıkıcaz artık olmadı Anadolu tarafına bakarım.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)