User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
97 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: makas atana hapis cezasi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi olur valla. Bebek koltuğunda evladımla eşimle sakin sakin akan trafikte giderken en sağdan en sol şeride arka tamponumu yalayıp geçen yan aynayı resmen sıyırıp aynı hızla aynı hareketleri millete yapa yapa giden şerefsiz namussuz sözde şöförler için caydırıcı olur inşallah.

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sol şeritte 80 km hızla gidip, önünde 2 km boşluk varken hala yol vermemek için elinden geleni yapanlara ceza yok mu
    aynen katılıyorum
    ÜLKEMİN TOPRAĞINA GÖZ DİKENE KURŞUNDUR TEK SÖZÜM !!!

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bırak makas atmayı direksiyona oturduğunda hapse girmesi gereken insanlar tanıyorum

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bilgim ve görgüm hızın ne olursa olsun arkanda senden hızlı gelen veya senden hızlı gitmek isteyen biri varsa mümkün olan en kısa sürede onun önünü açmayı gerektirir.
    Kanuni boyutunu öne sürüp ben haklıyım ölümüne yol vermem diyebilirsiniz tabiki ama, bence biraz daha çevrenizdeki insanlara saygılı olmayı deneyebilirsiniz.
    Her şey kanunda yazılamaz, düşünme kabiliyeti olan canlılar olarak biraz inisiyatif almaktan çekinmeyin lütfen
    Bu arada hızınız ne olursa olsun yol vermek küçük düşürücü bir şey değil, canını verecekmiş gibi davranan sürücüleri anlayamıyorum.
    +1 katılıyorum
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

eran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neler var neler , yaz yaz bitmez .. İki hafta önce Ankara'dan geliyorum, sağ şerit denildiği gibi sabitlemiş 90'a ben de 130 civarı soldan gidiyorum, yol iki şeritli, önümde araba var aramızda 5 mt mesafe var yok, bi tane accent yapıştı dibime bana çatır çatır sellektör yapıyo, altımda var fabia, önüm dolu sağım dolu, ne bekliyosa benden .. Kör şeytan diyo in kır ağzını burnunu otobanın ortasında .. Sanki önümde araba yok, ben sahil turu yapıyorum, gelmiş sellektör üstüne sellektör yapıyo, zor bela girdim bi araya, aynısını ben ona yaptım arkasına geçip, sırf yaptığının hoş bişey olmadığını anlasın diye .. Hayvanlarla yaşıyoruz, beynini hiç mi kullanmaz bi insan ..
    Insta : Nardohawkeye

Insta : Autolyewax

Hakan-N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yol vermeyenlere ayrı ayar oluyorum, bilinçsizce üst üste defalarca makas atan apaçilere ayrı ayar oluyorum.
    DR.ECU

SAFKAN Le Mans

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu soldan giden otobüs kamyon ve ticarilere ceza yazmadıkları sürece o şeritlere eds koyup onları düzeltmedikçe böyle saçma sapan çözüm aramaya devam edecekler

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neler var neler , yaz yaz bitmez .. İki hafta önce Ankara'dan geliyorum, sağ şerit denildiği gibi sabitlemiş 90'a ben de 130 civarı soldan gidiyorum, yol iki şeritli, önümde araba var aramızda 5 mt mesafe var yok, bi tane accent yapıştı dibime bana çatır çatır sellektör yapıyo, altımda var fabia, önüm dolu sağım dolu, ne bekliyosa benden .. Kör şeytan diyo in kır ağzını burnunu otobanın ortasında .. Sanki önümde araba yok, ben sahil turu yapıyorum, gelmiş sellektör üstüne sellektör yapıyo, zor bela girdim bi araya, aynısını ben ona yaptım arkasına geçip, sırf yaptığının hoş bişey olmadığını anlasın diye .. Hayvanlarla yaşıyoruz, beynini hiç mi kullanmaz bi insan ..
    En gıcık olduğum olay, ben hemen frenliyorum yavaş yavaş gidiyoruz beraber

