sabah 10 gibi açıklanır tahminimce, ama yoğunluktan ancak öğlen öğrenebilirsiniz. Ben gideceğim yeri öğlen 4te anca öğrenebilmiştim![]()
sabah 10 gibi açıklanır tahminimce, ama yoğunluktan ancak öğlen öğrenebilirsiniz. Ben gideceğim yeri öğlen 4te anca öğrenebilmiştim![]()
Hayirlisi olsun beyler, bu gitme kararini almak bile bambaska bir adamlik. Konuya denk geldim, zamanin ne cabuk gectigini anladim, ama disardayken kuruyorum bu cumleyi
Soyle bir gercek kesinlikle var; Askerde gecen zaman akis hizi sivil hayattaki zaman akis hizindan 4-5 kat yavas.Bu goreceli gelebilir ama askerde anlayacaksiniz. Yani demek istedigim orda gunlerin yavas gecmesine simdiden kendinizi alistirin. 1 gun un bile 1 hafta gibi gececegi gunler bol bol olacak. Yani askerlik yapan bir adama zaman cabuk geciyor dert ertme derken adama nasil kufur gibi geldiginii askerde anlayacaksin![]()
Askerlik insan hayatindaki en degisik tecrube. Mutlaka yasamak lazim.
-20 derecede nobet tutarken yasadigin aksiyonlar yeri geliyor sivil hayatta isine yariyor.
Askerden baska biyerde goremeyeceginiz, bu gune kadar gormediginiz en degisik insanlari gormeye onlarla yasamaya simdiden hazir olun![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
beyler muhakkak e devlet uygulaması ındırın telefonlarınza ben bilgisayardan akşama kadar öğrenememiştim
What Goes Around,Goes Around
ben tam takım hazırım herşey hazır cep telefonumdada kurulu bilgisayarlarda açık mermi gibi hepsi sadece sıkıntıdan patlayacam az kaldı
Tekrar yazayim arada kaynamasin.
Giderken mutlaka kaliteli bir tras bicagi ve jel kopuk goturun.
Silikon jel taban ve termal icligi de unutmayin. Kullaninca yuzyilin icadi gibi bakacaksiniz bunlara![]()
Abilerim kardeşlerim birşey soracağım arkadaşım tam anlamamış şimdi beni aradı bende anlamadım![]()
Erler ve Yedek Subay adayları için sekmesinde Er'e basınca birşey cıkmıyormus kaydınız bulunmamaktadır gibi birşey yazıyormuş. Yedek Subay'a tıklayıncada yarını gösteriyormuş.
Şimdi yani uzun dönem mi çıkmış oluyor![]()
Hayır ER kısmı 12 Ay ER olarak askerlik yapanlar için onların sonuçları zaten 14 Ekimde açıklandı.
Yedek subay kısmı yarın açıklanacak.Yedek subay demesi uzun dönem demek değil.Sınıflandırma sonucu yarın belli olacak.Çünkü her üniversite mezunu Yedek Subay aday adayıdır.Sınıflandırmada Astek mi Kısa dönem mi olduğu çıkar.
kısa dönemler de yedek subay adayıdır. oradaki er lisans mezunu olmayan askerler için kullanılmakta.
gece 12 den sonra açıklanıcak diye bir duyum geldi beyler
hahah yahu aöf konusunda sınavların açıklanmasını beklediğimiz arkadaşlarla şimdi yerlerimizin açıklanmasını bekliyoruz, ister misiniz aynı yere düşelim![]()
diyemedim ya la
Şimdiden hepimize hayırlı olsun. Bilmiyorum benim gibi 2.üniversite okuyan var mı aramızda ama sorayım yinede. Şimdi aöf'de sınav yeri değişikliği için en geç bu ayın 17'sine kadar başvurmamız gerkeiyordu ama askerlik yeri belli olmadığı için bişey yapamadık. Aöf'den çözebilir miyiz acab yer belli olduktan sonra? Yoksa seve seve geleceğiz Antalya'ya geriye![]()
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)