User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
87 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: AVM Otoparkında 6 Engelli araç bölümünün birden İşgal edilmesi !

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi niyetli yaklaşıyorum.
    Artık engelli plakası yok, ayrıca engelli araçlarında tertibat olması zorunlu değil. engelli birinin adına standart araç alabiliyoruz (düz vites). buraya kadar hem fikiriz.

Bende engelli yerine bazen parkediyorum ki, zaten tanıyorlar. Abim engelli,yanımdayken parkederim.

kötü niyetli kişilerin günahı boynuna, gerçekten gereksiz yere parkeden insanlar yüzünden engelli aracı gelip yer bulamazsa üzülürüm.

Bence çok sinirlenmeyin

şöyle bir durumda var, araç içindeki sağlam olsa bile araç engelli aracıysa oraya park etme hakkıda var
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık engelli plakası yok, ayrıca engelli araçlarında tertibat olması zorunlu değil. engelli birinin adına standart araç alabiliyoruz (düz vites). buraya kadar hem fikiriz.

Bende engelli yerine bazen parkediyorum ki, zaten tanıyorlar. Abim engelli,yanımdayken parkederim.

kötü niyetli kişilerin günahı boynuna, gerçekten gereksiz yere parkeden insanlar yüzünden engelli aracı gelip yer bulamazsa üzülürüm.

Bence çok sinirlenmeyin
    Haklısınız. Bu olaya dikkat ederek açtım konuyu zaten.

Yine yazıyorum, yanında engelli eşi-akrabası-dostu olanları tenzih ederim.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bence çok sinirlenmeyin

şöyle bir durumda var, araç içindeki sağlam olsa bile araç engelli aracıysa oraya park etme hakkıda var
    Hakki olabilir ama bu isin birde vicdani boyutu var. Benimde aracimda engelli karti var bir arkadasimin verdigi . Sadece o aracimdayken kullanirim. Onun harici gittigim yerde hicbirsekilde normal yer bulamasam ve engelliler icin ayrilmis yerde yer olsa bile asla kullanmam. Insanda ahlak olmali, utanma arlanma olmali .

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslan abi senin plakada işaret vardı diye hatırlıyorum bunu diyenin bir engeli vs yoksa orda onu engelli yapmak lazım pişkinliğin bu kadarı
    Evet benim plakada işaret var
    Adam işaret felan dinlemiyorki beklemekten köpürmüştü yanımda eşim vardı yoksa yapılacak çok şey varda
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende hep denk geliyorum . Yazik gunah insanlari zor durumda birakiyorlar . En son bir bayan surucu onumde park etti uyardi birde bana cemkirdi guvenligi cagiriyorum dedim arabayi kitledi hizli hizli avm ye cikti. Etic degerlerimiz git gide kayboluyor , uzucu.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasın... Çoğunluğu insan olmayan bir millet olduk..

Kendimizden başkasını düşünmüyoruz, yaptığımız şeyin sebep olabileceği şeyleri düşünmüyoruz, bir adım sonramızı planlamıyoruz.. Beyinsiz, yabani, bencil insanlardan oluşan bir topluluk haline geldik..

Ko®ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdaki mesele araçlarda engelli plakası yada engelli mekanızması kontrolü değilki, o araç içinde süren veya yolcu olsun vücudunda yol yürümeyi zorlaştıracak derece kusur olan insanların oraya parketmesidir ?

Bi tane el parmağı kesik olan bi insanda engelli statüsünde olabilir fakat bu geriye parkedip yürüyemeyeceği anlamına gelmez, bu konuda asıl mesele duyarlılık ve düşünce kabiliyeti, kısaca insanlık...

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son yorumları okuduktan sonra millet olarak hangi ara bu kadar yozlaştık dedim..

