bendede 27 yazıyor kağıtta ama ASAL 24 diyor askeriye belli olmaz ne olacağı :)
Aralık dönemi çıkanlar Denizci ve Havacılar olacak kasım ilk celpler karacı :) zaman daralıyo daraldıkca afakanlar basıyor :D
Printable View
bendede 27 yazıyor kağıtta ama ASAL 24 diyor askeriye belli olmaz ne olacağı :)
Aralık dönemi çıkanlar Denizci ve Havacılar olacak kasım ilk celpler karacı :) zaman daralıyo daraldıkca afakanlar basıyor :D
bana kasımda gıtceksın dedıler askerlık subesınde :)karacımıyım ben sımdı yanı :D
kasım dönemin oluyor hangi tarih olduğu belli değil şansına ne çıkarsa hava deniz çıkarsa aralıkta teslim olucaksın.Yok kara çıkarsa kasımda teslim olucaksın buda 24 Ekimde belli olucak işte :)
ya varya şurda birbirimizi gazlıyoz yeminle. yapmayın abi :D
Buraya girip okumasam stress sıfır buraya bi giriyom kalbimin atışı değişiyo. :)
Herkese hayırlı teskereler olsun beyler sayılı gün.
snn polatlıymış yakışıklı :D
ora nere la ? :)
az önce arkadaşın kamuflajları giydim botları filan alıştırmam lazımdı kendimi bi acayip oldum ya
allah sabır versın 354 gitmiştim bende temmuz sonu geldim herkesın yolu bahtı açık olsun kırklarelı Lüleburgaz pamir dora kışlalarına düşenler çıkarsa yardımcı olurum
muayene oldukdan sonra bi yere başvuru yapılıyormuydu bu sevk işlemi ne oluyor acaba bilgisi olan varmı ?
muayne olduktan sonra karar aldırman gerekiyor ki asker adayı olabilesin sevkten kasıt o :)
valla bende heyecanlanıyorum :D heyecandan ziyade içimde burkuluyor ne olduğunu bilmediğimiz,ne yapacağımızı bilmediğimiz bi yere gidiyoruz sonuçta umarım aramızdan aynı yere düşeceklerimiz çıkar :)
kardeşim de gidecek 357 olarak.. ikamet ve nüfus kayıt çorlu, bakalım benim gibi Ankaraya düşebilecek mi
http://www.asal.msb.gov.tr/
14 ekim olmuş son duyuruda
kısa dönemlerin değişmemiş anladığım kadarıyla
14 Ekim Uzun Dönem ER statüsünde ki askerlerimizin açıklanma tarihi
Torunlar gelin artık ;) şafak 108 bornovaya düşen mesaj atabilir
14 ekim miii yani 2 gün sonra uzun dönemlerin nereye gideceği bellimi olacak vay anasını arkadaş
Arkadaslar tecil bozucam bende kisa donem gidicem.suan tecilimi bozsam subata yetisirmiyim.birde tecil bozmak icin neler gerekiyo yazarmisiniz??
BİR AYLIK TEMEL EĞİTİME TABİ TUTULACAK YEDEK SUBAY ADAY ADAYLARI 27-31 EKİM 2014
TARİHLERİ ARASINDA, İKİ BUÇUK AYLIK TEMEL EĞİTİME TABİ TUTULACAK YEDEK SUBAY ADAYLARI
10-14 KASIM 2014 TARİHLERİ ARASINDA TERTİP EDİLDİKLERİ SINIF OKULLARINA ,
KISA DÖNEM ERBAŞ/ER STATÜSÜNE AYRILANLARIN BİRİNCİ GRUBU 03-07 KASIM 2014, İKİNCİ
GRUBU İSE 17-19 ARALIK 2014 TARİHLERİ ARASI SEVK EDİLECEKTİR.
Bir aylık eğitim yapan yedek subay aday adayları ile kısa dönem er erbaş arasındaki fark nedir?
2,5 ay eğitim yapanlar 12 ay yedek subay oluyor sanırım ama..