User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: ACİL Plakadan Adresi Bulma

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ege_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepinizden Allah razı olsun.. Konudaki cogu mesaj uzun uzun diye tek tek cevap veremiyorum,sanmayın ki okumuyorum,o yuzden ''kıme konusuyoruz ki'' diye dusunmeyın.Yazdıgınız her kelime aklımın bir köşesinde.. Dunden beri arayan,soran,mesaj atan,konuya yazan herkese bir kere daha cok tesekkur ederim.

Abi sana ayrıyetten çok tesekkur ederim.Şerefsizligin yaşı yok işte,aradıgım herif tam da bu.. Ayrıca ne senin ne de konuya yazan,ilgilenen,hatta ısrarla boşvermemi bile söyleyen kimsenin aklı kalmasın.Bu iyi niyetinizi suistimal de edemem zaten.. Ne kendimi ne bir başkasını tehlikeye atmadan bu işi neticelendiriyorum.
    Yanlış iş yapma eğer illa bişey yapacaksanda baya bir zaman geçsin şaşırsın köpek eğer sağlam çevren varsa tabi....

Ayrıca en güzeli hiç birşey yapma ve Allah'a havale et alacağını mutlaka tahsil edeceksin hemide en golay yoldan

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum bence sakin ol inan pişman olursun herhangi bir şey yaparsan. 8-9 ay önce aşırı sinirli halde evime doğru giderken bi motorbisiklet makas ata ata arkamdan geliyodu aynadan kontrol edip sağa yaklaştım bi sakatlık çıkmasın diye tam önüme kırıp frene asıldı o an ben frene basmasam veya aynayı kontrol etmemiş olsam kesinlikle altımda kalacaktı. Korna çaldım arkasını dönüp el kol yaptı ben daha da sinirlenip yakalayıp durdurdum. O an sinirle arabanın el frenini çekmeden inmişim arabadan araba geri kaçarak kaldırıma tamponu dayayıp durmuş neyse yaptığımdan şuan pişman olsam da uzun soluklu dövdüm en son hatırladığım cumartesi düğünüm var bırak abi demesiydi ( yaşı benden büyüktü muhtemelen ) sinirden gözüm dönmüş kendime geldiğimde yüzü gerçekten kan içindeydi. Özür diledim arabaya bindim elimde inanılmaz ağrı vardı serçe parmağım baş parmagımın boyutunu geçmiş ertesi gün doktor parmagın 2 ayrı yerden kırıldığını söyledi. defalarca alçı uzun süreli doktora gitme gelme sonucuna rağmen parmağım yamuk kaldı ve elimi tam anlamıyla yumruk yapamıyorum. Muhtemelen sağlam beddua yedim ki 1 ay geçmeden park halinde ki aracıma araba çarptı ve pert. Trafikde bende çok gerginim eyvallah diyip geçemiyorum ama o sinir halinde parmağıma bakınca sakinleşiyorum. Bırak Allahından bulsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babadan oğula nesil bunlar, çok geçmiş olsun sıkıntılı bı durum

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum bence sakin ol inan pişman olursun herhangi bir şey yaparsan. 8-9 ay önce aşırı sinirli halde evime doğru giderken bi motorbisiklet makas ata ata arkamdan geliyodu aynadan kontrol edip sağa yaklaştım bi sakatlık çıkmasın diye tam önüme kırıp frene asıldı o an ben frene basmasam veya aynayı kontrol etmemiş olsam kesinlikle altımda kalacaktı. Korna çaldım arkasını dönüp el kol yaptı ben daha da sinirlenip yakalayıp durdurdum. O an sinirle arabanın el frenini çekmeden inmişim arabadan araba geri kaçarak kaldırıma tamponu dayayıp durmuş neyse yaptığımdan şuan pişman olsam da uzun soluklu dövdüm en son hatırladığım cumartesi düğünüm var bırak abi demesiydi ( yaşı benden büyüktü muhtemelen ) sinirden gözüm dönmüş kendime geldiğimde yüzü gerçekten kan içindeydi. Özür diledim arabaya bindim elimde inanılmaz ağrı vardı serçe parmağım baş parmagımın boyutunu geçmiş ertesi gün doktor parmagın 2 ayrı yerden kırıldığını söyledi. defalarca alçı uzun süreli doktora gitme gelme sonucuna rağmen parmağım yamuk kaldı ve elimi tam anlamıyla yumruk yapamıyorum. Muhtemelen sağlam beddua yedim ki 1 ay geçmeden park halinde ki aracıma araba çarptı ve pert. Trafikde bende çok gerginim eyvallah diyip geçemiyorum ama o sinir halinde parmağıma bakınca sakinleşiyorum. Bırak Allahından bulsun
    Bak sen buradaki insanları dinle. bu hikayede sana ders olsun. O senin yanında kız arkadaşın varken sana bunu yapacak kadar o.ç işte. Trafikte bunlardan milyonlarca var. Hangi birini adam edeceksin?