Almanya'da selektör kullanımı yok, önünüzdeki araba sollamasını bitirene kadar beklemek zorundasın. İnsanın karşısındakine saygısı var

Atmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah orda fabia yerine subi olacak Yalnız şaka maka bi yana işin b...nu çıkaranlar var tamam bizde makas atıyoruz ama kimseyi zorlanın alemi yok sellektör korna filan saçma işler boşluk varsa gececeksin yoksa sıkıştırmanın alemi yok belki öndeki araçtaki adam kalp krizi geçiriyo.Biraz düşünceli olmak lazım diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en güzeli efendilik baktın itin biri bulaşmaya gerek yok.insanlarda kompleks oluşmuş.özellikle ankarada sol şerit insanların tapulu malı.sağ şerit bomboş..
    hızlı giden atın boku seyrek düşer..

RACE WERKS

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işin ucu gözükmüyor. Bakalım zamanla göreceğiz.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İyi ne güzel, kimse E-5'te ve otobanda en sol şeritten giden Metro Class otobüslerini görmesin, ama bu yol vermeyen sığırların sağından geçmek zorunda kalınca cezayı sağından önüne geçene kilitlesinler.

Bunlar, arıza şeridinden gidenleri bitirdiler, sıra şerit değiştirenlere mi geldi.

Daha geçen gün çakarları olan sivil plaka 5 kasa Bmw, arıza şeridinden girdi, ileride polislere denk geldi, polislerde vatandaşla selamlaştılar, herif geçip gitti. Ulan hani çakar yasaktı, hani arıza şeridinden gidene ceza vardı.

P.S: Milletin canına kastı varmışcasına abuk sabuk hareketlerle ona buna makas atarak giden denyolara bende karşıyımda, otobanda en sol şeride oturup 70km/h ile giden sığır için ne yapayım, sellektör koluna koparana kadar sellektör mü yapayım, hoş bu seferde taciz ediyor der. İki ucu boklu değnek.

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet tampon tampona sol şeride doluştuğu için ben hep sağdan gidiyorum.

Gayet düzgün şekilde, hepsinden rahat ve hızlı gidiyorum.

Sol şerit Türkiye için kompleksliler şeridi.
    Belong to beyond of your horizon.

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberlere bakarsaniz emniyet seridi cezasida 700 kusur tl olmustu cam filmide yasal olmustu sozde.. Bu ulkede habercilik anlayisi zaytungun bir tik altinda sadece.. İnsanlarin bu kadar kolay herseye inanmasida ayri

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oytun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haberlere bakarsaniz emniyet seridi cezasida 700 kusur tl olmustu cam filmide yasal olmustu sozde.. Bu ulkede habercilik anlayisi zaytungun bir tik altinda sadece.. İnsanlarin bu kadar kolay herseye inanmasida ayri
    şu anlık bir tasarı, iç işleri bakanlığının onayına sunulacak sonra mecliste onaylanacak vs vs
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neye gore makasi belirleyecekler.Belki o an saga gectim usulca sonra hizlanmak istedim tekrar sola gectim al sana oldumu yumusak makas.Hikaye bu is once duzene soksunlar trafigi soldan 65le gideni videoya cekip gondereyim bende onada duzeni bozmaktan para cezasi kessinler o zaman.

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce haberlerdede cıktı zaten her makas atana ceza gelıcek deıl herkes burdakı makasın ne sekılde oldugunu anlıcak kadar nettekı makasları bılıyor herkes adam gıbı arabasını sursun kımsenın hayatını tehlıkeye atmasın cok matta bırsey yapıyormus gıbı vıdeo cekıp nete koyuyorlar ondan sonra böle kanun ceza cıkıyor bence cıksın cezasıda en agır sekılde olsun kımse kendı egosunu tatmın etcek dıe trafıktelı ınsanların hayatını tehlıkeye atamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilgili haber'e göre vatandaşın çektiği video da delil sayılabilecekmiş. eğer yasalaşırsa tabii ki...

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hapisanalerde yer kalmaz ,, forumlar boşalır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)