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir Balçova Migros'un otoparkında eşimle boş yer ararken önümüzde duran lüks bir araçtan oldukça hoş giyimli orta yaşlarda bir bayan indi, engelli park yerinin önündeki levhayı ayağıyla itti ve aracını parketti. Medeniyetin parayla pulla orantılı olmadığının en güzel örneklerindendi bence...
    Biz de bir alt kat otoparkına inip rahatça parkettik.
    Maalesef insanımız sadece para cezasından anlar oldu. Evine 500 TL park cezası gönderilse eminim insanımız daha saygılı* olurlar.

yagizgokmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni açılan akasya avm bu haysiyetsizler yüzünden güzel bir önlem alınmış engelli park yerlerinin önüne otopark kapısı gibi bir şey koymuşlar herhalde girişte güvenlik kart veya kumanda gibi bir şey veriyor

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar düşünmüyor, ordan çıkıp evine giderken ufacık bi kazada kendisinin de aynı duruma gelip, o park yerinin ilerde kendisi için tahsis olabileceğini.. Çok uzak sanıyoruz kendimizi bu ihtimallere. O park yerini, bedenen bi engeli olan vatandaşa ayırmışlar, bu itlikten başka bişey değil, 2 saat park yeri de arasan bırakmayacaksın oraya. İhtiyacı olan adam gelip, senin yerine 2 saat aramamalı. Çünkü o kişi zaten burukluğunu yaşıyor, belki haftada bir gün çıkıp gidiyor avm ye utana sıkıla ( ki hiç gerek yok hepsi bizden daha çok hakediyor çıkıp rahat gezmeyi), milletin yaptığı işe bak. Deliriyorum bunlara hakkaten kan çıkarıcam bigün.

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen yıl Büyükçekmece'de böyle tiplerden birini uyardığım için bir ton iş geldi başıma.Önce tehdit edip olaylar cereyan edince şikayetçiyim polis bey diye bağırırlar.Fazla yüz göz olmamak gerekiyor polisi arayıp çektirmek en sağlıklısı.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen bi de orta yaş, hafif zengin kısım bayanlar var, bi de uyarınca da laf söz ettirmiyolar, güya okumuş aydın bilgili vs ler. Engelli yerine koyuyosun, daha neyin eğitimi, çağdaşlığı, insanlığı.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polisi çağırcan gelcek kesecek 500 tl ceza ondan sonra ıstıyorsa koysun yıne .İlgili polis yaptırım lazım,ama unutmusum burası tr
    Aaa olur mu hic ? Bizim polisimiz ancak niye film var arabada diye sorma yetkisine sahip. Bunlara karisamiyorlar.

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bomboş otoparkta 2 adım az yürümek için sıkış pıkış yerlere park edenlerden ve ya avm otoparkının içinde yol kenarına park edenlerden beklenen davranışlar bunlar. Her salı günü Maltepe carrefourda bu varlıkları görebilirsiniz. Beyincik ile yaşamını sürdürdükleri için onlarda engelli sayılır hor görmeyin.
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende hep denk geliyorum . Yazik gunah insanlari zor durumda birakiyorlar . En son bir bayan surucu onumde park etti uyardi birde bana cemkirdi guvenligi cagiriyorum dedim arabayi kitledi hizli hizli avm ye cikti. Etic degerlerimiz git gide kayboluyor , uzucu.
    Etik kardeşim etic değil ama haklısın mesela etik değerlerimizin ne kadar da kaybolduğunun bir örneği bu da
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben karşılaştığım zaman parkeden arabadan ineni bekliyorum engelli ise yardım edilecek durum varsa ediyorum. Engelli değilse ilk başta uyarıyorum. Daha şimdiye kadar uyardıklarımın hiç biri sana ne demedi. Arabaya binip paşa paşa çektiler. Ha emniyet şeridi ha engelli park yeri aynı şey bence.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada engelli yerine yanaşan birine kızarsanız haklı gibi el kol ,küfür devamını getiriyorlar

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla anadolu yakasında capitolde eskiden gördüğüm bir uygulama vardı güvenlikler 4 adet tekerlekli sehpaha ile gelip yanlış yere park eden araçları sehpahalara koyarak kaldırıyor iterek uygun bir yere çekiyorlardı. Ancak sizinde yazdığınız gibi plakalardan o ibareler kalktığı için şimdi nasıl bir uygulama yapıyorlar bilmiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)