Bir gün bende yolda giderken yolun ortasında arabasıyla durmuş telefonla konuşan bir adamla karşılaştım. kornaya bastım ve elimle biraz ileri almasını söyledim. ( Biraz ileri al da bende şu aradan geçim hareketi. Hayal edin işte elimle yapıyorum. ) Camı indirdi ve ''bana niye el kol hareketi yapıyon.'' dedi. ben yine gayet insancıl olarak ileri alması gerektiğini yolun ortasında telefonla konuştuğunu söyledim. Bana el kol hareketi yapma ulan a.... dedi. Bende sinir koptu. Arabadan indim. Ama o inmedi. Ana, bacı, avrat, kısacası sülalemde ne kadar kadın varsa saydırdı ve kaçtı. arkama arabalar birikmişti. Arkasından gelemeyeceğimi çok iyi biliyordu. ama birşeyi hesaba katmadı. sol taraftan gitti ve o taraf akmayan bir trafikti. Plakasını alamadığım için oturduğum sitenin yönetimine gittim. Site sakinleri ( Hepsi babamın yakın arkadaşı ) tesadüf eseri mangal yapıyorlardı ki çoğu da hatrı sayılır güçte iş adamlarıdır. kamera kayıtlarından plakayı alırken onlarda olayı sordular. Onlarda benimle birlikte sinirlendiler ve plakayı o yol üzerinde şirketi olan bir abimiz şirketini aradı. Sonuç? evet adamı bulduk. Şirkete gittiğimizde ''Bana bu adammı küfür etmişti? '' diye tereddüt etmiştim. Ağzıyla burnu yer değiştirmişti resmen. Sonra o kadar pişman olmuştumki '' Keşke yönetime plakasını almaya gitmeseydim. Bende ona küfür etseydim o arabayla ilerlerken olup bitseydi'' demiştim. Haysiyetsiz herif 2 cocuk babası 40 yaşındaki adamdı bana bunu yapan. Çoluğuna çocuğuna acıdım...

Artık kendime söz verdim. Böyle bir durumla karşılaşırsam ki İstanbulda yaşıyorum mutlaka karşılaşacağımdır. Bende küfür eder devam ederim. Ben dersimi aldım.

Onun için boş ver kardeşim. O küfürleri kendine etmiş. Hiç uğraşma. Allahından bulsun de gönder. Canım sağolsun de. Değmez uğraşmaya...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRE KAAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim.

