User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Yavru golden sahiplendirme

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes sosyalci olmuş vay be gereksiz konusmayın bn bkıcam hastalıgı saglıgı sen gelcn alcan gitcn vay bee komik olmayın herkes işine bksın dgdugumdan beri evde kopegim var ve baktım evlat olup olmadıgı ben bilirim bos konusmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kızımız oğlumuz vs şeklinde hayvanlarını evlatları yerine koyan insanlar zaten bu şekilde bir davranış sergilemezler.
    cok konusma

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    morukçum numaranı pm atsana bana

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sembolik bir fiyat koymuş arkadas bencede çok mantıklı bir yol seçmiş, burda 100-200 dırdırını yapanlara bu genç arkadaşımız silah zoruyla köpeklerini size satmak falan mı istedi biz mi yanlış okuyoruz yorumları, çocuk 500-1000-2000-3000 masraf yapmış halada yapıyor sokağa atmaktansa haftalık 50-100 neyse harcıyor hayvanlara, bir zahmet sende köpek almaya niyetin varsa 100-200 verde bu genç arkadaşımızda rahat rahat hayvanlarına bakmasına yardımcı olu vermiş ol...... sözüm o sürekli tartışma ortamı yaratmaya çalışanlara. Yavrulara maşallah sağlıklı ve sıcak yuvaları olur inşallah.

DB18a2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sembolik bir fiyat koymuş arkadas bencede çok mantıklı bir yol seçmiş, burda 100-200 dırdırını yapanlara bu genç arkadaşımız silah zoruyla köpeklerini size satmak falan mı istedi biz mi yanlış okuyoruz yorumları, çocuk 500-1000-2000-3000 masraf yapmış halada yapıyor sokağa atmaktansa haftalık 50-100 neyse harcıyor hayvanlara, bir zahmet sende köpek almaya niyetin varsa 100-200 verde bu genç arkadaşımızda rahat rahat hayvanlarına bakmasına yardımcı olu vermiş ol...... sözüm o sürekli tartışma ortamı yaratmaya çalışanlara. Yavrulara maşallah sağlıklı ve sıcak yuvaları olur inşallah.
    Sanki zorla satiyorum abi cıkıp bana dese 200 tl veremem kardesim mamani alirim bakicak yerim var bilgiliyim dese 200 tlnin pesine kosmam zaten bu zamana kadar kopeklerime yavrularindan gelen parayla bakmadim sadece biraz daha iyi bi ortam saglarim daha iyi mamalar yediririm kopegime bi sure bana sikinti cikarmasin diye 200 tl gibi bi miktar istedim bende biliyorum gidip 500-600 tlye satmayi alicak adamda cok ama ben yavrularin daha iyi bir yuvaya gitmesini istiyorum abarti fiyatlarda yazmiyorum buraya neden bu kadar tepki gosteriliyo?

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes sosyalci olmuş vay be gereksiz konusmayın bn bkıcam hastalıgı saglıgı sen gelcn alcan gitcn vay bee komik olmayın herkes işine bksın dgdugumdan beri evde kopegim var ve baktım evlat olup olmadıgı ben bilirim bos konusmayın
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok konusma
    Parasız ver beleş ver emeğini sil geç diyen olmadı senin gibi bir çok kişi hayvan sever ve hayvanlar satılmaz sahiplendirilir şeklinde bir laf söylenmiyor umarım iyi yuvalar bulunur sağlıklı yaşarlar. Sadece başlıkla içerik tezat
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edebiyat hocasımı oldunuz başıma başlık konu giriş gelişme başka bir istegin varmı DUnden beri okyurum yazamadım ayıp be siz 100 tl bir gecede cafede yerken biz sokaktaki hayvanı tedavi ettirdik bana bu konuda kimse konuşmasın benim ne kadar köpek konusunda hassas oldugumu cümle alem bilir ki bnde bu siteden köpek aldım 5 sene oldu hala bakıyorum öle kolay degil utanmaıyorsunuz adamsınız 200 tl için 200 karakter yazdınız utanmazlar . Sosyal msj mnyakları hayvn bkmk nedir bilmeyen egoistler siz 1000tl de vrrseniz tırnagını kesip vermem yazık surda party var organizasyon var sıçmaya 200 tl verirsiniz utanmadınız kaç gündür yazmaktan yorum yapacak arasın bni birde bna yapsin da 2 kelimeyle insanlıgından uyandirim

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım neden bu kadar gerginsin?

Belli ki bi yanlış anlaşılma olmuş. Forumda tek hayvan sever sen değilsin. Burda kedisi köpeği için ev, semt hatta şehir değiştiren insanlar var.
    Millete "çok konuşma", "adam mısınız", "bilmem ne oldunuz başıma" "utanmıyor musunuz" diye yardiriyorsun ne gerek var?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin sosyaline ne gerek varsa bnim gerginliğimede o gerek var yazmayın almıcak bkmıcak etmicek yazmasın arkadaşım sosyalinide kendine sakla kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel yavrulardan 5 i duruyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)