11-12 gibi netleşir huzura ereriz inşallah :)
Printable View
11-12 gibi netleşir huzura ereriz inşallah :)
vala yarına kaldı gibi. :(
Uyunur ya, uyanınca belli olmuş olur temiz :D
Sanirim sabah mesai saatinde aciklanaK
hakkaten şimdi kim sistemi aktifleştircek bu saatte.
Sahislar 3. Ruyasina falan goruyodur biz burda stress yasiyoruz uyumayami calissak zaman cabuk gecer
5,5 ay hapis hayatı var ne fark eder yer vurun kafayı yatın :D
Yararı olur,
https://eksisozluk.com/entry/46536401
Sabah aciklancak gibi geliyor ama gecen sene arkadismla konustum onun gece 3 de aciklanmis
Kısa dönemde bugün mü açıklanıyor ? Kısa dönem 27nde belli olacak falan dediler daha demin. Ve yedek subay tarafından bakılmayacak mı ?
Biz 4 arkadaş aynı anda gidiyoruz skypeları açtık oyun oynuyoruz :D Başka türlü bu stresi zor atarız.
Subeden verdikleri kagitta 27 si diyo ama herkes 24 ü dio hayirlisi ya
Ne hapis hayatı abi ya gitmeden için kararmış senin :D
Yapılması gerekenler eksisozluk güzel yazılmış harbiden, az çok bazı şeyleri netleştiriyor insan.
Ekşi sözlükte yazanlar güzelmiş evet
İçinizi karartmayın iyi yada kötü yüksek moral ile gitmemiz gerekiyor az kaldı sabaha :) Sayılı zaman çabuk geçer
techturkey 94/4 tertip vay anam vay
beyler casionun şu meshur saatini almayın ne gece nobette nede kalktın saate bakim desen kıytırık ısıgı gostermiyor 40 takla atarsınız görücem diye benim gibi:)
ayrıca su gordumu patates olur. askeri malzemecide yada birlignizde safak matikli cin işi canavar saatler var ne su ne bişey banamısın demiyor mis gibi komple ısıklı ekranı var 15-20 lira verin kafanız rahat olsun. ordaki (telefon sokarsınız sokmassınız onun dısında) tek teknolojik aletiniz en cok bakıcagnız şey saat olcak cünkü ;)
ahanda budur
http://www.liderticaret.com.tr/pictu...ak_saati_2.jpg
eksideki konuyada baktım detaylıca yazarım istiyosanız ordakiyle paralel
buyrun torunlarım :cool:
en başta kendinize 1 yada 2 tane faber castell'in asestat kalemi alın (M yada L olsun S cok ufak kalıyor) kıyafetleriniz gözükmeyen her yerine içlerine adınızı yazın katiyen cıkmıyor silinmiyor
1- madde kesin dogru gidin lcw defacto vs.ye ucuz 1 kot ve kazak tshirt alın cıkın calınırsa iciniz yanmasın kesin botla gidin ısındıkca evden yeni kıyafet yada normal ayakkabı kargolatırsınız.
2-pijama götürmeyin direk esofman takımı alın cokta kalın olmasada olur cunku askeriyenin yorganın esek gibi kalın ve hayvan gibi büyük etrafınızda 2 tur doner oyle hesap edin sarılır ipek bocegi gibi olursunuz isterseniz. seste uyuyamayan kesin kulak tıpacı alsın melek gibi uyursunuz. yastıga tshir gecirmek mantıklı yıkansada sarı lekeli kılıflar cıkabiliyor ihtimal dahilinde.
