Serkan'da yazmış zaten günü uyduktan sonra geliriz bizde.
Serkan'da yazmış zaten günü uyduktan sonra geliriz bizde.
☻/
/▌
/ \
bende katılabilirim tarih bellliyse
Valla isteyene toplu ısteyene tek tek detaylı foto çekerım sız yeterkı foto ısteyın beleş anasını satimBuluşma yaparsakta gelirim bide buluşmada toplu fotoda çekeriz ama tarıhı hep bırlıkte ayarlamamız lazımki katılım çok olsun bana hergün uyar, çalışanlar işi olanlar yada uzakta olanlar ayarlasın Antalya ıcındekıler herturlu gelır zaten
DR. OWL
herkes tarih ayarlayın haber verin demiş biri ayarlasın şu tarihi zamanı
benim fikrim cumartesi gününden yana saat 14.00 - 19.00 arasında hatta mangal falanda alıyım ben mangalda yakarız![]()
Buluşma fikrini attım ortaya ben uzakta kaldım
Temmuzun ilk haftası sonunda geleceğim ben , denk gelmezse buluşma sağlık olsun![]()
Cumartesi iyi oldu saatide çoğunluğa uydurdukmuydu foto çekımı için baya geniş alan lazım olucak![]()
DR. OWL
Temmuz sonunda Antalyadayım inş Antalyanın güzel manzalarında bi 16 plaka resim çekebilrisek çok sevinirim hem Antalyalı arkadaslarlada tanışmış oluruz
Cumartesı olcak gibi saatide çoğunluğa uydurdukmuydu tamamdır. Bende jazz la gelem az fotosu olsun arabanın![]()
DR. OWL
O zaman çoğunluğu baz alarak cumartesi günü saat 19.00 da başlamak üzere calticak plajı karşısı devasa asfalt bi alan var tam bize göre .Ayrıca herkes etini almak üzere büyük bi mangal getireyim köfte tavuk biseyler yapar yeriz sohbet muhabbet çıkış dada ufaktan gazlariz çoğunluk akşam iş çıkışı gelir diye 19.00 iyi bi saat kafamıza göre de dagiliriz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)