Tek gitme.
Lazım olursak buraya yaz toplanalım, kalabalıkken delikanlılık nasıl oluyormuş görsün "delikanlı"
Printable View
Tek gitme.
Lazım olursak buraya yaz toplanalım, kalabalıkken delikanlılık nasıl oluyormuş görsün "delikanlı"
Eksik olmayın,çok sagolun.. O konuda sıkıntı yok.Dogru adresi bi bulabilsek neticelendirmek için sabırsızlanıyorum zaten.
Umarım bulursun,Türkiye genelinde bu gibi olaylar hemen hemen herkesin başına gelmiştir. Maalesef hak hukuk olmadığı için yaşanıyor bu gibi sorunlar.. Sizden bulmasa bile Allah'ından bulsun şerefsiz adi köpekler.. İnşallah başını derde sokmadan o itlere zarar verir de içini ferahlatırsın. Geçmiş olsun.
Kardeşim sana özel mesaj atıyorum adını adresini, bak daha çok gençsin gidip saçma sapan bişey yapıp başını belaya sokma, ya da eşini dostunu zor durumda bırakma. Araç 12. satış görmüş, senin aradığını tahmin ettiğin adam, yani son sahibi arabayı 14 mayısta üzerine almış. Ayrıca sana bu terbiyesizliği yapanların yaşları ne alemdeydi ? araç sahibi 73 lü bir arkadaş, 40 yaşında adamın böyle bir terbiyesizlik yapması pek olası değil. Hani gidip suçu günahı olmayan adamı zor durumda bırakmayın.
Dediğim gibi gidip saçma bişeyler yapıp başını belaya sokma, bu tür şeyler zamanında herkesin başına gelmiştir, hepimizin kanının hızlı aktığı zamanlar oldu ama sükunet her zaman sana yarar getirir.
çok geçmiş olsun,
bana temde denk geldi aynısı, sol şeritte gidiyorum 110-120 trafik akıyor önüm dolu arkadan selektör atıp duruyor, yol gitse bende gideceğim sağımdan geçti önüme kırdı frene asıldı, o hızla gelen arabaların önünde tem de bahçeşehir tarafında sol şeritte duruyoruz. insem yanımda nişanlım var, içim içimi yiyor, sağda boşluk vardı girdim sağdan tapagaz bastım gittim. nişanlım çok hızlı gitmiyor muyuz deyince de yavaşlarım adam bi hareket yapar inerim bu sefer yada hızlı giderim sen karar ver dedim sustu. adamı bi daha görmedim, plakasını aldım ama zamanla unuttum. sende unut boşver, bu arada bide arkamdan ceza yollamış zannedersem fahri trafik müfettişi amcam.
bu sabah işe gelirkende sıkıntı çıktı. solda 20-30km hızla giden bir scooter a eniştem korna çaldı geçerken el kol hareketleri yaptı, kırmızıda durduk ne el kol yapıyorsun dedim belanı arama git başımdan, yok biz işe gidiyoruz siz s.k.şe gidiyorsunuz dedi, benim şalterler attı. yeşil yandı eniştem kullanıyordu arabayı 50 mt ilerde durdu önünde, indim arabadan arkadaki atladı dalacaktım abi abi dedi, konuşana dedim in aşağı abi yapma işe gidiyoruz abi nolur ayakları, yalvarıyo yakarıyo otobüs, yoldan geçenler hepsi durdu ayırmaya çalışıyor, o arada arkadaşını bıraktı kaçtı gitti mahalleden arkadaşlarını çağırmaya. beklerdim ama zaten işe geç kalmıştım, yarına bıraktım, kısacası boşver bunları yapacakları şey aynı abi ayağı çekip acıtasyona başlayacaklar.
hiç eleman toplayıp da başını belaya sokma bence çünkü o o.ç. kaybedecek birşeyi yok belli,senin ise kaybedeceklerin olduğunu düşün .. ve bence yapman gereken şu,aracın sahibinin sana p*çl*k yapan olduğunu tespit ettiğinde 4-5 şırıngaya asit,hidrolik yağı,tiner vs.. doldur gecenin bi saatinde git o p*ç*n aracının üstüne sık,o p*çe verilebilecek en iyi ceza budur bence...
Okurken sinirlerim bozuldu, boyle itler icin basini belaya sokmaya degmez, hazmetmesi zor olsada unut bence, gecmis olsun.
Burda çoğu kişinin dediği gibi bende okurken gerildim, umarım adamı bulursun ve en önemlisi legal yöntemler ile dersini verirsin.
Kimse yanlış anlamasın sözüm meclisten dışarı ama "unut bence" diyenler evet iyi niyetli düşünüyor ama dediğim gibi okurken ben gerildim unutulacak birşey gibi durmuyor.Tabikide gönül ister ama zor..
