31 temmuz tecil finish :D Ağustos ilk hafta gideceğim. İnş. kasıma yetişir sıkıldım işten kafaya reset atmam lazım :D
Printable View
31 temmuz tecil finish :D Ağustos ilk hafta gideceğim. İnş. kasıma yetişir sıkıldım işten kafaya reset atmam lazım :D
bende tecili bozmaya gideceğim bir kaç güne nasip kasım'a inşallah
bı hortt cekıyım :) evet beyler kaldı 3 ayımız nasıl degerlendırıceksınız bu 3 ayı :)
2 yıl okudum şuanda aöf işletme 3. sınıf.Tecil bozdum. Nasipse Kasımda bende askerim.
Sivas'a düşen varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.
tek ders sınavının sonucunu ve menzuniyet belgesi almayı bekliyom şuan ondan sonra bakıcam tecil işlerine :D garantiye alalım kendimizi :D
11 ağustosda başvursam yer yok seneye gidiceksiniz deme ihtimalleri nedir?
Hangi askerlik şubesi daha rahat iş görüyor oraya gidelim :D
Birazdan cikiyorum tecil bozmaya :(
basvurunun son günü var yok daha neler dolmuşmu bu doluncamı kalkıcak?
. askeriye bilmiyomu aralık doneminin yogun oldugunu sallar sallar durur bir sonraki doneme yada her celp döneminde eşit sayıda askerin gönderir öylede bir dünya yok.
Kardeş askeriyedeki memurun söylediği bu kendi hayal ürünüm değil yani. Hatta daha detaylı söyleyeyim , Kasım celbi kısa dönemlerin en yoğun olduğu dönem , önceki senelerde başvuru tarihinin son günlerinde gelenleri bir sonraki celbe aktardığımız oldu bu yüzden son güne bırakmayın işinizi diye özellikle belirtti.
Mesaj editlenmiyor herhalde burdan devam edeyim. Hatta ilk muayenemi 2006 da olmuştum onu varsayıp şimdi muayene yapmadılar. Bende bunu özellikle sordum , ozamandan şimdiye kadar bir problemin oluştuysa 1-30 Eylül arasında gelip bildirmen lazım ama Eylül'ün ilk haftası gel oda yetişmeyebilir sıkıntı yaşarsın diye konuştu.
bana acaip sacma geliyor son günlerde yogunluk felaket diz boyu oldugu için millet yıgılmasın diye söylemiş gibi geliyor. ciddi izdiham oluyo çünkü.
son gün son mesai saatine kadar seni almak zorunda. ben gittim aralıkta gitmek istiyorm agzını bile acmadı görevli tmm verdi elime kagıtları :)