Beyler başlangıç 17 Aralık bitiş 19 Aralık diyor 19 undamı teslim ollmalıyım
Printable View
Beyler başlangıç 17 Aralık bitiş 19 Aralık diyor 19 undamı teslim ollmalıyım
Peki 19 U yazıyor 18 inde teslim olsam 1 gün erken teskere alırmıyım
17 Aralık sevk tarihiniz devlet size 2 gün yol hakkı veriyor. İsterseniz 17 aralık ta katılın birliğe yine aynı gün çıkarsınız. Benim tavsiyem 19 aralık sabahı 08:00 civarlarında giriş yaparsanız akşama kadar kayıt işlerinizi halleder gece de istirahat edersiniz.
arkadaşlar acil bilgi lazım !!
'' or-kor muhafız ve tören birliği mamak/ankara '' beyler burası nereye bağlıdır, nerededir detaylı bilgi bir türlü bulamadım. akrabamı bırakıcam acil bilgi lazım.
Günler giderek daralıyor .hazırlıklara başlayan var mı
Batan 9 :) 18 aralık sabahı 06.40 uçağıyla Trabzon, ordan Artvine gidiyorum bende. Kız arkadaşımın annesi sağolasun almış birşeyler, içlik cüzdan ağız bakım suyu vs.
Sormak istediğim benimde ağzımda tel var, sıkıntı olur acaba 5.5-6 ay?
Bedelli mi yapsam diye düşünüyorum
Sülüs alsanız dahi, tecil hakkınız varsa kullanabiliyorsunuz. Prosedür biraz uzun lakin.
Bedelli yapmayı düşünenlerin aklında olsun.
Bende 18 sabah 8:30 aldım izmire oradan Manisa'ya gececeğim daha hiç bir şey almadım sac sakal bir brine karıştı hiç asker moduna giremedim :).
Zamanında bende tel taktım 2,5 sene sorun olmaz bence ama sen yinele arada diş kontrolum var teldeğişmesi gerek. Diye izinde alabilirsin :)
19 unda Manisa'ya teslim oluyorum. Emre ateş kardesım senle aynı yerdeydik herhalde. Tel olmayacak yanımızda instagram kullanıyorsan beni ekle nickim aynı. En azından tanırız birbirimizi orda.
Ben ızmir uçak biletimi 19u 11.20 ye aldim ordan direk manisaya birakicaklar beni
Yogi instagram kullanıyorsan ekle kardeşim sende. Simadan tanırız en azından
bende 19 unda manisaya teslim oluyorum ama hiç bir sosyal hesabım yok :)
benımde aynen instagram filan yok
ptt den yol parasını aldınız mı millet daha nasip olmadı ptt ye gitmek