Biz bu kadroyla gidersek acemilik o kadarda acemilik olmaz herhalde Amasya' da hahah :D
Şimdi pm atıyorum herkese telefon numaramı, grup kurayım ordan konuşalım yabancılık çekmeyiz orda.
Printable View
Biz bu kadroyla gidersek acemilik o kadarda acemilik olmaz herhalde Amasya' da hahah :D
Şimdi pm atıyorum herkese telefon numaramı, grup kurayım ordan konuşalım yabancılık çekmeyiz orda.
Eğitim BirliğiKASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONU
Esas BirliğiİL J.K.LIĞI/DİYARBAKIR / DİYARBAKIR / DİYARBAKIR
Celp Grubu:2
asal'dan işlemi tamamlamaya gerek var mı, sadece ilk sayfanın çıktısını almak yeterli mi?
bu sefer acayip jandarma cikmis yaw sanslisiniz valla :)
acemi :15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
usta:2 NCİ KOR. 102 NCİ TOP.A. 3ÜNCÜ TOP.TB.2 NCİ 155/52 MM.LİK K/M.OB.BT.(FIRTINA)/EDİRNE UZUNKÖPRÜ
teslim aralık :)
[QUOTE=Berkan;7646338]gidince ögrenicen hepsini :D
acemin: 15.piyade eğitim tugay 12inci piyade egitim alayı
ustan: mekanize piyade tümeni 50ince mekanize piyada alay karargah ve karargah takımı gibi acaip bir tercümesi var :D detaya takılma 50. mekanize de geç :D
mesela buda
saol abı aynen gidince anlarız artık:D
ulan Ankara Mamak yok mu MEBS e düştük tam yeri :D Usta Tokatttt Merkez :D
pazartesi askerlik şubesine gidin evrakları alın yol parasıda veriyorlar hazırlıklarınızı yapın teslim olana kadar gezin tozun işte :D
ya thy yolları ucaklarında askerlere ucak bıletlerı ucretsızmıs dıye haberler var nette fakat thy yıarıyorum oyle bırsey yok dıyor bılgısı olan varmı arkadaslar?
Mebs. Okl. Ve merk. Egt. K.ligi
Mamak/ ankara
28.mknz. P.tug. (Baris gucu) 3.mknz. P.tb. 1.mknz.p. Bl. (Zma)
Mamak/ankara
Ankaraya giden kac kisiyiz?
Hatay yyokmu ya serinyol
edevletten asal sevk işlemlerini tamamlayalım mı yoksa şubeden mi yapsak daha iyi olur