hahahaha lan niye öyle diyosun :)
mehmet efe ve özkandan uzak dur kanka gerisi rahat geçer
revirci enesi bul slmımı söyle bol bol istirahat yazsın sana :)
usta birliğim konya il jandarmaya düştü beyler
var mı konya :D
Printable View
Varmi bingölde askerlik yapmis olab
Varmi bingölde askerlik yapmis olan kendi yada eşi dostu.
Soforluk secme direk dogu dediler inanmadim simdi basimi taslara vuruyorum :)
ben hatay serinyolda yaptım acemiliğimi daha dün yemin edip geldim
bölük olarak %100 doğuya düşeceği söylendi
şöför ve meslekciler 1 ay erken acemiliği bitiriyordu, şöför olarak doğuya düşmedik çoğu arkadaş. 90 küsür şöförden 10u doğuya düşmemiştir, kalanlar kesinlikle doğuya gidiyor ama
Herkes birşey söylüyor vallahi askerlikle ilgili :)
Yazıcıydım ben acemide, adam kayıda geldi mesleğini soruyorum adamın cevabı sivilde koğuşcuydum oldu. Birisi demiş ona askere gidince koğuşcuyum de rahat edersin diye :) manyak herif
Birkan telefonunu yazsana bana özelden
Sülüs ler e devlette çıktı beyler bilgilerinize benim komple baştan aşşa yanlış olduğu için şubeden alacam.Ayrıca PTT Kartım gelmedi ve adıma çıkartılmış bir kartta yok sorgulattım PTT yi arayıp.
@PoweRS
biz izmirden ankaraya gidenler olarak faceten tanışıp muhabbet koyduk her perşembe buluşuyoruz whatsapp ta eküri bile yaptık kafa çocuklar.Katılmak istersen bu perşembe tekrar buluşacaz özelden konuşalım.Teslim tarihlerimiz 19 u ama 18 inde teslim olucaz uçak biletlerimizi aldık sende katıl aramıza :)
sülüste ne gibi bir yanlışlık var ?
e devlette şöyle bir metinle karşılaştım onaylamadan önce size sorayım dedim
DİYOR Kİ ;
Bu hizmeti kullanarak, Askerlik Şubeleri’ne gitmeden sevk evrağınızı kendiniz basabilir ve askerliğinizi yapacağınız birliğinize katılabilirsiniz. İşlem sonunda birlik adresi, sevk tarihi, katılış tarihi, taşıma ve iaşe bedeli kapsamında size ödenecek para miktarı gibi bilgilerin yer aldığı sevk belgesinin çıktısını alarak, nüfus cüzdanınız ile birlikte eğitim merkezlerine/birliklerine katılış yapabilirsiniz.
İşleminize devam edebilmek için aşağıdaki maddeleri okuyup, anlamanız önem arz etmektedir. Lütfen ilgili maddeleri okuyarak sorumluluklarınızı anladığınızdan emin olunuz. İlgili maddeleri, altlarında bulunan kutulara “EVET” yazarak onaylayınız ve “Devam Et” düğmesine basarak işleminize devam ediniz.
1. e-Devlet Kapısı üzerinden alacağım sevk belgesinin çıktısını almadan sevk edildiğim birliğime gittiğimde birliğim tarafından katılış işlemlerinin yapılmayacağını kabul ediyorum.
2. Verilen yol süresi içerisinde resmi tatil günü olsa dahi birliğime katılacağımı, birliğime katılmadığım takdirde bakaya suçundan mahkemeye verileceğimi kabul ediyorum.
nasıl yapalım onaylayıp bastıralım mı ? şubeye mi gidelim
Onaylayıp bastır bilgilerin doğruysa
benim bilgiler doğruydu pcden çıktım aldım gittim askeriyeye bi sıkıntı yok olması gereken oymuş
askeriyenin %80i e devletten çıktı alıp gelmiş
askeriyeden gidip alan pek yok
askere gitmeye niyetin varsa al dostum, sıkıntı yok.
1. madde, çıktısını aldığın kağıdı birliğe kaıtlırken yanında götürmeyi unutmaman için.
2. madde, birliğe katılmazsan bakaya durumunda olacaksın, biz de sana ceza yazacağız, bilgin olsun; diye. kabul edip sevk belgenin çıktısını al.
şubede de aynı işlemleri yapıyorlar.
Adres bilgim baştan aşşağıya yanlış olduğu için şubeden alıcam.Çünkü orda çıkan bilgilerin doğruluğunu kabul etmiş sayılıyorum maaşımında PTT karta yatırılacağını kabul etmiş sayılıyorum.
e adres yanlış PTT kart yok :D nası doğruluğunu beyan edeyim o yüzden şubeden yapıcam ben işlemimi :D
sevk kağıdımızı otobüs biletimizi de aldık beklemedeyiz
Karaman yolcusu kalmasın son 17 gün :)
Arkadaslar aldim ciktiyi e devletten saglik durumunda "A grubu arizali yaziyor" bunla karsilasan oldumu ?