Çok geçmiş olsun okurken acayip ayar oldum. İstanbul trafiği ***** bizde trafikte dalaşıyoruz insanlarla ama hiçbi zaman 3-4 kişi 1 kişinin üzerine gitmedik hiçbir zaman yanında kız arkadaşı olan birine atarlanmadık. Bencede en mantıklısı üzerine gitmemek olayın fakat bende peşini bırakmazdım sanırım.
Kanki böyle durumlarda illa bisey bulunduracaksin arabanda.
Bence en pratik olan sey bibergazi. Cami biraz araliyosun, ibnenin yüzüne sikiyosun.
sonra arabadan cikiyosun agzini burnunu kiriyosun :)
yanında kız arkadaşı varken erkek adamın gururuyla oynanmaz.. erkeklik gururu diye bişey vardır ege kardeşimizin de bu olayın peşine düşmesinin önemli sebeplerinden biri de budur tahminimce.. şahsi fikrim ben olsam ben de aynısını yapardım.. geçmiş olsun ege umarım sana yapılanın karşılığını verirsin..
öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim.
bende sana yaşadıklarımı anlatıyım sonra sen karar ver.bundan bir kadar önce sürekli işlerimden dolayı ertelediğim nişanlımın evine ailemle beraber yola çıktım.ankara keçiöğrende oturuyor kendisi.fatih köpsürünün tam altında ***** saatten dolayı inanılmaz bi trafik var.cebe girdim aynı zamanda fatih köpsüründen inen yolda o cebe iniyo.tam sağ arka çamurluğuma sıfır şekilde bi araç durdu.sıkışık trafikden dolayı yavaş yavaş aynı şekilde ısrarcı bi şekilde yol istiyo adam ama ne önümde yol vericek bi yer var ne çekilebiliceğim.önüm açılınca aynı şeridimden devam ettim.10 mt kadar.adam direk yanıma geldi camı açtı.senin dediğin gibi 2 tane o.çocuğu ne var bilader dedi.ben anlam veremiyorum tabi ne laf söz var ne artistlik bi durum bişey yok dedim inanın korktuğumdan değil.adam bir anda beni kaldırıma sıkıştırıp önüme kırdı.bildiğiniz önümü kesti kaçmak imkansız hem trafik hem önüme sıfır durdu.direk arabadan indiler.bende ***** deli dolu bi adamım box-k.box-tekwando ne varsa yaptım.yürekte var. direk indim koşarak sürücüye vurmaya başladım.neden böyle yaptım direk bende indim çünkü başka yapabiliceğim hiç birsey yok.adamların niyeti zaten kavga etmek. tabiki arkadan öbür herifin geldiğini göremedim.demir tam 1 mt sopayla kafama darbe aldım.yıkılmadım.ben adama durdukça o sopa omzuma,bacaklarıma inmeye başladı.neyseki sıcağı sıcağına anlamadım bişey.adamı bıraktım ve ***** uzaklaştım ordan yayan olarak.ama nasıl olduysa gene karşılıklı vuruşmaya başladık.ben adamın elindeki demirden kurtulmak için iki elimde adamın ensesinden çekerek alttan diz darbeleriyle vururken hiç anlamadığım bi anda beş altı tane polis belirdi ortada ve ben 2cm mesafeden 30sn kadar biber sipreyi yedim.(o arada yolun karşı tarafında kaza olmuş ve oraya ekip arabaları gelmiş.) ve o an adamı bıraktım.mecbur kaldım.adam benim kollarımın altında olduğu için gazdan etkilenmedi ve ben bırakınca zaten gözlerimi açamıyorum.ilk önce bana demir sopayla sol kulağıma vurdu.yetmedi baş kömiserin kafasınada vurdu ve kaşını gözünü yardı.diğeri zaten benim darbelerimden yerde kıvranıyodu.1 saat kadar orda durduk ve daha olaydan 5 dk geçmesine rağmen heriflerin tanıdıkları gelip gitmeye başladı.sonra bizi darp olduğu ve baş komiserden dolayı ifade almak üzere karakola götürdüler.malesef ankarada oturanlar bilir fatih köprüsü çin çin yeni doğan karakoluna bağlıymış o an öğrendik.orasıda ankaranın en pis yeri.baya bekledik onları ayrı beni ayrı hastaneye götürdüler.olayın sıcaklığı geçtikçe kafamın kulağımın ve omzumun ağrıdığını hissediuorum.bi yandanda biber gazının neler yapabiliceğini görüyorum.okadar sıkmışlarki üzerimdeki gömleğimi sıksam inanın su gibi akardı.vücüdumun her yeri kabardı.gözümü açamıyorum ne limon ne su hiç bişey fayda etmiyor.sinirden köpürüyorum.o an yaşdıklarım tarif edilemez.doktorlar baktı .film felan .sonra raporlar felan hastaneden çıktık.geri karakola gittik gece saat 2-3 hala bekliyoruz.bi