bende sana yaşadıklarımı anlatıyım sonra sen karar ver.bundan bir kadar önce sürekli işlerimden dolayı ertelediğim nişanlımın evine ailemle beraber yola çıktım.ankara keçiöğrende oturuyor kendisi.fatih köpsürünün tam altında ***** saatten dolayı inanılmaz bi trafik var.cebe girdim aynı zamanda fatih köpsüründen inen yolda o cebe iniyo.tam sağ arka çamurluğuma sıfır şekilde bi araç durdu.sıkışık trafikden dolayı yavaş yavaş aynı şekilde ısrarcı bi şekilde yol istiyo adam ama ne önümde yol vericek bi yer var ne çekilebiliceğim.önüm açılınca aynı şeridimden devam ettim.10 mt kadar.adam direk yanıma geldi camı açtı.senin dediğin gibi 2 tane o.çocuğu ne var bilader dedi.ben anlam veremiyorum tabi ne laf söz var ne artistlik bi durum bişey yok dedim inanın korktuğumdan değil.adam bir anda beni kaldırıma sıkıştırıp önüme kırdı.bildiğiniz önümü kesti kaçmak imkansız hem trafik hem önüme sıfır durdu.direk arabadan indiler.bende ***** deli dolu bi adamım box-k.box-tekwando ne varsa yaptım.yürekte var. direk indim koşarak sürücüye vurmaya başladım.neden böyle yaptım direk bende indim çünkü başka yapabiliceğim hiç birsey yok.adamların niyeti zaten kavga etmek. tabiki arkadan öbür herifin geldiğini göremedim.demir tam 1 mt sopayla kafama darbe aldım.yıkılmadım.ben adama durdukça o sopa omzuma,bacaklarıma inmeye başladı.neyseki sıcağı sıcağına anlamadım bişey.adamı bıraktım ve ***** uzaklaştım ordan yayan olarak.ama nasıl olduysa gene karşılıklı vuruşmaya başladık.ben adamın elindeki demirden kurtulmak için iki elimde adamın ensesinden çekerek alttan diz darbeleriyle vururken hiç anlamadığım bi anda beş altı tane polis belirdi ortada ve ben 2cm mesafeden 30sn kadar biber sipreyi yedim.(o arada yolun karşı tarafında kaza olmuş ve oraya ekip arabaları gelmiş.) ve o an adamı bıraktım.mecbur kaldım.adam benim kollarımın altında olduğu için gazdan etkilenmedi ve ben bırakınca zaten gözlerimi açamıyorum.ilk önce bana demir sopayla sol kulağıma vurdu.yetmedi baş kömiserin kafasınada vurdu ve kaşını gözünü yardı.diğeri zaten benim darbelerimden yerde kıvranıyodu.1 saat kadar orda durduk ve daha olaydan 5 dk geçmesine rağmen heriflerin tanıdıkları gelip gitmeye başladı.sonra bizi darp olduğu ve baş komiserden dolayı ifade almak üzere karakola götürdüler.malesef ankarada oturanlar bilir fatih köprüsü çin çin yeni doğan karakoluna bağlıymış o an öğrendik.orasıda ankaranın en pis yeri.baya bekledik onları ayrı beni ayrı hastaneye götürdüler.olayın sıcaklığı geçtikçe kafamın kulağımın ve omzumun ağrıdığını hissediuorum.bi yandanda biber gazının neler yapabiliceğini görüyorum.okadar sıkmışlarki üzerimdeki gömleğimi sıksam inanın su gibi akardı.vücüdumun her yeri kabardı.gözümü açamıyorum ne limon ne su hiç bişey fayda etmiyor.sinirden köpürüyorum.o an yaşdıklarım tarif edilemez.doktorlar baktı .film felan .sonra raporlar felan hastaneden çıktık.geri karakola gittik gece saat 2-3 hala bekliyoruz.bi öğrendim ki adamlar olaydan kaç saat geçmesine rağmen 130 a yakın promil alkollü ve haplı oldukları ortaya çıktı.benim karakolda bulunduğum zaman zarfında silahla karakola gelen .zorla içeriye girmeye çalışan insanlar oldu.neymiş bzim arkadaşımızın nasıl kaşını gözünü patlatmışım.ifadeler alındı . önce onun sonra benim.polisler iyiki biz ordaydık felan dediler anlam veremedim.adamın adam öldürmek suçundan hapse girdiği ve sonrasında şartlı tahliye olduğunu öğrendim.polislerin benden yana olmalarının tek sebebi baş komiserin de yaralanmış olmasıydı.ben ifade verirken düşünün ki en az 20 kere telefonla aradılar içeriyi sözle taciz ettiler polisleri bile.bi mit ajanı aradı.bi millet vekili.dışarıda inanılmaz bi hava sanki çıkışta beni öldürücekler insan ister istemez baskı hissediyor üzerimde.neyseki fazla uzatmıyım ailemde durumdan solayı emanetlerle geldiler.mermiler ağzında ortam gergin çıktık 10 tane siyah camlı araba. hepsi haplı alkollü bebe belik .nasıl oldu bilmiyorum iki adet polis konvoyuyla farklı yollardan geçerek eve geldik.adamlar hapise girdi.polis memuru 10 gün iş göremez raporu aldı.aldığı her gün başına 2.000 tl para cezası yazıldı.arabasına el konuldu.ehliyeti alındı.para cezası vs.ben bu oladan sonra sadece şunu anladım ki arkadan gelen çocuk bana bıçak takabilirdi. bana ciddi zarar verebilirdi.annemin gözlerinin önünde can verebilirdim.yani anlicağın o ki karşındaki insanların bi gayesi yok.ya hırsızlıktan hüküm giymiştir ya adam yaralamaktan.dünya umurlarında olmuyo.lütfen olaylar karşısında fevri davranma sonra zararlı çıkabilirsin.
    cok gecmis olsun.her zaman derim birinin amaci yoksa boşuna nefes tuketmesin sokarim insan haklarina diyip idam edeceksin boyle tipleri.herkes dedigime gelecek ileride daha kotu gunler bekledigi icin.yalovada bitane kucuk dallama vardi ona buna musallat oluyodu , adamina denk gelmemis hayati boyunca.bigun adamina denk geldi ayagina iki tane mermiyi attilar uslandi zibidi.

morgy_drag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bole it kopek hep bana denk gelir sanıyordum..

Buyuk gecmıs olsun..

EMD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, bu itlerin soyları tükenmez.
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EMD insan değilsin

srknkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu okuyunca çok sinirlendim. Bütün postları okudum. En sonunda biraz düşündüm de, üzüldüm. Akıl vermek gibi olmasın da adamla oturup konuşmak, aklından geçenleri, ona neler yapmayı istediğini anlatmak zor ama daha iyi olur sanki. Yine de laftan anlamazsa çekip gitmek gerekir belki de. Şüphem yok ama lütfen iyi düşün.

