Dostum bence sakin ol inan pişman olursun herhangi bir şey yaparsan. 8-9 ay önce aşırı sinirli halde evime doğru giderken bi motorbisiklet makas ata ata arkamdan geliyodu aynadan kontrol edip sağa yaklaştım bi sakatlık çıkmasın diye tam önüme kırıp frene asıldı o an ben frene basmasam veya aynayı kontrol etmemiş olsam kesinlikle altımda kalacaktı. Korna çaldım arkasını dönüp el kol yaptı ben daha da sinirlenip yakalayıp durdurdum. O an sinirle arabanın el frenini çekmeden inmişim arabadan araba geri kaçarak kaldırıma tamponu dayayıp durmuş neyse yaptığımdan şuan pişman olsam da uzun soluklu dövdüm en son hatırladığım cumartesi düğünüm var bırak abi demesiydi ( yaşı benden büyüktü muhtemelen ) sinirden gözüm dönmüş kendime geldiğimde yüzü gerçekten kan içindeydi. Özür diledim arabaya bindim elimde inanılmaz ağrı vardı serçe parmağım baş parmagımın boyutunu geçmiş ertesi gün doktor parmagın 2 ayrı yerden kırıldığını söyledi. defalarca alçı uzun süreli doktora gitme gelme sonucuna rağmen parmağım yamuk kaldı ve elimi tam anlamıyla yumruk yapamıyorum. Muhtemelen sağlam beddua yedim ki 1 ay geçmeden park halinde ki aracıma araba çarptı ve pert. Trafikde bende çok gerginim eyvallah diyip geçemiyorum ama o sinir halinde parmağıma bakınca sakinleşiyorum. Bırak Allahından bulsun
Babadan oğula nesil bunlar, çok geçmiş olsun sıkıntılı bı durum
Bak sen buradaki insanları dinle. bu hikayede sana ders olsun. O senin yanında kız arkadaşın varken sana bunu yapacak kadar o.ç işte. Trafikte bunlardan milyonlarca var. Hangi birini adam edeceksin?
Bir gün bende yolda giderken yolun ortasında arabasıyla durmuş telefonla konuşan bir adamla karşılaştım. kornaya bastım ve elimle biraz ileri almasını söyledim. ( Biraz ileri al da bende şu aradan geçim hareketi. Hayal edin işte elimle yapıyorum. ) Camı indirdi ve ''bana niye el kol hareketi yapıyon.'' dedi. ben yine gayet insancıl olarak ileri alması gerektiğini yolun ortasında telefonla konuştuğunu söyledim. Bana el kol hareketi yapma ulan a.... dedi. Bende sinir koptu. Arabadan indim. Ama o inmedi. Ana, bacı, avrat, kısacası sülalemde ne kadar kadın varsa saydırdı ve kaçtı. arkama arabalar birikmişti. Arkasından gelemeyeceğimi çok iyi biliyordu. ama birşeyi hesaba katmadı. sol taraftan gitti ve o taraf akmayan bir trafikti. Plakasını alamadığım için oturduğum sitenin yönetimine gittim. Site sakinleri ( Hepsi babamın yakın arkadaşı ) tesadüf eseri mangal yapıyorlardı ki çoğu da hatrı sayılır güçte iş adamlarıdır. kamera kayıtlarından plakayı alırken onlarda olayı sordular. Onlarda benimle birlikte sinirlendiler ve plakayı o yol üzerinde şirketi olan bir abimiz şirketini aradı. Sonuç? evet adamı bulduk. Şirkete gittiğimizde ''Bana bu adammı küfür etmişti? '' diye tereddüt etmiştim. Ağzıyla burnu yer değiştirmişti resmen. Sonra o kadar pişman olmuştumki '' Keşke yönetime plakasını almaya gitmeseydim. Bende ona küfür etseydim o arabayla ilerlerken olup bitseydi'' demiştim. Haysiyetsiz herif 2 cocuk babası 40 yaşındaki adamdı bana bunu yapan. Çoluğuna çocuğuna acıdım...
