Beyler ben alışveriş yapmadım hala 1 hafta kaldı. Cumartesi halledeyim diyorum ıstanbul da tavsiye edeceğiniz ucuz malzeme satan yer var mi bildiğiniz 30-40 tane don alak iclik falan
Printable View
Beyler ben alışveriş yapmadım hala 1 hafta kaldı. Cumartesi halledeyim diyorum ıstanbul da tavsiye edeceğiniz ucuz malzeme satan yer var mi bildiğiniz 30-40 tane don alak iclik falan
Hepinize hayırlı teskereler bu arada beyler.. Su gibi gidip gelin.. ne mutlu ki vatan için göreve gidebiliyorsunuz. Dedeniz 319 kd. :)
karamana cıkan yok mu aralık için
Abi hangi pasaj tam olarak biliyomusun ya da yanında kıyısında ne vardı
353kd olarak hayırlı teskereler dilerim geçen sene aynı zamanda bende gittim heycanınızı çok iyi anlıyorum,en güzel zamanda gidip en güzel zamanda dönüyor olacaksınız allah kolaylık versin
Acemide bi avantaj olmuyor, sonuçta herkes kısa dönem. usta birliğinde avantajın oluyor. Tabi usta birliğinde yaptığın yerede bağlı, biz gelmeden takım komutanı bölüğü uyarmış iş yaptırmayacaksiniz diye ne koğuş temizledik ne başka birşey. Sadece küçük bi mıntıka alanımız var sabah 5 dk orayı topluyoruz, başka boluklerde su çeken kısa dönem bile var. Usta birliği sıkıntılı yer olan varsa yazıcı olmasın, sabah 8'de yazaneye iniyorum 10-11'e kadar dosyalarla uğraştığım oluyo
Arkadaşlar benimde eğitim birliği; 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 4 ÜNCÜ P.EĞT.TB. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA esas birliğim ise; 39 UNCU MKNZ.P.TUG. 2 NCİ HD.A. 1 İNCİ HD.TB. 1 İNCİ HD.BL. / HATAY HASSA / HATAY
Hatay'da yapmış olan abilerimiz var ise tavsiyelerini dinlemek isterim. Herkese hayırlı teskereler.
Merhabalar. Acemiliğim hatayserinyol jandarma. İlk askerlik şubesine gidip orada boy ve kilom ölçüldüğünde tam sınırda kaldım ve bi sorun çıkmadan askerliğe el verişli bulundum. Yaklaşık 3 ay önce yapmıştm başvurumu ve boyum 1.72 kilom ise 100 idi. Fakat 3 ay içinde kilo almışım anlamadan ve bugun baktığmda 108 kiloydum ve çarşamba günü birliğime teslim oluyorum. Acaba bu boy kilo oranı bana sıkıntı çıkartırmı ? Çıkartırsane gibi bir yaptırım uygularlar ? Yeni sisteme göre 1 ay hava değişimimi verirler yoksa bu şekilde kabul ederlermi. Ayrıca yine yeni sisteme göre bu hava değişikliği şafağımdan düşermi. Kısaca bu durum ile ilgili nasıl bi sonuca bağlarlar sizlerden bilgi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
hava değişimi verirler mi bilmiyorum fakat. yeni düzenlemede kısa dönemlerin 15 güne kadarlık hava değişimi askerlik sürenden sayılıyor. kalan 15 gün sayılmaz.
kısa dönem manisa merkez usta birliğim izmir narlıdere olacak aralık 17-19 sevk tarihim
Vay arkadaş 1 tane bile Mardin yok usta birligi etrafımda ve burda. Bilen duyan var mı hiç kısa dönem?
acemeliktede usta birliğinde de aynı yerdeyiz.
@emreates @yyk aynı yerdeyiz 3 muzde