3- mach 3 ün kullan atları var permatik falan salca olmayın talan edersiniz yüzünüzü
4-sac sampuan alın normal boy goturun zaten haftada 1 maks 2 yıkancaksınız vucudada onla girersiniz tuvalet kagıdı almayın 10'lu selpak ceplerden alın(bir tanesin hep yanınızda olsn acil durumda pecete aranmayın/ selpak mentollu almayan poponuz yana yiner tecrubeye sabit :D) yine 5li ıslak mendil alın cebe koymalık (bununda 1 tanesi hep cepte olsn) 1 tanede büyük alın kogusa gelince el yüz temizliği için
5-gittiginiz zaman gosterirler. carsafı iki koseden oturutp dugum atın sonra yatagı ortadan ikiye katlayıp üstüne binin ver kalan kısmlarda aynısını yapın carsafa koselerden dügüm atın bıraktıgnıza dümdüz olur ugrasmassınız. basta sacma gelebilir ama cozersiniz gidince
6- tamamen aynı kirli temiz torbalarını siktir edin orda alıcaksınız zaten :) içinde aldıgnız corabın %5-10 bile naylon karısmıs olmasın ayagınız yanar adım atamassınız kalın kaymıycak coraplar secin acemilkte pat pat yürürken kayıp toplanıyor yoksa
7-terlik taştan hallice dandirikten bişiy alın parmak arasıda giyen coktu ama almayın derim farklı bişiy olsun karısmasın
8-koctas vs.de var asma kilit almayın kırarlar sifreli ve ucu celik telli alın sittin sene acamazlar ve botun deliklerinde tutun istedigniz yerden gecirirsiniz sakın botun arkasındaki tutcaklardan gecirmeyin keser alırlar :)
http://cdn.koctas.com.tr/product/360x360/1000076034.jpg
9-botun icindeki tabanın altında bir taban daha var onu direk sökün atın taş gibidir ayagın agzına sıcar onun yerine keceyı yapıstırın üstüne ayakkabının kendi tabanını geri koyun üstünede beni silikon acaip rahatsız etti böle süngerli gibi güzel tabanlıklar var kantinde gorursunuz onlardan alın
10-havlu alın koyu renk ve büyük olsun onların verdigi havlu cook patates ve okdr büyük degilayak siliyodm onla kafanızda ztn sac yok hemen kuruyor iki silmeyle
11-12-13 aynen . 14 kitap sayısı sorun degil 1-2 tane alın
15- yarabandı hiç kullanmadm
16-yı üstte yazdım
17- ilac yasak ama caktırmadan biyerinze agrı kesici sokun 2-3 tane
18-boyun cüzdanı alın yada kantinden alırsınız ben hep yastıgın içinde uyudum ole calan eden yoktu boynda rahatsız ediyodu beni acaip
19-para kart+kredi kartı alın ehliyetinizi asla goturmeyin olurda evci falan cıkarsanız(atıyorm tekirdagda cıktınız istabula kacarsınız ehliyeti gosterirsiniz olası bir durumda)
20- aynen gitmeden sacı sakalı kestirin gidin orda amele gibi sıra beklersiniz
21- basta riske atmayın gidince ortamı süzersiniz ona göre hal hareketle cozersiniz heleki kapıda x-ray falan yoksa şu büyük ıslak mendil kutularının üstten bir kısmını cıkartıp telefonu araya sokup üstünü geri kapatıyodum cıkarttıgım mendillerle yanınada normal mendil deorant falan alıyodm dikkat cekmiyodu bu yolla heralde 6-7 kere sokup cıkardım iceri telefonu
onun dısında telekom aile kart alın ev telefonuna baglı faturası oraya yansır rahat rahat ararsınız. bunun yanında birazda normal konturlu alın bazen aile kart sacmalayabiliyor.
22- keyfinize kalmıs ne başta ne sonda olun orta karar takılın.
egitimde anlarsınız istikamet solunuz der kostuturusnz sapık gibi sonra istikamet sagınız geriye bi dondurur hop en arkada kalırsınız ortada olun napın ne edin :D
24-yazıcı olabilirseniz el yüz tip düzgünse zor yanı kolay yanı var artık ordakilerden anlıcaksınız konusarak
25-yemin toreninize kadar kafa rahat olur sonra dikkat edin carpmasınlar koldaki rütbeler cok onemli degilde omuzdaki rütbeleri aman diyim es gecmeyin selamı sabahı :)
uzun oldu galiba :D ama ekleme yapim led fener alın nobete gidip gelirken lazım olcak (acemiden sonra)
tükenmez kalem alın (kırmızı siyah mavi) hayatında doldurmadıgınız evrakı doldurcaksınız ilk 5-10 gün
en onemli 10 yada 15 er tshirt don ve corap alın sonrasını aileniz vs yemin torenine gelince devamını getirir solersiniz
ben bittikce annemden istedim (üstte yazdım)düzgün corap vs yok diye annem bittikce kargo yapıyodu gidip alıyodum carsı izinlerinde cıkamasam bir arkadasım alıyordu
Evet beyler günaydın herkese bi kaç saate patlıycaz :D
Koğuşşş kaaaallllkkkkkk :D