Artık kendime söz verdim. Böyle bir durumla karşılaşırsam ki İstanbulda yaşıyorum mutlaka karşılaşacağımdır. Bende küfür eder devam ederim. Ben dersimi aldım.
Onun için boş ver kardeşim. O küfürleri kendine etmiş. Hiç uğraşma. Allahından bulsun de gönder. Canım sağolsun de. Değmez uğraşmaya...
cok gecmis olsun.her zaman derim birinin amaci yoksa boşuna nefes tuketmesin sokarim insan haklarina diyip idam edeceksin boyle tipleri.herkes dedigime gelecek ileride daha kotu gunler bekledigi icin.yalovada bitane kucuk dallama vardi ona buna musallat oluyodu , adamina denk gelmemis hayati boyunca.bigun adamina denk geldi ayagina iki tane mermiyi attilar uslandi zibidi.
Konuyu okuyunca çok sinirlendim. Bütün postları okudum. En sonunda biraz düşündüm de, üzüldüm. Akıl vermek gibi olmasın da adamla oturup konuşmak, aklından geçenleri, ona neler yapmayı istediğini anlatmak zor ama daha iyi olur sanki. Yine de laftan anlamazsa çekip gitmek gerekir belki de. Şüphem yok ama lütfen iyi düşün.
Kardeşim elinden geliyorsa, mümkün ise, öyle bir hale getir ki ben ne yapmışım yaa desin. Birdahakine neresiyle içtiğine dikkat etsin.
Başından geçenleri okurken, içimden geçen buydu, o yüzden önce bunu dedim. Ama şu da var; küçük işten büyük iş çıkar derdi bir büyüğüm ve babam da hep beladan kaç, kaç, kaç, kaçamadığın yerde vurulan değil vuran ol der. E sen şimdi ilk beladan uzak durmuşsun, daha sabır göstermen gereken iki merhalen var![]()
Bu arada; burada yaptığın şu muhabbet dahi taksire, tasarlamaya girer haberin olsun. Dikkatli ol. Sima, isim, plaka bırakma, ne izi bırakırsan bırak.
herkes allaha havale et yazmışta böyle o.nun doğurdukları allaha havale ede ede sokakta salına salına geziyolar dünya umurlarında değil. Nasıl olsa adalette bunlardan yana kimsenin dokunuğu yok zaten , Bunlara dersini vereceksin ki klubesinden çıkarken bile 2 kere düşünsün köpek oğlu köpekler.
Ege modlardan rica et bu konuyu sildir, gençliğin verdiği ateş yerinde tutmuyor yanlış düşünüyorsun daha önce de yazdım bırak Allah'ından bul de yada böyle bir ortamda bunları yazma, Google'a plakayı yazdığında ilk bu konu çıkıyor şimdi sana soruyorum bu pislikler belaya müsait insanlar yolda biriyle yine tartışsa tartıştığı adam çıkarıp vurup kaçta ilk kime giderler bir düşün sadece sen değil site, bilgi verdim diye yazanlar *** altına gidermi gitmezmi bana söyle.
Madem öyle bir soru size .. Birisinden alacağımız var herhangi bir husumet yok tamamen hukuki yollardan haciz edilerek alınacak. Ancak kişinin gerçekten yaşadığı adresi bulmamız gerekiyor. Mahkeme kararları vs herşey mevcut sadece adresi şurası dendikten sonra haciz etmek kaldı. Şahsın nüfus cüzdanına kadar herşey mevcut elimizde. Kendimize ait 2 tane hukuk şirketimiz var. Diğer yollardan çözüp bulup alabilirim ancak büyüklerim karşı bu duruma. Varmı sizde bir çözüm ? Tabiki iyiliğiniz karşılıksız kalmaz onu da belirteyim ..
Yada buraya üye sayısı hiçte az değil onu tanıyan biri bu konudan bahsetse yada okutsa adam ona göre tedbirini alsa ava giderken avlanırsan ne olacak yada şikayet ederse ne olacak her şeyi bu kadar basit sanmayın yazılanların kaldığı bir ortamdasınız iki kere düşünün
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)