arac aşırı derece fiestaya benziyor.
arac aşırı derece fiestaya benziyor.
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
onu bunu bilmem antalyada varyantta canlı izledim control 4 hakkaten sıkıntılı bi araç olmuş.gücü,dengesi filan çok başarılı görünüyodu.
///
şasesi ilginç.. beğendim... kalıp daha iyi olabilir... fazla kopya...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Bu çetinkayadan zerre haz etmiyorum ben hayatımda bukadar rüzgara göre yön değiştiren görmedim .
Otomobilide zaten yakında canlı canlı istanbulparkta görücez RallyCross dünya kupasında hayırlısı .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Yorumlar baya iyi, okurken çok güldüm
Yiğit, son zamanlarda Türkiye'deki en spektaküler ve hızlı pilotlardan biri. Dünya arenasında Türkiye'yi temsil etmesi de göğsümüzü kabartıyor. Rallikros'un olayı çok garip. Pilotların modu hep "alayına isyan" o yüzden en ufak bir delik gördüğünüzde bile aracınızı oraya sokmaya çalışıyorsunuz.
Desteklerinizi esirgemeyin beyler, www.facebook.com/yigittimurofficial adresinden ve twitter.com/yigittimur adresinden destek verebilirsiniz.
Bir sonraki yarış bu ay sonunda 28-29 Haziran'da Finlandiya'da. #yardirtimur hashtagi ile twitter ve instagramdan takip edebilirsiniz tüm gelişmeleri.
lınkı moderator kaldırmıs hayırlısı
reklam vs vardır herhalde yoksa haz etmediği için kaldırmaz sanıyorum
Otomobil Fiesta kupası kullanmasına rağmen alt yapısı tamamen Avitaş tarafından geliştirildi ve Türkiye'de üretildi.
Motor olaraksa Yamaha FJR1300 kodlu, hava soğutmalı motorun su soğutmalıya çevrilmiş bir versiyonu kullanılıyor.
Daha fazla bilgi istiyorsanız Avitas Racing Cars sitesini inceleyebilirsiniz.
Emeğe saygı naraları atarken, bir şeyi araştırmadan hakkında yorum yapmasak daha hoş olur.
Otomobili bence otomobil yapan kısım öncelikle şasedir. Ve güvenlik olsun yol tutuş olsun çok iyi bir AR-GE ürünü olan Control 4 şasesi Avitaş tarafından tasarlanıp üretiliyor. Üzerine fiberden geçiliren kupa ise sponsorluk yada benzeri bir durumdan dolayı Fiesta görünümlü. Aracın Fiesta ile hiçbir mekanik olarak alakası yok. Şanzıman Sadev sıralı. Frenler ApRacing. Süspansiyon Öhlins. Bunlar toplama bilgisayar gibi birbirine direk alınıp takılacak üniversal parçalar değiller. Bu parçaları sipariş edip kendinize otomobil yapamazsınız. İtalyan aracında nasıl Alman - Bosch marka ABS ve fren donanımı var ise ve bu o otomobili İtalyan otomobili yapmaktan alıkoymuyorsa bence bu araç yerli üretimdir. Yol aracı değildir o ayrı. Belki ileride kendi kaliperlerini yaparlar LGL gibi. Ancak süspansiyon işi yarış dünyasının Black-Art olayıdır. Onuda sıfırdan başlamak için 15-20 sene lazım herhalde.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Nokta kadar fark göremediğin iki otomobil arasında ortak nokta yok denecek kadar az. Birisi önden motorlu ötekisi arkadan. Control 4 single seater diye geçiyor Fiesta değil.
Avitaş A.Ş aynı zamanda kompozit malzeme üreten bir firma. Ford Fİesta içinde bir takm parçalar üretiyorlar ve muhtemelen ellerinde maliyetleri düşürücek kalıplar mevcuttu. Control4'ü bu şekilde daha ucuza mal ettiler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)