öğrendim ki adamlar olaydan kaç saat geçmesine rağmen 130 a yakın promil alkollü ve haplı oldukları ortaya çıktı.benim karakolda bulunduğum zaman zarfında silahla karakola gelen .zorla içeriye girmeye çalışan insanlar oldu.neymiş bzim arkadaşımızın nasıl kaşını gözünü patlatmışım.ifadeler alındı . önce onun sonra benim.polisler iyiki biz ordaydık felan dediler anlam veremedim.adamın adam öldürmek suçundan hapse girdiği ve sonrasında şartlı tahliye olduğunu öğrendim.polislerin benden yana olmalarının tek sebebi baş komiserin de yaralanmış olmasıydı.ben ifade verirken düşünün ki en az 20 kere telefonla aradılar içeriyi sözle taciz ettiler polisleri bile.bi mit ajanı aradı.bi millet vekili.dışarıda inanılmaz bi hava sanki çıkışta beni öldürücekler insan ister istemez baskı hissediyor üzerimde.neyseki fazla uzatmıyım ailemde durumdan solayı emanetlerle geldiler.mermiler ağzında ortam gergin çıktık 10 tane siyah camlı araba. hepsi haplı alkollü bebe belik .nasıl oldu bilmiyorum iki adet polis konvoyuyla farklı yollardan geçerek eve geldik.adamlar hapise girdi.polis memuru 10 gün iş göremez raporu aldı.aldığı her gün başına 2.000 tl para cezası yazıldı.arabasına el konuldu.ehliyeti alındı.para cezası vs.ben bu oladan sonra sadece şunu anladım ki arkadan gelen çocuk bana bıçak takabilirdi. bana ciddi zarar verebilirdi.annemin gözlerinin önünde can verebilirdim.yani anlicağın o ki karşındaki insanların bi gayesi yok.ya hırsızlıktan hüküm giymiştir ya adam yaralamaktan.dünya umurlarında olmuyo.lütfen olaylar karşısında fevri davranma sonra zararlı çıkabilirsin.
Hepinizden Allah razı olsun.. Konudaki cogu mesaj uzun uzun diye tek tek cevap veremiyorum,sanmayın ki okumuyorum,o yuzden ''kıme konusuyoruz ki'' diye dusunmeyın.Yazdıgınız her kelime aklımın bir köşesinde.. Dunden beri arayan,soran,mesaj atan,konuya yazan herkese bir kere daha cok tesekkur ederim.
Abi sana ayrıyetten çok tesekkur ederim.Şerefsizligin yaşı yok işte,aradıgım herif tam da bu.. Ayrıca ne senin ne de konuya yazan,ilgilenen,hatta ısrarla boşvermemi bile söyleyen kimsenin aklı kalmasın.Bu iyi niyetinizi suistimal de edemem zaten.. Ne kendimi ne bir başkasını tehlikeye atmadan bu işi neticelendiriyorum.
Kardesim bari olaydan sonra en ince detaylariyla sonucu ozelden yaz da icimizin yagi erisin biraz :)
cok gecmiş olsun cok kötü bi durum içinde kalmıssınız ama sinirlerinize hakim olun
Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim, benim anlatacağım sana göre çok hafif kalıyor ancak yine de anlatayım. Ben bile kafayı yediğime göre sen neler yaşamışsındır kim bilir.
Pazartesi günü altunizadeden çamlıca tarafına gitmek için altunizade sanayinin oradan capitol tarafına döndüm, trafik kilit mecburen dönüş yaptığım yer en sol şerit olduğu için sağa geçemiyorum. Neyse biraz ilerledim bilenler olur capitol ışıklardan bağlarbaşına sola dönüş var. Dönüşe yaklaşınca sağa yaklaştım çok rahat bi araba geçer. Magandanın birisi tatanın minibüsü sanırsam arkadan korna sellektör atıyor yanıma yanaştı(arabası geçtiği halde bunu yapıyor) sen sola mı döneceksin ne s.kme girdin oraya diyor. Doğru dürüst konuş dememle arabadan indi geldi ulan. p.ç niye burayı işgal ediyorsun madem sağdan gideceksin falan. Baktım it gibi salyaları aktı hiç muhatap olmadan polisi aradım, plakasını verdim. Ertesi gün cumhuriyet savcılığına gelip suç duyurusunda da bulundum. Bakalım ne çıkacak eğer bir şey çıkmaz ise, avukatlık mesleğinde zorluk yaşamayayım diye aldığım ruhsatlı silahıma artık sarılacağım. Bekledim ki ya bana ya arabama bi hareket yapsın ama olmadı. Bazen diyorum böyle magandaları değil trafiğe insan içine çıkarmayacaksın. Olur da denk gelirse bulaşmayın diye plakasını da vereyim 34 RRF 12 gri tata tarzı hafif panelvan.
geçmiş olsun kardeşim
Köpek yavruları......