Şırnak merkez il jandarmaya düştü usta birliğim ordanda köy karakollarına dağatılacaz. Varmı şırnakta bizden kmse ve nasıl oralar varmı bilgi verebilecek .?
Printable View
Şırnak merkez il jandarmaya düştü usta birliğim ordanda köy karakollarına dağatılacaz. Varmı şırnakta bizden kmse ve nasıl oralar varmı bilgi verebilecek .?
Cep telefonu götürsemmi acaba giderken çünkü ordan alma ihtimalim yok çarşı iznim olmadığı için
Benim tavsiyem götürüm risk almaman çünkü telefon, çok sikinti olur basini ciddi ağritir. Teskerecilerden her türlü içerde de temin edebilirsin. Ben ve bir çok arkadaş öyle yapmıştik.yalniz disardaki fiyatlara göre piyasa brazdaha yuksek oluyor.
Askerlik mi, o da ne ? Yeniliyo mu içiliyo mu :D 93/4 tertipden selamlar.. Hayırlı tezkereler.
Artvin'den selamlar. Il Merkez'den Borçkaya geldik eğitim için belirli bir sayi. Burası çok iyi acemilik olarakta. Atarsa kaç bilmiyorum tutmadım valla :)
Herkese selam, acemiligi yedik yemini ettik, atarsa cok karanlik, Allah sonumuzu hayir etsin
Bingöl il jandarmadan selam akli olan gelmez 67 gunde ogrendigim tek sey amelelik safak cok karanlik Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bu arada doguya gidenler telefon bence goturun ben getirmemistim 1 ay aklimi yedim yalniz yaninizda telefon oldugunu ilk 1 hafta kendiniz bile unutun guzel biyere saklayin.
358. Şubat dönemi gidecek olan varmı aramızdan arkadaşlar ?
357 dönemciydim, manisamerkez acemi- edremit balıkesir usta birliğiydi. Tesim olmadm bedelli başvurdum sanırım iyi yapmışım
Arkadaşlar herkese selamlar Atarsa 96 :) Bu saatten sonra ben mi yapayım diyene odunla girişirim :D
Kıbrısta olup olabileceğim su vs. sıkıntısı olmayan en rahat yerdeyim sanırım.Tabur karargahta S1 yazıcısı oldum. Yazılımcıyım diyince direk oraya aldılar :)
Allah herkese hayırlı teskereler versin.
Ankara Merkez Komutanlığına düşen varsa yardımcı olurum arkadaşlar :) 1994/2 Şafak:106 GTİ herkese hayırlı tezkereler :)
bu sayfalardan bir zamanlar 353 K.D. geçti...
357 K.D Mebs te tatil yaptıktan sonra şimdi sırada Tokat :D Çorum yolundan sevgiler
manisa çarşıdan selamlar
manisanın etrafı dikenli teller gelmeyin bebeler sizide (öperler)
Atarsa 281 :)
Konya il jandarmada yarbay şöförlüğü yaparak yardırıyoruz
komutanım izne çıktığı için zorunlu izine geldim istanbula bu şafakta :)
Maaşallah çok rahatız şartlarımız çok güzel
Askerdeki kral tertip olayınıda anlamamışımdır ak hepimiz kısa veya uzun gidiyoruz aynı yerde yatıyoruz kalkıyoruz aynı şeyi giyip yiyiiyoruz kral tertip nasıl oluyor askerden geleli 5 sene oldu hala kafam da bi cevap bulabilmiş değilim
atarsa 103 gunler gecmiyo
İzindeyim ben de, ptesi dönücem 62 sayıcam :)
atarsa 58 başkada yok:))) kıbrıs buz gıbı beyler bugun deli gibi kar yagdı kar gormemiş bi insan olarak 2 saat nöbet aktı geçti:) herkese hayırlı teskereler
337 kd, etimesgut zırhl birlikler, kimse çekmemiştir bizim kadar :)
sülüsü 17 aralık olanların 1 günlük yol izniyle terhisi hangi tarihte bilen var mı ?
kastamonuda acemi yapıp sinoba geçen varmı jandarma olarak?
Atarsa vilayet atmazsa cinayet! Şafak:81 herkese selam.
Atarsa 39 ,bitiriyoruz devreler. :)
uzunköprüden selamlar şafak : 74
atarsa 59 beyler
Adam mi kestinuz be benim 15 kaldı onunda 10 günü hava degisimi :D
60 i yiyiyoruz 357B olarak dayanin yoldaslar :)
Atarsa 59 gerisine yokuz :)
Atarsa 203
Konyadan selam
Arabayla yardırmaya devam :D
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...1361a17ef064d5
https://scontent-cdg.xx.fbcdn.net/hp...5b&oe=55A5FE19
Manisadan selam Ş=17
Vay be 337 gittik geldik, 20 devre yemişiz ardımız da..daha dün nöbetten gelmiş gibiyim
Şafak 17, balıkesir çarşıdan selamlar :P
Torun tombalak heheytt :D
benim biteli 20 gün oldu 357kd hadi daaa
İyi yedik ama askerliği ha şuraya ilk yazdığım günü hatırlıyorum :)
Artvin'den selamlar hehehehe :)