Organize suçlara girer. Çeteden de ceza alırsın. Ya cezaları alıp alacağını da alacaksın yada ..... sen karar ver. Yazıkki sistem doğru işlemiyor.
Printable View
.............................................
Konu çözülmüş. Bilgilerinize.
nasıl cozulmus acaba ?
alperen hayalet olmadığı sürece bulurum sorun yok özelden ulaşırsınız
Faruk abinin uyarısını gördukten sonra yazdıgım uzunca bir mesajı sildim,yine yazıyorum.İyi niyetli yaklaşımlarınızı ve beni dusunerek konuya yazdıgınız her kelimeyi goruyorum,okuyorum.Umut abi,Tuncay abinin sıkıntısında surecı hızlandırdıgını bılıyorum,o konuyu da hala takip ediyorum.Aklımdaydın,yine bu konuyla ilgili sana bi PM gonderecegim.
Herkese çok tesekkur ederim..
3.gece 4.gundeyiz.. Uykularım yarım yamalak,hazmedemiyorum.. Defalarca yumruk attıgı o cam,kız arkadasımın suratına da patlayabilirdi,o cam kırılsaydı belki arabanın içine ulaşıp daha kötu şeyler de yapabilirdi..Ya da ben ordan kaçamayadabilirdim..Dusundukce deliriyorum,fakat öfkem mantıgımla hareket etmenin önune gecmıyor,içiniz rahat olsun.. Böyle şerefsizleri tek tek tespit edip gerekeni yapmaya elbette gucum yok.Çogunuzun dedigi gibi belki de boşvermek en iyisi.Fakat bu şerefsizleri boşverdikce ve bunlara sessiz kaldıkca uremeye devam edecek olmalarına tahammul edemiyorum,kusura bakmayın.Benim yerimde siz de olabilirdiniz,beni anlamaya çalışın ne olur..He, ben ne yaparsam yapayım,butun ımkanlarımı kullanayım,bunların sonu mu olacak? Elbette hayır..Ben de farkındayım.. Ama ben en azından 1 tane serefsizin bile aklını başına getireceksem,hem kendimi,hem konuyu takip eden,benden haber bekleyen sizleri (eminim de) rahatlatabileceksem,ne mutlu bana..
Şu 4 gundur İstanbul'da gitmedigimiz adres kalmadı.En ufak ipucunun bile uzerinde durduk.İşi gucu bıraktım,bu şerefsizin peşine dustum,tam 4 gundur.. Kararlılıgımı az çok anlayabilirsiniz heralde.. Hepinizden Allah razı olsun,arayan,soran,mesaj atan,konuya yazan,bilgi gönderen.. O şerefsizi bulmadan bırakmam dedim.. Öyle de oldu;
http://i.hizliresim.com/Ryz33Y.jpg
Ben yine de sormadan iş yapmayayım,dogru adresi bana ulaştıran ismi vermiyorum..Sen ister burdan ister yine PM'den dönuş yapabilirsin abi,sana nasıl tesekkur ederım bilmiyorum.Bu iyiligini asla unutmam..
Konuya bundan sonra belki devam ederim belki etmem.. Belki bi fotograf eklerim içinize su serpilir belki o fotografı ya da videoyu eklemem ama ne oldugunu hiçbiriniz bilmese de,hepiniz bilirsiniz. Fakat Faruk abi haklı,buraya kadar çok laf dinlememiş olsam da,artık biraz laf dinlemekte lazım.. Ben susuyorum,siz anlayın..
Hepinize çok teşekkur ederim..
olum 4 gün uyumayana kadar bana ulaşaydın daha ilk geceden tatlı uykuna devam ederdin :) burası dağ başı değil adamı çekip vurucak değilsin yaşın genç kanın deli akıyor yanındada kız arkadaşının olması ona karşı sanki seni küçük düşürmüş gibi hissettiriyor anlıyorum bizler eğitilmeden önce sinirlerimizi hırslarımızı körelttiler sende soğuk kanlı bir şekilde yaklaşmalısın 40 yaşında eşşek kadar adam var demiyorum boşluk var adalet mi istiyorsun ? adaleti sağlamak istiyorsan önce çık karşısına derdini sor öğren ondan sonrada dozunu kaçırmadan adaleti sağla böyle bişi dememi bekliyorsanda yanılırsın bırak bizler işimizi yaparız zaten hıı yok abi onurum kırıldı diyorsan gideceksin o zaman oraya 10 kişi tutturacaksın adamın elini kolunu bacağını çok sağlam bi şekilde yüzüne tükürüceksin ki 40 yaşındaki adam 19 yaşındaki bir gençten ders alsın
kardeşim olayı ilk açtıgın andan itibaren takip ediyorum abilerimizin veridigi akıllar gerçekden mantıklı ama kendime olsa bende duramazdım senin gibi bunlar bitmez ama herkesde bana bulaşmasında ne yaparsa yapsın dedikçe sanırım dahada çogalıyor bu itler Allah hepimize sabır versin bunlar gibiler karşısında.
Birkez daha bu forumda herkesin tam bir aile oldugu anlaşıldı bulunmucak bir şey gerçekden burda böyle bir ortamda olmakdan dahi gurur duydum ne diyeyim .
Kendini nasıl huzurlu hissedeceksen onu yap kardeşim.
Ugrassan bir dert ugrasmasan ayri bir dert. Zor bir durum ama galiba ugrasmamak en mantiklisi. O an yuzyuze geldiginizde farkli seyler yasanabilir. Daha cok gencsin gelecegini etkileme potansiyeli olan herseyden uzak dur.
sksen zına zıkmesen bela, bunlar babadan oğla nesıl zkıceksın bunları