ben bıraz once burodan yazı aldım askerlıgın ılk admını atmıs oldum boylelıkle![]()
Bugün tecili bozdum beyler nasipse Kasım da askerim.
Başvuruların dolması durumuna gelince; onu da öğrendim gitmişken, evet öyle bir durum var yeterli sayı oluşunca kasımdan erteleyip aralıkta almaya başlıyorlar. Kasım için son tarih AĞUSTOS 15 ama dolma ihtimali çok yüksek dendi çok başvuru varmış.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
ben kasım yada aralık farketmez ikisinden birinde gitmek istiyorum.
amacım 2015 yaz başında askerliği bitirmiş olmak. 11 ağustosta gidebiliyorum başvuru için acaba beni kasım-aralık dışında gönderme durumu ne bilen varmı?
bende kasımda gidicem kısa dönem olarak başvurumu yaptım fakat anlamadığım kasımın başında ve aralığın başında 2 sefer olarak alıcaklarmış buda kuraya bağlıymış sanırım doğru mu biliyorum . umarım hepimiz için hayırlısı olur . en iyi dönem kasım olarak düşünüyorum bende
kasım başvuruları dolmadığı sürece 15 ağustostan önce başvuru yapan herkes kasım celbinde gider ama eğer yoğunluktan dolayı dolarsa sarkabilir bir sonraki tertibe ki kasım dönemi bildiğim kadarıyla çok talep gördüğünden bu bir sonraki döneme sarkma sorunun olduğu bir dönem oluyor.
Her celp dönemi iki farklı celp grubu ile gider. misal ağustos celbide hem ağustosta hem de eylülde gönderiyor.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
çok kötü yer olmasn soğuk fazla çekmeyelim allah hepimize güzel yerler nasip etsin 6 ay sıkıntı çıkmasın başka dileğim yok beyler
Askerlik şubesinde muayene yok. oradan başvuru yapıyorsun sonra bir kağıt ile aile hekimine sevk ediyor. Eğer gata'lık bir durum yoksa aile hekimi o kağıdı onaylayıp geri yolluyor. Düzgün bir memura denk gelirsen ve yanında da transkript varsa son yoklamanıda hallediyor ve bir daha gitmene gerek kalmıyor. Son yoklamanı ilk gittiğinde yaptırmazsan onuda eylül ayı içinde tekrar gidip hallediyorsun ve işlemler bitiyor.
Konuyu gordukce icim urperiyor
3 tam gunden beri ugrasiyorum kronik bi hastaligimdan (bobrek ) dolayi muaf olmam gerekiyor
sube aile hekimi sube askeri hastane sevk gata muayene testler sonrasinda heyet bla bla
Halen ugrasiyorum muhtemelen bu hafta ugrassamda 1 hafta yetmeyecek
Hayir isin ilginci aslen savasta barista muaf olmam gerekiyor ama gatada muhtemelen 1 yil erteleriz diyen doktordan sonra bunlar beni askere de alir diye telaslanmaya basladim
Var mi tecrubesi olan duyan ?
Konuyu yeni gördüm
Bende Kasım-Aralık fark etmez gidiyorum.
Herkes için hayırlısı olsun diyelim.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
muhtemelen 1 yıl ertelenir düzelir vs. belki diye 1yıl sonra yine aynı sekil olursa ya yine erteleniyodu yada tamamen muaf oluyosun. hiç biri olmadı seni aldılar diyelim birligine gittigin gibi soyluyosn sunuyosn raporlarını vs.komutan sorucak cunku saglıgı vs elvermeyen varmı diye kosmaya etmeye ozaman revire git gel seni direk sevk etcekler hastaneye ozaman anlasılır durumun
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)