aradım şimdi şubeyi 2.gruplar 3 kasımdan sonra alabilecekmiş sevk belgesini ve yol bedeli
Printable View
Amasya boru gibi soğukmuş. Her gideni hasta eden yer diyolar. 28 gün de 3 kere sular akmış filan. Allahım nasıl yere düştük bilmiyorum :D Facebook sayfasına bakıyorum playstation filan var içerde galiba. Bide en ünlü şeyi milan eğitim bölüğüymüş :D
Lüleburgaz ustaya giden yok mu başka topçu yahu?
acemisi kastamonuda olanlar umarım 4.bölüğe düşmezler sıcak su yok duş almaya başka bölüklere gidiliyor.kastamonuya gidecek olan varsa merak ettikleri soruları cevaplayabilirim
Bi mehmet uzman iyi adamdı, gerisi sürekli ezmeye çalışırdı, 2. Bölüge düşersen astsubayı bi dert, uzmanı ayrı dert. Ben 2. Gün artık burda doğdum diye dusunuyordum. Bu arada 2 gün içme suyu yoktu musluktan içmeyin ne olur ne olmaz diyorlardı.
Usta birliğine ne zaman gidiyorsunuz?
diyarbakır hakkında bilgisi olan varmı ? internette türkiyenin her yeri kebap askerlik yazıyo ama adı üstünde işte diyarbakır jandarma :)
aklıma gelmişken giderken olips şeker ve supradyn alın.
Yemin töreni provalarında %90 hasta olacaksınız, koğuşlardaki toz yüzünden boğazlarınız tariş olacak. Buna hazırlıklı gidin bence.
Arkadaslar hatay serinyol jandarma hakkında bişey bilen yokmu yaa acemiliği kaç gün sürüyor komutanlar nasıl eğitimler nasıl
Bizi kol gibi bi acemilik bekliyo diyosunuz yani :D
Bi mehmet uzman iyi adamdı, gerisi sürekli ezmeye çalışırdı, 2. Bölüge düşersen astsubayı bi dert, uzmanı ayrı dert. Ben 2. Gün artık burda doğdum diye dusunuyordum. Bu arada 2 gün içme suyu yoktu musluktan içmeyin ne olur ne olmaz diyorlardı.
Usta birliğine ne zaman gidiyorsunuz?
çömezler usta birliğine ne zaman geliyorsunuz