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim elinden geliyorsa, mümkün ise, öyle bir hale getir ki ben ne yapmışım yaa desin. Birdahakine neresiyle içtiğine dikkat etsin.
    Başından geçenleri okurken, içimden geçen buydu, o yüzden önce bunu dedim. Ama şu da var; küçük işten büyük iş çıkar derdi bir büyüğüm ve babam da hep beladan kaç, kaç, kaç, kaçamadığın yerde vurulan değil vuran ol der. E sen şimdi ilk beladan uzak durmuşsun, daha sabır göstermen gereken iki merhalen var
    Bu arada; burada yaptığın şu muhabbet dahi taksire, tasarlamaya girer haberin olsun. Dikkatli ol. Sima, isim, plaka bırakma, ne izi bırakırsan bırak.

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum şahsın isim soy isimi verirsen eğer ki adamı biz sorguladıktan sonra haklılık payın varsa adamı sana getirebilirim özelden ulaşırsın burda daha öncedende tuncay abi olsun bi kaç arkadaş olsun aradıkları şahısları yönlendirdim kendilerine
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes allaha havale et yazmışta böyle o.nun doğurdukları allaha havale ede ede sokakta salına salına geziyolar dünya umurlarında değil. Nasıl olsa adalette bunlardan yana kimsenin dokunuğu yok zaten , Bunlara dersini vereceksin ki klubesinden çıkarken bile 2 kere düşünsün köpek oğlu köpekler.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes allaha havale et yazmışta böyle o.nun doğurdukları allaha havale ede ede sokakta salına salına geziyolar dünya umurlarında değil. Nasıl olsa adalette bunlardan yana kimsenin dokunuğu yok zaten , Bunlara dersini vereceksin ki klubesinden çıkarken bile 2 kere düşünsün köpek oğlu köpekler.
    okadar coklarki hakan öldürmekle biticek gibi değiller.

bu sefer birinin dersini ver diğerleri kalsın vicdanen rahat etmiyosn

aslında allaha havale etmek yerine herkes kendi işini çözse cok daha huzurlu dünya olurdu.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum şahsın isim soy isimi verirsen eğer ki adamı biz sorguladıktan sonra haklılık payın varsa adamı sana getirebilirim özelden ulaşırsın burda daha öncedende tuncay abi olsun bi kaç arkadaş olsun aradıkları şahısları yönlendirdim kendilerine
    Aynen umut herzaman haklının yanındasın kardeşim
    Adres telefon bilgileri hertürlü yardımcı oldun
    Bu tarz konularda senden yardım alabilirler arkadaşlar
    .

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen umut herzaman haklının yanındasın kardeşim
    Adres telefon bilgileri hertürlü yardımcı oldun
    Bu tarz konularda senden yardım alabilirler arkadaşlar
    kişi %100 haklı olduktan sonra gerisini merak etmesinler adalet dağıtmaya geldik 2. hayatımızda
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nedenirki üstelik bide yanında bayan varmış resmen şerefsiz çek beni vur demiş

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ege modlardan rica et bu konuyu sildir, gençliğin verdiği ateş yerinde tutmuyor yanlış düşünüyorsun daha önce de yazdım bırak Allah'ından bul de yada böyle bir ortamda bunları yazma, Google'a plakayı yazdığında ilk bu konu çıkıyor şimdi sana soruyorum bu pislikler belaya müsait insanlar yolda biriyle yine tartışsa tartıştığı adam çıkarıp vurup kaçta ilk kime giderler bir düşün sadece sen değil site, bilgi verdim diye yazanlar *** altına gidermi gitmezmi bana söyle.

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişi %100 haklı olduktan sonra gerisini merak etmesinler adalet dağıtmaya geldik 2. hayatımızda
    Madem öyle bir soru size .. Birisinden alacağımız var herhangi bir husumet yok tamamen hukuki yollardan haciz edilerek alınacak. Ancak kişinin gerçekten yaşadığı adresi bulmamız gerekiyor. Mahkeme kararları vs herşey mevcut sadece adresi şurası dendikten sonra haciz etmek kaldı. Şahsın nüfus cüzdanına kadar herşey mevcut elimizde. Kendimize ait 2 tane hukuk şirketimiz var. Diğer yollardan çözüp bulup alabilirim ancak büyüklerim karşı bu duruma. Varmı sizde bir çözüm ? Tabiki iyiliğiniz karşılıksız kalmaz onu da belirteyim ..

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yada buraya üye sayısı hiçte az değil onu tanıyan biri bu konudan bahsetse yada okutsa adam ona göre tedbirini alsa ava giderken avlanırsan ne olacak yada şikayet ederse ne olacak her şeyi bu kadar basit sanmayın yazılanların kaldığı bir ortamdasınız iki kere düşünün

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki iyiliğiniz karşılıksız kalmaz onu da belirteyim ..
    Bence böyle bişeyi hiç söylememiş varsay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)