sende bızımlesın hocam :D hayırlısı olsun :D
Printable View
doğuya düşen arkadaşlar canınız sıkılmasın kötümser hiç bir şey düşünmeyin inanın orda askerlik daha rahat geçiyor soğuk olur falan ama emin olun rahattır ben vanda yaptım askerliğimi doğuya gidecek olanlar vana uçakla gitsinler otobüsle ktm merkezlerine dahil olursunuz perişan etmeyin yollarda kendinizi.
Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
Esas Birliği39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 14 ÜNCÜ MKNZ.P.A. TNK.TB. KIŞLA HİZ.TK / GİRNE / GİRNE
varmı benle aynı yerde olan acaba tanışalım şimdiden :) bu arada hepimize hayırlı olsun umarım çabuk gelir geçer
Amasya 8-9 etti galiba bi grup kuralım arkadaşlar :)
Samsun il jandarma komutanlığı yok herhalde hiç acemilikte ve usta birliğinde aynı yerde kalmak iyimidir kötümüdür öğreneceğiz :)
bu kısaltmalardan anlayan varmı arkadaşlar?:D neyiz neciyiz hala çözemedim:D
Magosa yok mu başka Magosa :) 4 kişiyiz grup kurduk Magosa varsa beni eklesin 505 521 4838
Acemi ve Usta birliği İL J.K.LIĞI/KARAMAN hepimizin yolu açık olsun
Hiç yok mu la Balıkesir?
Bir arkadaşımın eğitim birliği kütahya yazıyor esas birlik boş bu ne demek oluyor esas birlik belli değilmi şimdi?
gidince ögrenicen hepsini :D
acemin: 15.piyade eğitim tugay 12inci piyade egitim alayı
ustan: mekanize piyade tümeni 50ince mekanize piyada alay karargah ve karargah takımı gibi acaip bir tercümesi var :D detaya takılma 50. mekanize de geç :D
mesela buda
[QUOTE=camsemih;7646277]Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
Esas Birliği39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 14 ÜNCÜ MKNZ.P.A. TNK.TB. KIŞLA HİZ.TK / GİRNE / GİRNE
acemi: vlkn07 senle aynı
usta: 39. mekanize piyade tümeni 14üncü mekanize piyade alayı tank taburu kışla hizmet takımı
Acemı birliğim Manisa merkez , usta Birliğim İzmir Narlıdere. Aralığa vermişler benide
şimdi bu sınıf muhabbeti var ikmal benim sınıf daha önceden gitmiş abilerimiz kardeşlerimiz nedir ne değildir bu ikmal ?
Hakkari il jandarmalar hiç canınız sıkılmasın rahat bi askerlik sizi bekliyor.merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.